Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹
Ülke puanı sıralaması: Son güncelleme tarihi: 19.08.2021fav10.net
Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹
Ülke puanı sıralaması: Son güncelleme tarihi: 19.08.2021fav10.net
4 gün tahminini kaçırdın sadece, haftada 1 gel de toplu yap bari. Hem zaten birkaç kişi de yapmıyor nasıl grup aşaması yapıcam onu düşünüyorum.Kaçırdım mı bi' şey?@slhttnmtl
Nereden yapacağım yol göster bana.4 gün tahminini kaçırdın sadece, haftada 1 gel de toplu yap bari. Hem zaten birkaç kişi de yapmıyor nasıl grup aşaması yapıcam onu düşünüyorum.
Bu arada şu bildirimler bitsin sonuçlar geliyor.
Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.Nereden yapacağım yol göster bana.
Senin hesap mı daha zor, benim hesap mı?Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.
Benim hesapta hiçbir şey yok aslında, her tahmin 1 dakika sürmez.Senin hesap mı daha zor, benim hesap mı?
Sunucu olarak gelde bana yardımcı ol o zaman. Sıra sende.Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.
Oh güzel oldu.Sezon başlamadan önce Barbaroslar'dan 25+ reyting bekleyen bana 6 reyting şoku...Tahminlerde çok güzel patladım. Elendim, gidiyorum.
Vaaay, neyse neye ihtiyacın varsa sor, cevabı bende.Sunucu olarak gelde bana yardımcı ol o zaman. Sıra sende.
Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum.Oh güzel oldu.Yalnız tabloya bakarsan asla elenmezsin söyleyeyim, tahmin yapmayanlar çok.
Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala.Oh güzel oldu.Yalnız tabloya bakarsan asla elenmezsin söyleyeyim, tahmin yapmayanlar çok.
Vaaay, neyse neye ihtiyacın varsa sor, cevabı bende.
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum.Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum.
Hayır canım onu da sorma.Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala.
Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyomDördüncü gün sonuçları belli oldu!
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın çakılmasının üstüne neredeyse herkes çok kötü puanlar aldı ve haftanın en az tahmin yapılan günü perşembe oldu. @slhttnmtl, önceki 2 günkü kötü gidişatından sonra 30 puanla 1. oldu.
------
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum.
Hayır canım onu da sorma.Konuda yazıyor tabi ki.
Allah seni ne yapmasın, baştan söyleseydin. Neyse etiket listesinden çıkarırım 2 gün sonra da elenirsin.Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyom
Camdaki Kız: 0.25/0.39/0.35@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?