2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon

Sezon başlamadan önce Barbaroslar'dan 25+ reyting bekleyen bana 6 reyting şoku...
Tahminlerde çok güzel patladım. Elendim, gidiyorum.

Dördüncü gün sonuçları belli oldu!

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın çakılmasının üstüne neredeyse herkes çok kötü puanlar aldı ve haftanın en az tahmin yapılan günü perşembe oldu. @slhttnmtl, önceki 2 günkü kötü gidişatından sonra 30 puanla 1. oldu.

------

Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum.
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum.

Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala.
Hayır canım onu da sorma.
Konuda yazıyor tabi ki.

Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyom

@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?

@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?
Camdaki Kız: 0.25/0.39/0.35
Barbaroslar: 1.96/1.55/1.81

Camdaki Kız farkına göre 24 puan, Barbaroslar farkına göre 4 puan oluyor işte. Farkları hesap makinesiyle hesaplıyorum özellikle. Yine farklarda falan bir yanlışlık varsa düzeltirsen sevinirim.