Asgari ücret , ssk +yol+ yemekÇok düşük olmasın yeter
Asgari ücret , ssk +yol+ yemekÇok düşük olmasın yeter
Asgari ücret , ssk +yol+ yemek
Her yerde zirvedeyim. Ama bu sonucu beklemiyordum, umarım böyle devam ederim. Rakiplerime de bol şans demek isterdim, ama demiyorum.ÖN ELEME HAFTASI SON GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Yargı'nın uçuşu ve Yalancılar ve Mumları'nın düşük başlayışından dolayı zorlu olan günde en yüksek puan, 41 puan ile @Emre Ozansoy ve @Gerekli24'e gitti.
Genel durumda da 236 puanla @Emre Ozansoy 1. oldu.
Son gün tahmin yapan yarışmacımız @Alos ve @xemrexxx de bize maalesef veda ettiler.
Grup Aşaması'nda görüşmek üzere.
Bu arada özür dilerim çok rahatsız ediyorum ama ben bu duruma bir çare bulamadım, bu yüzden grup aşamasına fazladan bir yarışmacı çıkarsak ve fazladan da bir kişi elesek size uyar mı? Cevaplarınızı yarın sonuçlar açıklanana kadar bekliyorum. Ona göre konuyu da ilk günün sonuçları ekli şekilde açarım, tahmin edilecek yapımlar belli zaten.
Kişi sayısı mı sorunlu? Eğer bir sorun varsa çıkartmak çıkan kişiyi üzebilir. Elenenlerden en yüksek puan olanı eklemek bence daha doğru olur.Bu arada özür dilerim çok rahatsız ediyorum ama ben bu duruma bir çare bulamadım, bu yüzden grup aşamasına fazladan bir yarışmacı çıkarsak ve fazladan da bir kişi elesek size uyar mı? Cevaplarınızı yarın sonuçlar açıklanana kadar bekliyorum. Ona göre konuyu da ilk günün sonuçları ekli şekilde açarım, tahmin edilecek yapımlar belli zaten.
Şu dediğini yapıcam zaten. 14 kişi var ve grupları düzgün bölemedim, ya kalabalık oluyor ya da 2 kişilik bir grup çıkıyor. 15 olursak eğer 3x5 şeklinde böleceğim.Kişi sayısı mı sorunlu? Eğer bir sorun varsa çıkartmak çıkan kişiyi üzebilir. Elenenlerden en yüksek puan olanı eklemek bence daha doğru olur.
Benim için sorun olmaz, ne kadar çok kişi o kadar çok heyecan (tabi senin için zor ama)Bu arada özür dilerim çok rahatsız ediyorum ama ben bu duruma bir çare bulamadım, bu yüzden grup aşamasına fazladan bir yarışmacı çıkarsak ve fazladan da bir kişi elesek size uyar mı? Cevaplarınızı yarın sonuçlar açıklanana kadar bekliyorum. Ona göre konuyu da ilk günün sonuçları ekli şekilde açarım, tahmin edilecek yapımlar belli zaten.
Beynimi kemirdi, nolursa olsun.Benim için sorun olmaz, ne kadar çok kişi o kadar çok heyecan (tabi senin için zor ama)
Umarım kurtulursun, Allah kolaylık versin.Beynimi kemirdi, nolursa olsun.
2 diziyle aslında keyifliydi ama bakalım işler kızışınca nolcak.Umarım kurtulursun, Allah kolaylık versin.
Gruplar kaçar kişiden oluşacak?2 diziyle aslında keyifliydi ama bakalım işler kızışınca nolcak.
Yazdım ya üstte, 3 kişiGruplar kaçar kişiden oluşacak?
Dörtlü yapsana ilk iki tur atlasın.Ne diye kafa patlatıyorsun?Yazdım ya üstte, 3 kişi
Normalde dörtlü olacaktı hatta konudaki tabloları bile hazırlamıştım ama 2 kişi direkt çeyrek final ondan olmadı, diğer türlü de 4. grup 2 kişi olacak.Dörtlü yapsana ilk iki tur atlasın.Ne diye kafa patlatıyorsun?
Ben çeyrek final değilim ikinci kişi kim?Normalde dörtlü olacaktı hatta konudaki tabloları bile hazırlamıştım ama 2 kişi direkt çeyrek final ondan olmadı, diğer türlü de 4. grup 2 kişi olacak.