Ben hiçbir şey bilmeden finalist olmuştum, hele ön elemede bir ayağım çukurdaydı.
İşte o yüzden dedim ya sistemi bilen diye.Ben yakınlık duymasam bunu çıkarmazdım![]()
Ben hiçbir şey bilmeden finalist olmuştum, hele ön elemede bir ayağım çukurdaydı.
İşte o yüzden dedim ya sistemi bilen diye.Ben yakınlık duymasam bunu çıkarmazdım![]()
@12.Adam a laf attık biz daha yeni kavradıkBen hiçbir şey bilmeden finalist olmuştum, hele ön elemede bir ayağım çukurdaydı.
İşte o yüzden dedim ya sistemi bilen diye.![]()
Aslında çok basit ama ben açıklamadığım için bilmeyen birkaç kişi daha vardır.@12.Adam a laf attık biz daha yeni kavradık![]()
Hatırlattığın iyi oldu, yoksa yine unutmuştum.
Bende öylesine uğrayayım dedim bir baktım aktif listesinde sen varsın.Hatırlattığın iyi oldu, yoksa yine unutmuştum.![]()
Aklımda ben geç yolluyorum zaten
Puanlar çok yakın, gelecek hafta başlasın bir an önce de ortalık kızışsın.Ön eleme haftasının sondan bir önceki günü olan beşinci gün sonuçları belli oldu!
Bugün yarışmacılarımız büyük bir başarı gösterdi ve tahmin yapan yarışmacılarımızdan @Angelica, @batuhankaralar ve @slhttnmtl hariç herkes 39 puan aldı.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
Geçen sezon böyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum, neyse çok tahmin olunca böyle olmaz inş de heyecan diye cılkım çıkacak.Puanlar çok yakın, gelecek hafta başlasın bir an önce de ortalık kızışsın.![]()
Ön eleme haftasının sondan bir önceki günü olan beşinci gün sonuçları belli oldu!
Bugün yarışmacılarımız büyük bir başarı gösterdi ve tahmin yapan yarışmacılarımızdan @Angelica, @batuhankaralar ve @slhttnmtl hariç herkes 39 puan aldı.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
Ben puan dahi alamadım, tahminlerimi göndermeyi unutmuşum.Valla iyi puan almışım yine böyle olacağını tahmin etmemiştim![]()
Ben puan dahi alamadım, tahminlerimi göndermeyi unutmuşum.![]()
Saol tatlım, bildirim yoğunluğundan aklıma gelmedi.Hadi ya bundan sonra ben yaparken sana yazayım unutma diye![]()
Saol tatlım, bildirim yoğunluğundan aklıma gelmedi.![]()
Çalar saat olarak işe alındınİşte o yüzden sana hatırlatmak gerek![]()
Talebiniz nedir?Maaşım ne kadar