![]()
Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹
Ülke puanı sıralaması: Son güncelleme tarihi: 19.08.2021fav10.net
![]()
Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹
Ülke puanı sıralaması: Son güncelleme tarihi: 19.08.2021fav10.net
4 gün tahminini kaçırdın sadece, haftada 1 gel de toplu yap bari. Hem zaten birkaç kişi de yapmıyor nasıl grup aşaması yapıcam onu düşünüyorum.Kaçırdım mı bi' şey?@slhttnmtl
Nereden yapacağım yol göster bana.4 gün tahminini kaçırdın sadece, haftada 1 gel de toplu yap bari. Hem zaten birkaç kişi de yapmıyor nasıl grup aşaması yapıcam onu düşünüyorum.
Bu arada şu bildirimler bitsin sonuçlar geliyor.![]()
Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.Nereden yapacağım yol göster bana.![]()
Senin hesap mı daha zor, benim hesap mı?Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.![]()
Benim hesapta hiçbir şey yok aslında, her tahmin 1 dakika sürmez.Senin hesap mı daha zor, benim hesap mı?![]()
Sunucu olarak gelde bana yardımcı ol o zaman. Sıra sende.Bizim tercihimiz özelden oluyor ve şu anda tüm yarışmacılar özelden yazıyor. Şu aşamada sadece 3 grupta nasıl gideceği hakkında tahmin yapıyorsun ama ileride iş kızışacak.![]()
Oh güzel oldu.Sezon başlamadan önce Barbaroslar'dan 25+ reyting bekleyen bana 6 reyting şoku...Tahminlerde çok güzel patladım. Elendim, gidiyorum.
![]()
Vaaay, neyse neye ihtiyacın varsa sor, cevabı bende.Sunucu olarak gelde bana yardımcı ol o zaman. Sıra sende.![]()
Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum.Oh güzel oldu.Yalnız tabloya bakarsan asla elenmezsin söyleyeyim, tahmin yapmayanlar çok.
![]()
Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala.Oh güzel oldu.Yalnız tabloya bakarsan asla elenmezsin söyleyeyim, tahmin yapmayanlar çok.
Vaaay, neyse neye ihtiyacın varsa sor, cevabı bende.![]()
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum.Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum.![]()
Hayır canım onu da sorma.Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala.![]()
Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyomDördüncü gün sonuçları belli oldu!
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın çakılmasının üstüne neredeyse herkes çok kötü puanlar aldı ve haftanın en az tahmin yapılan günü perşembe oldu. @slhttnmtl, önceki 2 günkü kötü gidişatından sonra 30 puanla 1. oldu.
------
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum.
Hayır canım onu da sorma.Konuda yazıyor tabi ki.
![]()
Allah seni ne yapmasın, baştan söyleseydin. Neyse etiket listesinden çıkarırım 2 gün sonra da elenirsin.Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyom![]()
Camdaki Kız: 0.25/0.39/0.35@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?