2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon

Sezon başlamadan önce Barbaroslar'dan 25+ reyting bekleyen bana 6 reyting şoku... :A Tahminlerde çok güzel patladım. Elendim, gidiyorum. :A

Dördüncü gün sonuçları belli oldu!

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın çakılmasının üstüne neredeyse herkes çok kötü puanlar aldı ve haftanın en az tahmin yapılan günü perşembe oldu. @slhttnmtl, önceki 2 günkü kötü gidişatından sonra 30 puanla 1. oldu.

------

Şimdi elenmezsem gelecek hafta kesin elenirim gibi de, ümitsiz olmak olmak istemiyorum. :A
Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum. :A

Hangi dizilerin reytinglerini tahmin edeceğim bilmiyorum hala. :A
Hayır canım onu da sorma. :( Konuda yazıyor tabi ki. :A

Dördüncü gün sonuçları belli oldu!

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın çakılmasının üstüne neredeyse herkes çok kötü puanlar aldı ve haftanın en az tahmin yapılan günü perşembe oldu. @slhttnmtl, önceki 2 günkü kötü gidişatından sonra 30 puanla 1. oldu.

------

Geçen sene ilk hafta neredeyse gidiyordum ve sonra finalist oldum. :A

Hayır canım onu da sorma. :( Konuda yazıyor tabi ki. :A
Kız beni çıkart bundan @Aserat ın etkinlik sandım başta, zaten vakit de bulup takip edemiyom:(

@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?

@slhttnmtl benim 27 olması gerek miyor mu bir puan fazladan yazmış gibisin benim Barbarosun bütün tahminleri 1 reytingten fazla fark var 2den az buradan 1 puan ile 27 olması gerekmez mi?
Camdaki Kız: 0.25/0.39/0.35
Barbaroslar: 1.96/1.55/1.81

Camdaki Kız farkına göre 24 puan, Barbaroslar farkına göre 4 puan oluyor işte. Farkları hesap makinesiyle hesaplıyorum özellikle. Yine farklarda falan bir yanlışlık varsa düzeltirsen sevinirim.

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking