Di mi yaniNe gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
23.50 gibi bitiyor dimi o, yazarım uyuyacağımı sanmıyorum zaten uyursam da yine yazarım.
Di mi yaniNe gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
23.50 gibi bitiyor dimi o, yazarım uyuyacağımı sanmıyorum zaten uyursam da yine yazarım.
Aynen valla ne gerek var bende sevmiyorum öyle her şey için yeni DM kutusunu.Di mi yani
GözümsünAynen valla ne gerek var bende sevmiyorum öyle her şey için yeni DM kutusunu.
Ne gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
Tamam tamam hiçbir yarışmacımızın başını yakmayızEvet ablam o saatlerde bitiyor mutlaka hatırlat ben unuturum yoksa
Herkes yakın gitmiş.İlk gün sonuçları belli oldu!
Tahmin yapan yarışmacılarımız çok güzel puanlar alırken tam 5 yarışmacı tam puan aldı. 4 yarışmacı da tahmin yapmayı unutarak yarışmaya 0 puanla başlamış oldu.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @xemrexxx @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
İlk gün sonuçları belli oldu!
Tahmin yapan yarışmacılarımız çok güzel puanlar alırken tam 5 yarışmacı tam puan aldı. 4 yarışmacı da tahmin yapmayı unutarak yarışmaya 0 puanla başlamış oldu.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @xemrexxx @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
Masumlar Apartmanı'nın uçması kötü olduİkinci gün sonuçları belli oldu!
Tam 3 yarışmacı tam puan alırken diğer yarışmacılar da güzel puanlar aldılar, 22 puanla günün en düşük puanını alan yarışmacı @slhttnmtl oldu.
Kısmi olarak onun yüzünden 21 puan aldım.Masumlar Apartmanı'nın uçması kötü oldu
İyi başlamışız gibiİkinci gün sonuçları belli oldu!
Tam 3 yarışmacı tam puan alırken diğer yarışmacılar da güzel puanlar aldılar, 22 puanla günün en düşük puanını alan yarışmacı @slhttnmtl oldu.
E tam puan almışsın işte, genel tabloda da 2. oluyorsun çok iyiİyi başlamışız gibi
Çarşamba günü kırılma noktası olur, sezon arasından dönen bir dizi ve yeni başlayan dizi her şeyi netleştirirE tam puan almışsın işte, genel tabloda da 2. oluyorsun çok iyi
YVM perşembe olsa o gün de güzel çekişme olurdu ama artık bugünden sonra böylesine çekişme olmazÇarşamba günü kırılma noktası olur, sezon arasından dönen bir dizi ve yeni başlayan dizi her şeyi netleştirir
Perşembe demişken Barbaroslar tahminimi yapayımYVM perşembe olsa o gün de güzel çekişme olurdu ama artık bugünden sonra böylesine çekişme olmaz
Boşuna konuşmamışız vallaPerşembe demişken Barbaroslar tahminimi yapayım
heycanlı geneİkinci gün sonuçları belli oldu!
Şimdi bende hesaplayacaktım oldukça karışık geldiği için hesaplayamadım.Üçüncü günün sonuçları belli oldu!
Sadakatsiz'in sürpriz açılışı yüzünden çok düşük puanlar elde edilirken yarışa geç başlayan @EmreCan ve @12.Adam Sadakatsiz tahmimleri sayesinde çok yüksek puanlar elde ettiler.