Benim hesapta 30 saniye. Çünkü sadece tabloyu deftere yazıyorumBenim hesapta hiçbir şey yok aslında, her tahmin 1 dakika sürmez.
Benim hesapta 30 saniye. Çünkü sadece tabloyu deftere yazıyorumBenim hesapta hiçbir şey yok aslında, her tahmin 1 dakika sürmez.
Bende şaşırdım ona, her gün etiket atıyorum falan diye unutmazsınız zannetmiştim de bundan sonra isteyenler ve düzenli yapanlara hatırlatmam gerek.Tahmin yapmayı unutmuşum, insan bir hatırlatır. @slhttnmtl
16 kişi üst tura çıkacak, tam yarışmacı sayımızı bilmiyorum da sanırım 2 veya 3ön elemelerde kaç kişi elenecek @slhttnmtl
Dün akşam evde değildim ve tamamen aklımdan çıkmış. Şu an için gerek yok sanırım, zaten tahmin yapan herkes tur atlayacak gibi ama sonraki turlarda hatırlatma yapsan güzel olur.Bende şaşırdım ona, her gün etiket atıyorum falan diye unutmazsınız zannetmiştim de bundan sonra isteyenler ve düzenli yapanlara hatırlatmam gerek.
Barbaroslar tahminleri 1 ve 2 reyting arasında bu 1 puan yapmıyor mu?Camdaki Kız: 0.25/0.39/0.35
Barbaroslar: 1.96/1.55/1.81
Camdaki Kız farkına göre 24 puan, Barbaroslar farkına göre 4 puan oluyor işte. Farkları hesap makinesiyle hesaplıyorum özellikle. Yine farklarda falan bir yanlışlık varsa düzeltirsen sevinirim.
Yine de yapmayanlara şimdiden başlamakta fayda var.Dün akşam evde değildim ve tamamen aklımdan çıkmış. Şu an için gerek yok sanırım, zaten tahmin yapan herkes tur atlayacak gibi ama sonraki turlarda hatırlatma yapsan güzel olur.
Hayır tahminin 1 reytinge yakınsa 2, 2 reytinge yakınsa 1 puan alıyorsun.Barbaroslar tahminleri 1 ve 2 reyting arasında bu 1 puan yapmıyor mu?
------
Barbarostan ben nasıl 4 puan aldım anlamadım
Ben de yine de yanlış biliyormuşum. 0- 0,50 arası ayrı 0,50-1 arası ayrı 1-2 arası ayrı diye biliyordum. Yakınlığa göre yapıldığını yeni öğrendim.Yine de yapmayanlara şimdiden başlamakta fayda var.
Hayır tahminin 1 reytinge yakınsa 2, 2 reytinge yakınsa 1 puan alıyorsun.
------
Üff korktuğum başıma geldi, 0.50 hesabı üzerinden yürüdüğüm için 1 reytingi de 1.50 gibi kabul etmiş oldum, bu tur herkes tur atlayacak gibi de yine de puanları güncellemekte fayda var.
Öncelikle ilk kusurumu bulmamı sağladığı için @Gerekli24'e teşekkür edip bugün tüm puanların güncelleneceğini belirtiyorum.
@Gerekli24Hayır tahminin 1 reytinge yakınsa 2, 2 reytinge yakınsa 1 puan alıyorsun.
------
Üff korktuğum başıma geldi, 0.50 hesabı üzerinden yürüdüğüm için 1 reytingi de 1.50 gibi kabul etmiş oldum, bu tur herkes tur atlayacak gibi de yine de puanları güncellemekte fayda var.
Öncelikle ilk kusurumu bulmamı sağladığı için @Gerekli24'e teşekkür edip bugün tüm puanların güncelleneceğini belirtiyorum.
Ya aslında tablodan o mesaj çıkıyor ama geçen seznonun ön eleme konusuna gidersen orada da benim yaptığım şekilde yazıyor.Ben de yine de yanlış biliyormuşum. 0- 0,50 arası ayrı 0,50-1 arası ayrı 1-2 arası ayrı diye biliyordum. Yakınlığa göre yapıldığını yeni öğrendim.
@Sherlock yoldaşım seni çağırıyorlar.
Ana sayfada, yapılan tahmin ile reyting arasında kaç reyting fark olduğu hesaplandığında kaç puan alacağı yazıyor, basit yani aslında.Ben sistemi anlamadım bu yüzden size inanıyorum @slhttnmtl @Gerekli24
Benim konuya koyduğum linkler vardı ya, ön elemeye git. 5. sayfa olması lazım.Ben sistemi anlamadım bu yüzden size inanıyorum @slhttnmtl @Gerekli24
Ya aslında tablodan o mesaj çıkıyor ama geçen seznonun ön eleme konusuna gidersen orada da benim yaptığım şekilde yazıyor.
Konuda böyle yazıyor @slhttnmtl yakınlık ile alakalı bir durum anlamadım
Puanlama nasıl olacak?
Puanlama her zamanki gibi dizi veya programların tahmin zorluk seviyesine göre belli olacak. Ve katsayılar aşağıdaki gibi olacak;
KATSAYI PUAN 0,50 ve altı A puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) 1.00 ve altı B puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) 2.00 ve altı C puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) 2.00 ve üstü 0 puan
Hayır onu kast etmedim, o bu konuda da var zaten. 5. sayfada mı ne örnekli bir şekilde var bak.Konuda böyle yazıyor @slhttnmtl yakınlık ile alakalı bir durum anlamadım
Ha gördüm şimdi 0,75 -0,00 0,75-1,50 1,50-2 yazsak daha anlaşılır olurduHayır onu kast etmedim, o bu konuda da var zaten. 5. sayfada mı ne örnekli bir şekilde var bak.
Dediğinden inan bir şey anlamadım.Ha gördüm şimdi 0,75 -0,00 0,75-1,50 1,50-2 yazsak daha anlaşılır olurdu
Ya yakınlık yerine yakınlık sınırı puanlarını yazdım şimdi 0,74 fark varsa 0,50 geçerli 0,76 fark varsa 1'e yakın yaDediğinden inan bir şey anlamadım.
Haa tamam, aman öyle de karışık olur işte. Zaten mantığı bilen biri bunu da çok güzel çıkartır.Ya yakınlık yerine yakınlık sınırı puanlarını yazdım şimdi 0,74 fark varsa 0,50 geçerli 0,76 fark varsa 1'e yakın ya
Ana sayfada, yapılan tahmin ile reyting arasında kaç reyting fark olduğu hesaplandığında kaç puan alacağı yazıyor, basit yani aslında.
sizce sistemi anlamayan birisi birinci olabilir mi şimdilik birinciyim değil mi @slhttnmtlBenim konuya koyduğum linkler vardı ya, ön elemeye git. 5. sayfa olması lazım.
Ben yakınlık duymasam bunu çıkarmazdımHaa tamam, aman öyle de karışık olur işte. Zaten mantığı bilen biri bunu da çok güzel çıkartır.