2021 Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Dua Lipa çok güzeldi, pembe kendisine çok yakışmıştı ama net beklenti altı maalesef. :A

Tamam Billie’yi çok severim, sanatına saygı duyarım ama bu şarkısı bu ödülü hak etmiyordu ya... Kız iki senede kaç tane ödül aldı, Beyonce’yi geçerek sonraki rekoru kırar böyle giderse ne diyeyim...
Benim anladığım geçen seneki tepkilerden sonra herkese mavi boncuk dağıtayım demişler. Ve eşit şekilde paylaştırmaya çalışmışlar. En çok üzüldüğüm nokta Doja Cat’in eli boş dönmesi oldu neyse sağlık olsun...

Güzel bir geceydi @Sherlock beyciğim ben yavaştan kaçayım, iyi geceler. Konu için de tekrar teşekkürler. :bhr:

Benim anladığım geçen seneki tepkilerden sonra herkese mavi boncuk dağıtayım demişler. Ve eşit şekilde paylaştırmaya çalışmışlar. En çok üzüldüğüm nokta Doja Cat’in eli boş dönmesi oldu neyse sağlık olsun...

Güzel bir geceydi @Sherlock beyciğim ben yavaştan kaçayım, iyi geceler. Konu için de tekrar teşekkürler. :bhr:
Ya biraz öyle tabii, çoğu ödül töreninde de karşımıza çıkan bir durum bu maalesef ama aradaki bariz kalite farkına rağmen hak etmeyenlerin ödül alması da hoşuma gitmiyor maalesef. Tören de pandemi sebebiyle genel olarak tatmin edici değildi zaten...

Kesinlikle öyleydi İsmail beyciğim, bu tarz etkinlikler birisiyle konuşarak izlenince daha çok keyif veriyor. Tek başıma, yorum yapmadan izlemiş olsam çoktan uyuya kalabilirdim. O yüzden ben de bana eşlik ettiğiniz için size teşekkür ederim, iyi geceler... :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: dreamy and 12.Adam
Valla The Weeknd'in hiç adaylık alamamış olması bunların olacağının göstergesiydi aslında İsmail beyciğim ama bile bile izliyoruz işte, ne yapalım. :A

BTS fanları çıldırmış durumda bu arada Twitter'a bakıyor musun bilmiyorum. :A
Ne de olsa Topuz Kafa'nın (The weekend )karnı tok geçmiş senelerden ödülü almışlığı var. @dreamy

• Beğendim
Reactions: dreamy
Şarkı çok güzel, Taylor çok güzel, sahnesi de çok güzel... Gecenin şimdiye kadarki net en iyisi...
Yoldaşım,Tayyar sever çıktı.Bir ortak yönümüz daha...
------

Everything I Wanted da daha iyi bence İsmail beyciğim ama ona kadar zaten çok daha iyi bir 3'lü mevcut...

Ahahahaha kötü durumlara karşı bakışım. :A

Töreni de böyle takip ediyorum anlık:

Ekli dosyayı görüntüle 100489

Doğru Sherlock beyciğim unutmuşum ben onu, Billie Eilish’i de severiz. O zaten geçen sene kimsenin yapamadığını yaptı bu sene almasa da olur. :A
Yapma yoldaşım, uslu durmuyorsun yine senden beklenen şeyler hareketleri yapıyorsun.Kadın parçayı ölü gibi seslendiriyor, sanki morgdan çıkıp törene gelmiş. :A
------

Ya bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir, sadece soru...

Bu arada Sherlock beyciğim H.E.R. kim? :A

Cevabı olmayan bir soru İsmail beyciğim ancak incelenmesi gereken bir durum olduğu kesin...

Gabi Wilson isimli şarkıcımız İsmail beyciğim. :A I Used to Know Her albümü güzel, onunla uçtu zaten duymamış olman şaşırttı. :A Birkaç yıla her yerde duyarız adını. :A
Arkadaş riri'nin ♥️çakması mı? :F
IMG_1432.jpg
IMG_1433.JPG

------

Sorun bendeymiş demek ki bu değerli sanatçımızı tanımadığım için kendimden utanıyorum. :A Yarın ilk iş olarak albümü dinleyeceğim. :bhr:

Bu arada ikinci paragrafı ironi olarak algılayıp ona göre cevap verdim yanlış anlama. :A Sanırım ciddiymişsin. :A
@Sherlock , Yoldaşıma akıl sır ermez.Ne zaman ciddi ,ne zaman şaka yapıyor kendi bile farkında değil.Kafasına göre estiriyor.Beyni sulanmıştır. :A
------

Aslında şunu atacaktım ve bırakacaktım ama ciddi gibi gelince mesaj öyle oldu, neyse sonuç olarak o ödül de skandal kere skandal kategorisine giriş yapmış oldu. :A

Tam bu gece bizim yüzümüz gülmeyecek sanırım derken Dua Lipa’mız ödülü aldı... 🥳

Oo yalnız sesi aşırı iyiymiş, şu anki halini düşünemiyorum. :A

Aynen, ‘Yılın Albümü’ de Taylor’a verilirse her şey daha güzel olacak. :A
Geleceğin Rihanna'sı ... :A At tava bekle,elbet günün birinde bu mesaj değerlenecektir.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and dreamy
H.E.R görüntü olarak Rihanna'yı andırıyor olabilir ama ''geleceğin Rihanna'sı'' demek biraz abartı bence. Bir kere herkese hitap edebilecek bir tarzı yok. :A @12.Adam
Helal olsun, sayfalarca konuşup uykunuzdan olmuşsunuz :A @dreamy @Sherlock
Kıyafet olarakta Dua Lipa berbat, Taylor Swift şirin giyinmiş :A
Dua Lipa'nın hakkını yiyorsun... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
H.E.R görüntü olarak Rihanna'yı andırıyor olabilir ama ''geleceğin Rihanna'sı'' demek biraz abartı bence. Bir kere herkese hitap edebilecek bir tarzı yok. :A @12.Adam

Dua Lipa'nın hakkını yiyorsun... :A
Siz erkekler için harika bir seçimdir tabiki :A
Performansını izledim bu arada. Ceketli hali iyidi. Çıkarmasına gerek yoktu :A

• Güldürdün
Siz erkekler için harika bir seçimdir tabiki :A
Performansını izledim bu arada. Ceketli hali iyidi. Çıkarmasına gerek yoktu :A
Onu saymazsak bile giydiği şey gayet şıktı bence neyini beğenmedin anlamadım. :A

Törenin yıldızı Taylor'dı onu da izle bence en kısa zamanda. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Geçen konsey dünyaca ünlü bir starın davet edildiğinden bahsetti. Ben INNA falan beklemiştim ama @The_Erinch söylenti var deyince... :A İnşallah olur öyle bir şey. :A
Benimki internet hurafesi ama Alxandra Stan da olabili onuda ben uydurdum,nerden dersen kadın en son Survivor Romanyada yarışıyordu :A :A :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and dreamy
Yılın albümü: Folklore - Taylor Swift
En iyi yeni sanatçı: Megan Thee Stallion
En iyi pop solo performans: "Watermelon Sugar" - Harry Styles
En iyi country grup/düet performans: "10,000 hours" - Dan + Shay and Justin bieber
En iyi rap şarkı: "Savage" - Megan Thee Stallion ft. Beyoncé
En iyi r&b şarkı: "Black Parade" - Beyoncé
En iyi metal müzik performans: "Bum-Rush" - Body Count
En iyi rock şarkı: "Stay High" - Brittany Howard

D57TxDaW4AItYdQ.jpg

• Sinir Bozucu
Yılın albümü: Folklore - Taylor Swift
En iyi yeni sanatçı: Megan Thee Stallion
En iyi pop solo performans: "Watermelon Sugar" - Harry Styles
En iyi country grup/düet performans: "10,000 hours" - Dan + Shay and Justin bieber
En iyi rap şarkı: "Savage" - Megan Thee Stallion ft. Beyoncé
En iyi r&b şarkı: "Black Parade" - Beyoncé
En iyi metal müzik performans: "Bum-Rush" - Body Count
En iyi rock şarkı: "Stay High" - Brittany Howard

D57TxDaW4AItYdQ.jpg
İlk satırı okuduktan sonra ben...

49D29F01-CE33-42A1-83C5-F1AC3FA223FD.jpeg