- Reaksiyon puanı
- 12,019
- Puanı
- 710
Ya bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir, sadece soru...
Bu arada Sherlock beyciğim H.E.R. kim?
Ya bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir, sadece soru...
Cevabı olmayan bir soru İsmail beyciğim ancak incelenmesi gereken bir durum olduğu kesin...Ya bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir, sadece soru...
Bu arada Sherlock beyciğim H.E.R. kim?
Sorun bendeymiş demek ki bu değerli sanatçımızı tanımadığım için kendimden utanıyorum. Yarın ilk iş olarak albümü dinleyeceğim.Cevabı olmayan bir soru İsmail beyciğim ancak incelenmesi gereken bir durum olduğu kesin...
Gabi Wilson isimli şarkıcımız İsmail beyciğim. I Used to Know Her albümü güzel, onunla uçtu zaten duymamış olman şaşırttı. Birkaç yıla her yerde duyarız adını.
Ahahahaha sanırım senin ciddi olmadığını algılayamadım, saatlerimiz yaklaşık 6’ya geldiği için bu durumu ona bağlıyorum.Sorun bendeymiş demek ki bu değerli sanatçımızı tanımadığım için kendimden utanıyorum. Yarın ilk iş olarak albümü dinleyeceğim.
Bu arada ikinci paragrafı ironi olarak algılayıp ona göre cevap verdim yanlış anlama. Sanırım ciddiymişsin.
Aynen Sherlock beyciğim uykusuzluktan galiba. Bu kadar önemli bir ödülün pek bilinmeyen bir isme gidişini anlamlandıramadığım için ironi yapmıştım, cevabı da o şekilde algıladım haliyle.Ahahahaha sanırım senin ciddi olmadığını algılayamadım, saatlerimiz yaklaşık 6’ya geldiği için bu durumu ona bağlıyorum.
Normalde vermezdim böyle ciddi cevaplar, yok neden yanlış anlayayım İsmail beyciğim lütfen.
Aslında şunu atacaktım ve bırakacaktım ama ciddi gibi gelince mesaj öyle oldu, neyse sonuç olarak o ödül de skandal kere skandal kategorisine giriş yapmış oldu.Aynen Sherlock beyciğim uykusuzluktan galiba. Bu kadar önemli bir ödülün pek bilinmeyen bir isme gidişini anlamlandıramadığım için ironi yapmıştım, cevabı da o şekilde algıladım haliyle.
------
Best Pop Vokal Album: Dua Lipa - Future Nostalgia 🥂
Oo yalnız sesi aşırı iyiymiş, şu anki halini düşünemiyorum.Aslında şunu atacaktım ve bırakacaktım ama ciddi gibi gelince mesaj öyle oldu, neyse sonuç olarak o ödül de skandal kere skandal kategorisine giriş yapmış oldu.
Tam bu gece bizim yüzümüz gülmeyecek sanırım derken Dua Lipa’mız ödülü aldı... 🥳
Ahahahahaha yapma...Oo yalnız sesi aşırı iyiymiş, şu anki halini düşünemiyorum.
Aynen, ‘Yılın Albümü’ de Taylor’a verilirse her şey daha güzel olacak.
Bence de zaten ikisi dışında biri kazanırsa büyük prestij kaybederler. The Weeknd olayından kalan son prestijlerini daha doğrusu.Ahahahahaha yapma...
O kategoride ya Taylor ya da Dua kazanmalı ya bence net favori konumundalar, diğer bütün tercihler skandal olur.
Bu arada Beyonce ödülleri toplamaya devam ediyor bir yandan biz konuşurken.
İsmail beyciğim bombalamaya devam ediyordu Grammy isimli pespaye kuruluşu...Bence de zaten ikisi dışında biri kazanırsa büyük prestij kaybederler. The Weeknd olayından kalan son prestijlerini daha doğrusu.
28 ödülle en çok Grammy alan kadın sanatçı olmuş, helal olsun ne diyelim...
Taylor Swift de 3. kez “Yılın Albümü” kategorisinde galibiyet alarak bunu başaran ilk kadın sanatçı oldu...İsmail beyciğim bombalamaya devam ediyordu Grammy isimli pespaye kuruluşu...
Böyle giderse daha da ekler o sayının üstüne, kadın tam bir winner kabul etmek gerekir ki...
O zaman bu sanat eserini bırakalım şuraya...
Bu kadar skandalın ortasında açan bir çiçek...O zaman bu sanat eserini bırakalım şuraya...
Belki 1 milyon tweet’lik bir performans değil ama objektif olmam gerekirse başarılıydı, haklarını vermek lazım.BTS’in bu performansının üzerine 1 milyon daha tweet atılır artık. @Sherlock
Aynen ben de beğendim diyebilirim. Çok katmanlı olmuş, ilk saniyelerde klasik bir performans sanmıştım yanılmışım...Belki 1 milyon tweet’lik bir performans değil ama objektif olmam gerekirse başarılıydı, haklarını vermek lazım.
Gecenin tamamındaki performansları düşünürsek daha bile iyi denilebilir, Taylor orada da açık ara önde bu arada. Üzerine çıkan olmadı.Aynen ben de beğendim diyebilirim. Çok katmanlı olmuş, ilk saniyelerde klasik bir performans sanmıştım yanılmışım...
Uyku bastırmaya başladı yavaştan son ödüle geçsek artık
Dua Lipa’nınki beklenti altı kaldı maalesef onu da iyiler arasında saymak isterdik.Gecenin tamamındaki performansları düşünürsek daha bile iyi denilebilir, Taylor orada da açık ara önde bu arada. Üzerine çıkan olmadı.
Aynen öyle, reklamlarda bayılacak gibi oluyorum artık. Neyse geliyor... Dua veya Taylor, gerisini kabul etmiyoruz...
Dua Lipa çok güzeldi, pembe kendisine çok yakışmıştı ama net beklenti altı maalesef.Dua Lipa’nınki beklenti altı kaldı maalesef onu da iyiler arasında saymak isterdik.
Maalesef Billie Eilish’e gitti. Bence hak edilmeyen bir ödül...