2021 Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Ben ne unuturum, nede unuttururum :A
Aynen öyle yapmıştın ama sende hakkımı ver, sonra belli başlı ölçülerde izin vermiştim :A :A
Utku bey nezaman gelecek? En son 20 gün demiştin. Geçmedi mi daha :A
Doğru doğru, çok güzel bir düzene oturtmuştuk zamanla o işi. :A

Utku beyciğimin dönüşüne tam olarak, yalnızca 3 gün kalmış olması lazım ama foruma ne zaman girer, bildirimleri göğüslemeye ne zaman karar verir kestiremiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Doğru doğru, çok güzel bir düzene oturtmuştuk zamanla o işi. :A

Utku beyciğimin dönüşüne tam olarak, yalnızca 3 gün kalmış olması lazım ama foruma ne zaman girer, bildirimleri göğüslemeye ne zaman karar verir kestiremiyorum. :A
Bildirmeleri fazla değildir. Son 1 ay görünmüyor malum :A (gerçi En Özlenilen Dizi'den bir miktar gidecektir) ama bakıp yorum yazacağı bildirimler en fazla 10-20 dir herhalde :A benden de sadece 1 tane vardı maç konusunda ama onu kaçırsada olur :A

@Sherlock yoldaşım yamuk duruşlu onu diyorsun. :A
Ne istiyorsun benden be adam, adaşım gibi gömme işini layıkıyla yapmaya başladın sen de. :A @MEnes
Bildirmeleri fazla değildir. Son 1 ay görünmüyor malum :A (gerçi En Özlenilen Dizi'den bir miktar gidecektir) ama bakıp yorum yazacağı bildirimler en fazla 10-20 dir herhalde :A benden de sadece 1 tane vardı maç konusunda ama onu kaçırsada olur :A
Bence hiçbir bildirimi dikkate almayacak, hepsini yok sayacak. :A Yoldaşımdan böyle bir hamle bekliyorum. :A @MasacRE

Ne istiyorsun benden be adam, adaşım gibi gömme işini layıkıyla yapmaya başladın sen de. :A @MEnes

Bence hiçbir bildirimi dikkate almayacak, hepsini yok sayacak. :A Yoldaşımdan böyle bir hamle bekliyorum. :A @MasacRE
Kusuruna bakmayız zaten :A biz o geldikten sonraki sürece bakarız. Giderken bir miktar alınmıştım kendisine ama sünger çektim :A özledik :bhr:

Seni gömmenin verdiği haz bambaşka... Diğerlerinde bu tadı alamıyorum.
:A Ayrıca seni eleştirmek için bir beklentim mi olması gerek.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kusuruna bakmayız zaten :A biz o geldikten sonraki sürece bakarız. Giderken bir miktar alınmıştım kendisine ama sünger çektim :A özledik :bhr:
Yoldaşım gelene kadar modumuz budur o zaman... :A @MasacRE

Seni gömmenin verdiği haz bambaşka... Diğerlerinde bu tadı alamıyorum.
:A Ayrıca seni eleştirmek için bir beklentim mi olması gerek.
Gömmek ve eleştirmek de sanatın bir parçasıdır, o yüzden hayır tabii ki... :A

Hiç kimse benim yaptığım düzeyde bir gömme işlemi yapamaz. Benim sanatımın düzeyine erişmek kolay değildir... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Gördüm ve bir tur daha izledim İsmail beyciğim yayınlandığı zaman. :A Ben de aşağıya Dua Lipa'nın performansını bırakayım, yalnız bu performans sanırım sadece bizi tatmin etmedi. Hem 20 milyon görüntülenmeye ulaşmış hem de baya beğenilmiş sosyal medyada gördüğüm kadarıyla. :A

Ben en az 5 kez izledim galiba. :A

Sherlock beyciğim tabii ki çok kötü diyemeyiz performansına, sadece bizim Dua Lipa'dan beklentimiz çok yüksek olduğu için dediğin gibi tatmin etmedi. Youtube Türkiye'de de uzun süre trendlerde kaldı. :A
İticilik konusunda Dua zirvede :A (kıyafet yani)
Siz erkeklerin değerlendirmesini kaale almıyorum maalesef :A @dreamy
Sırf kıyafetine bakarak itici demek... 😡

Ben en az 5 kez izledim galiba. :A

Sherlock beyciğim tabii ki çok kötü diyemeyiz performansına, sadece bizim Dua Lipa'dan beklentimiz çok yüksek olduğu için dediğin gibi tatmin etmedi. Youtube Türkiye'de de uzun süre trendlerde kaldı. :A

Sırf kıyafetine bakarak itici demek... 😡
Yahu kıyafeti itici dedim. Dua'ya demedim :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and dreamy