- Reaksiyon puanı
- 12,019
- Puanı
- 710
Cümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.Yahu kıyafeti itici dedim. Dua'ya demedim
Cümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.Yahu kıyafeti itici dedim. Dua'ya demedim
Parantez reisi kullanıp (kıyafeti için) diye de belli etmiştim halbukiCümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.
Biraz önce o parantez var mıydı. 😱 Biraz uykum geldi dikkat etmemişim.Parantez reisi kullanıp (kıyafeti için) diye de belli etmiştim halbuki
Sherlock 'un sabahki alıntısında bile duruyor parantez reis 😡Biraz önce o parantez var mıydı. 😱 Biraz uykum geldi dikkat etmemişim.
Görüntüye odaklandığım için kaçırmış olabilirim onu da.Sherlock 'un sabahki alıntısında bile duruyor parantez reis 😡
Şerlok beyciğim beni tanıyamamış Bakın işte bakıyorum bildirimlere. Yalnız bildirimlerin çoğu silinmiş galiba , o işimi baya kolaylaştırdıKusuruna bakmayız zaten biz o geldikten sonraki sürece bakarız. Giderken bir miktar alınmıştım kendisine ama sünger çektim özledik
Size diyorum, ben sizi sizlerden daha iyi tanıyorumŞerlok beyciğim beni tanıyamamış Bakın işte bakıyorum bildirimlere. Yalnız bildirimlerin çoğu silinmiş galiba , o işimi baya kolaylaştırdı
Normaldir epeydir yoksun buralardaŞerlok beyciğim beni tanıyamamış Bakın işte bakıyorum bildirimlere. Yalnız bildirimlerin çoğu silinmiş galiba , o işimi baya kolaylaştırdı
Sizden korkulur Dosi hanım Evet kolayca hallettik bildirimleri, bunlar dışında bilmemi istediğiniz bir şey varsa tekrardan atarsınız gerekli yerlere etiketSize diyorum, ben sizi sizlerden daha iyi tanıyorum
Son 1 ay belirir sadece kolayca haledersin