- Reaksiyon puanı
- 12,988
- Puanı
- 710
Cümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.Yahu kıyafeti itici dedim. Dua'ya demedim![]()
Cümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.Yahu kıyafeti itici dedim. Dua'ya demedim![]()
Parantez reisi kullanıp (kıyafeti için) diye de belli etmiştim halbukiCümlenden Dua'ya demişsin gibi anlaşılıyor.![]()
Biraz önce o parantez var mıydı. 😱 Biraz uykum geldi dikkat etmemişim.Parantez reisi kullanıp (kıyafeti için) diye de belli etmiştim halbuki![]()
Sherlock 'un sabahki alıntısında bile duruyor parantez reis 😡Biraz önce o parantez var mıydı. 😱 Biraz uykum geldi dikkat etmemişim.![]()
Görüntüye odaklandığım için kaçırmış olabilirim onu da.
Şerlok beyciğim beni tanıyamamışKusuruna bakmayız zatenbiz o geldikten sonraki sürece bakarız. Giderken bir miktar alınmıştım kendisine ama sünger çektim
özledik
![]()
Size diyorum, ben sizi sizlerden daha iyi tanıyorumŞerlok beyciğim beni tanıyamamışBakın işte bakıyorum bildirimlere. Yalnız bildirimlerin çoğu silinmiş galiba , o işimi baya kolaylaştırdı
![]()
Normaldir epeydir yoksun buralardaŞerlok beyciğim beni tanıyamamışBakın işte bakıyorum bildirimlere. Yalnız bildirimlerin çoğu silinmiş galiba , o işimi baya kolaylaştırdı
![]()
Sizden korkulur Dosi hanımSize diyorum, ben sizi sizlerden daha iyi tanıyorum
Son 1 ay belirir sadecekolayca haledersin
![]()