O kadar sinir etmenin karşılığı olsun.Neyine harika attın.Arkadaşının yanılması çok mu hoşuna gidiyor.ss @Aserat
Aslında çok da patlamamışım Total tahminim yine yakın, AB'ye yüksek verdim sadece.O kadar sinir etmenin karşılığı olsun.![]()
Kendini boşa teselli etmeye çalışma herkesin başına gelir.Aslında çok da patlamamışım Total tahminim yine yakın, AB'ye yüksek verdim sadece.Şimdi sinir olmaya ve ağlamaya devam et hadi.
![]()
Yoo teselli değil Total'i yakın diyorum nesi teselli.Kendini boşa teselli etmeye çalışma herkesin başına gelir.![]()
Ben yakın tutturmuşum, bekliyorum puanlarımı.Nazarınız değdi.Çocukluk tahminlerimde patladım.
![]()
Tebrikler canım.Ben yakın tutturmuşum, bekliyorum puanlarımı.![]()
![]()
Ben kazanamazsam favorim sensin zaten ama ben kazanacağım için.Tebrikler canım.Ne demek istediğini anladım ama oyunlarına gelmeyeceğim.
![]()
Sen kazansan bile favorin benim diyelim.Ben kazanamazsam favorim sensin zaten ama ben kazanacağım için.![]()
![]()
En azından diss sayım artmış oldu.BZÇ'ye kalitesiz dediğin için.
Neden mecnun'a diss atmak keyif veriyor? 😂Diss Savaşları yarışmacısı değilsin, oyüzden boşver ve az diss atan biriyim. En çok @MEnes 'e diss atmak keyif veriyor![]()
Çünkü kanı çok kaynadığı için diss attıkca donmasına sebep oluyorumNeden mecnun'a diss atmak keyif veriyor? 😂