Teşekkürler...
Kalan iki günde şov yapıp tam puan alacağım, kimsenin şüphesi olmasın.46 puan alacaktın
Biz senle birincilik içn değil, hangimiz daha kötüyüz ona bakalım @Tolstoyevski o da arada tahmin yapıyordu ve o da gelsin hep 3.33 6.66 9.99 yaparak elbet kapar birşeyler. Bizde kendi aramızda kapışalımKapışamayız ortağım, burası kurtlar sofrası... @denizz19 gibi reyting profesörü, usta isimler mevcut.
İnşallah kaparım, ne diyeyim? (Hiç mütevazi olamayacağım. )@Yiğitt bakarsın bu iki günde arayı kapatırsın... Senide tebrik ederim....
Kaparsın arayı umarım.Ben hala şaşırıyorum her gün 1.olmama (Ben de istemeden 1.oluyorum..)İnşallah kaparım, ne diyeyim? (Hiç mütevazi olamayacağım. )
Maşallah güzel gidiyorsun, aynen devam.Kaparsın arayı umarım.Ben hala şaşırıyorum her gün 1.olmama (Ben de istemeden 1.oluyorum..)
Teşekkürler @Yiğitt aynen bakalım bu son iki gün nasıl olacak .. (Öğretmen den korkmuyor değilim)Maşallah güzel gidiyorsun, aynen devam.
Ben daha onun tahminini yapmadım, son bölüm reytingleri konuda paylaşıldı mı?Teşekkürler @Yiğitt aynen bakalım bu son iki gün nasıl olacak .. (Öğretmen den korkmuyor değilim)
Yok daha paylaşılmadı yarın paylaşılır benceBen daha onun tahminini yapmadım, son bölüm reytingleri konuda paylaşıldı mı?
Üşendim bulmaya zaten, @hayret bi şey bekliyoruz.Yok daha paylaşılmadı yarın paylaşılır bence
Bulmaya çalışırken yine canım çıkacak En son martta yayınlanmıştı sanırımÜşendim bulmaya zaten, @hayret bi şey bekliyoruz.
@Aserat ezbere biliyordur, hiçbirimizi yormadan paylaşır bence.Bulmaya çalışırken yine canım çıkacak En son martta yayınlanmıştı sanırım
Sağol bulmuşsun... Bence bu reytingleri pek göremez diye düşünüyorüm..Twitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan. @hayret bi şey @STARAN
Ben de bu reytingleri göreceğini sanmıyorum.Sağol bulmuşsun... Bence bu reytingleri pek göremez diye düşünüyorüm..
Evet doğru, 4. bölüm son yayınlanmış. Çok teşekkür ettimTwitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan. @hayret bi şey @STARAN
Aslında düşünüp geç yapmak daha iyi.Osmanlı bile böyle çökmedi... Tahminleri unutuyorum, geç yapıyorum o yüzden hep düşük geliyor..
Bu kadar eskiyi nasıl buldun helalTwitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan. @hayret bi şey @STARAN
Öyle ama benimkiler ters oluyor hep.Aslında düşünüp geç yapmak daha iyi.