Teşekkürler...
Kalan iki günde şov yapıp tam puan alacağım, kimsenin şüphesi olmasın.46 puan alacaktın![]()
Biz senle birincilik içn değil, hangimiz daha kötüyüz ona bakalımKapışamayız ortağım, burası kurtlar sofrası... @denizz19 gibi reyting profesörü, usta isimler mevcut.![]()
İnşallah kaparım, ne diyeyim?@Yiğitt bakarsın bu iki günde arayı kapatırsın... Senide tebrik ederim....
Kaparsın arayı umarım.Ben hala şaşırıyorum her gün 1.olmama (Ben de istemeden 1.oluyorum..)İnşallah kaparım, ne diyeyim?(Hiç mütevazi olamayacağım.
)
Maşallah güzel gidiyorsun, aynen devam.Kaparsın arayı umarım.Ben hala şaşırıyorum her gün 1.olmama (Ben de istemeden 1.oluyorum..)
Teşekkürler @Yiğitt aynen bakalım bu son iki gün nasıl olacak .. (Öğretmen den korkmuyor değilim)Maşallah güzel gidiyorsun, aynen devam.![]()
Ben daha onun tahminini yapmadım, son bölüm reytingleri konuda paylaşıldı mı?Teşekkürler @Yiğitt aynen bakalım bu son iki gün nasıl olacak .. (Öğretmen den korkmuyor değilim)
Yok daha paylaşılmadı yarın paylaşılır benceBen daha onun tahminini yapmadım, son bölüm reytingleri konuda paylaşıldı mı?![]()
Bulmaya çalışırken yine canım çıkacakÜşendim bulmaya zaten, @hayret bi şey bekliyoruz.![]()
@Aserat ezbere biliyordur, hiçbirimizi yormadan paylaşır bence.Bulmaya çalışırken yine canım çıkacakEn son martta yayınlanmıştı sanırım
![]()
Sağol bulmuşsun... Bence bu reytingleri pek göremez diye düşünüyorüm..Twitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan.@hayret bi şey @STARAN
Ben de bu reytingleri göreceğini sanmıyorum.Sağol bulmuşsun... Bence bu reytingleri pek göremez diye düşünüyorüm..
Evet doğru, 4. bölüm son yayınlanmış. Çok teşekkür ettimTwitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan.@hayret bi şey @STARAN
Aslında düşünüp geç yapmak daha iyi.Osmanlı bile böyle çökmedi...Tahminleri unutuyorum, geç yapıyorum o yüzden hep düşük geliyor..
Bu kadar eskiyi nasıl buldun helalTwitter'da araştırdım da @denizz19 reytingi buldum. En son yayını 25 Mart Çarşamba ise araştırmaya gerek yok, direkt alalım buradan.@hayret bi şey @STARAN
Öyle ama benimkiler ters oluyor hep.Aslında düşünüp geç yapmak daha iyi.