Aaaaaa! Aman dikkat et küme düşme.Bugün Çocukluk ve Payitaht'tan iyi puan alamazsam gidiciyim.
Aaaaaa! Aman dikkat et küme düşme.Bugün Çocukluk ve Payitaht'tan iyi puan alamazsam gidiciyim.
Üst tura çıkalım da hayırlısıyla.Senden korkuyorum bana en yakın sensin beni geçmiyesin...daha üç gün var ...
Biz niye sallama yapalım canım, geçen hafta reytinglerine bakıyorum, fragmanlara bakıyorum, diziler ne kadar tekrar vermiş ona bakıyorum, Youtube trendlere bakıyorum ona göre hesaplıyorum.Bugün de iyi puan alamazsam eleniyorum. Aslında benim kaybettiğim nokta hesap kitap yapmam yemin ederim. Artık sallama yapayım buradakiler gibi.
Yeni Hayat trend oluyor ama aldığı Reyting 2 fragmanlar kıstas olabiliyor tabiBiz niye sallama yapalım canım, geçen hafta reytinglerine bakıyorum, fragmanlara bakıyorum, diziler ne kadar tekrar vermiş ona bakıyorum, Youtube trendlere bakıyorum ona göre hesaplıyorum.
İlk önceliğim geçen hafta reytingleri oluyor tabi ki. Şimdi geçen hafta 2.40 alan dizinin fragmanı çok çok iyi olsa bile 3.50 veremem, 2.75 falan tahmine denk geliyor az buçuk. Tahmin işte ya tutuyor ya tutmuyor, Çukurova'nın çift hanesi hiç aklıma gelmezdi mesela.Yeni Hayat trend oluyor ama aldığı Reyting 2 fragmanlar kıstas olabiliyor tabi
Teşekkür ederim.
Zirveye yürüyor korkmuyorum. Teşekkür ederim Sherlock beyciğim maşallah siz de zirvedesiniz.
Orası çocuk oyuncağı, yetişirim canım.
Meslek sırrı abla. İşin şakası bir yana dün BZÇ’nin yükseleceğini düşünüyordum annem düzenli olarak izlediği için fragmanını falan görmüştüm dün bayağı iyi bir bölüm geldiğini anladım ve yükselir dedim. Mucize Doktor ise aşağı yukarı bu oranlarda alıyor kaç haftadır de yine yakın oranlar yazdım.çocum bu işin sırrı ne böyle maşallah sana
Meslek sırrı abla. İşin şakası bir yana dün BZÇ’nin yükseleceğini düşünüyordum annem düzenli olarak izlediği için fragmanını falan görmüştüm dün bayağı iyi bir bölüm geldiğini anladım ve yükselir dedim. Mucize Doktor ise aşağı yukarı bu oranlarda alıyor kaç haftadır de yine yakın oranlar yazdım.
Evet o sağlam bir izleyici reytingle falan işi yok ama anlıyor bu işlerden demek.Bence işin sırrı annen o izlerken herşeyi belli eder
Evet o sağlam bir izleyici reytingle falan işi yok ama anlıyor bu işlerden demek.
Sende validene de ki birazcıkta doktora bakıver de.Evet o sağlam bir izleyici reytingle falan işi yok ama anlıyor bu işlerden demek.
Onu da izliyor ama BZÇ önceliği.Sende validene de ki birazcıkta doktora bakıver de.
Benim valide de öyle bir türlü md yi sevemedi.Reklam aralarında bakıyor.(O da denk gelir,aklına eserse )İlk sezonunda tekrarını zaman zaman seyrederdi.Nedense Şimdi pek bakmıyor.Fakat BZÇ olsa tekrarını bile bakar.Onu da izliyor ama BZÇ önceliği.
Yok benimki seviyordu geçen sene beğenerek izledi ama bu sezonki bölümlerden eski tadı alamamış BZÇ daha heyecanlıymış.Benim valide de öyle bir türlü md yi sevemedi.Reklam aralarında bakıyor.(O da denk gelir,aklına eserse )İlk sezonunda tekrarını zaman zaman seyrederdi.Nedense Şimdi pek bakmıyor.Fakat BZÇ olsa tekrarını bile bakar.
Ya Sen MD ci misin? BZÇ mi?Yok benimki seviyordu geçen sene beğenerek izledi ama bu sezonki bölümlerden eski tadı alamamış BZÇ daha heyecanlıymış.
BZÇ hiç izlemedim desem. MD’ciyim.Ya Sen MD ci misin? BZÇ mi?
Tahmin etmiştim.Bzç izleyerek kalitenden ödün veremezdin. 😍BZÇ hiç izlemedim desem. MD’ciyim.