O kadar sinir etmenin karşılığı olsun.Neyine harika attın. Arkadaşının yanılması çok mu hoşuna gidiyor.ss @Aserat
Aslında çok da patlamamışım Total tahminim yine yakın, AB'ye yüksek verdim sadece. Şimdi sinir olmaya ve ağlamaya devam et hadi.O kadar sinir etmenin karşılığı olsun.
Kendini boşa teselli etmeye çalışma herkesin başına gelir.Aslında çok da patlamamışım Total tahminim yine yakın, AB'ye yüksek verdim sadece. Şimdi sinir olmaya ve ağlamaya devam et hadi.
Yoo teselli değil Total'i yakın diyorum nesi teselli. Ayrıca Payitaht ve Kırmızı Oda tahminlerim de iyi olduğu için yani ne yaptığımı bildiğim için içim rahat.Kendini boşa teselli etmeye çalışma herkesin başına gelir.
Ben yakın tutturmuşum, bekliyorum puanlarımı.Nazarınız değdi. Çocukluk tahminlerimde patladım.
Tebrikler canım. Ne demek istediğini anladım ama oyunlarına gelmeyeceğim.Ben yakın tutturmuşum, bekliyorum puanlarımı.
Ben kazanamazsam favorim sensin zaten ama ben kazanacağım için.Tebrikler canım. Ne demek istediğini anladım ama oyunlarına gelmeyeceğim.
Sen kazansan bile favorin benim diyelim.Ben kazanamazsam favorim sensin zaten ama ben kazanacağım için.
En azından diss sayım artmış oldu.BZÇ'ye kalitesiz dediğin için.
Neden mecnun'a diss atmak keyif veriyor? 😂Diss Savaşları yarışmacısı değilsin, oyüzden boşver ve az diss atan biriyim. En çok @MEnes 'e diss atmak keyif veriyor
Çünkü kanı çok kaynadığı için diss attıkca donmasına sebep oluyorumNeden mecnun'a diss atmak keyif veriyor? 😂