Okurkan çalısmıyorsundur böyleSorma Arkadaşıö da diyor hayatın sınav oldu diye
Okurkan çalısmıyorsundur böyleSorma Arkadaşıö da diyor hayatın sınav oldu diye
İlk müşterin olabiliriz fav10 olarak.Ne demişler ilk müşteri berekettir @DarkLegenD
Yok buna girmedim benim ki 4 kasımda unutma
4 kasimda geberecek insallah harun gıcığıAaa ne bileyim sen ne olursa katılıyorsun Üniyi bitirdin okul bitirince başladın ders çalışmaya @xemrexxx
@MayısKralı insanlar seni gireceksin diye biliyor. Yoksa beni mi kekliyorsun?
İyyy bu da unili olacak seviye yerlerde.ss
Kazanırsan foruma da vaktin kalırSen niye üstüne alındın 3 x'li .ss
Özlersin beni4 kasimda geberecek insallah harun gıcığı
Yok geldiğimden beri yaşım neyse onu söyledim herkese ama forumdakiler hala lisenin 3 yıl olduğunu zannediyor olmalı @Çiğdem- @mrt-06 @vadikızı @Harunnn60
Gerçel yani yani kesirli sayı işte köklü sayı vs. bunları kapsar. Hangi sorudan bahsettiğini anlamadım ölüm gibiydi ya ben önce Fenden başladım. Edebiyatı 10 dkda çözdüm valla.Edebiyat hariç geçen seneye göre daha iyi geçti. Felsefeden full çekebilirim. Din çok zordu, tamamiyle bilgi içerikliydi. Coğrafyalar güzel geçti. Tarih ortalama.
@mrt-06 gerçel sayılı mantık sorusunu ne yaptın? Ve gerçel sayı ne demek?
Gerçel sayının ne olduğunu bilmeden yaptım, umarım doğrudur. Matematikden yine 1 soru yapabildim ahahahahahaGerçel yani yani kesirli sayı işte köklü sayı vs. bunları kapsar. Hangi sorudan bahsettiğini anlamadım ölüm gibiydi ya ben önce Fenden başladım. Edebiyatı 10 dkda çözdüm valla.
Ama Edebiyat 1 testini diyorum TM puanı gelsin diye çözdüm ikinci testi çözmedim o zorsa bilemem.Gerçel sayının ne olduğunu bilmeden yaptım, umarım doğrudur. Matematikden yine 1 soru yapabildim ahahahahaha
Edebiyatı 10 dakikada çözsem 350 puanı düşünürdüm şimdi.
Ben üniversiteye gittiğini biliyorum yahu
Zaten bir tane edebiyat testi vardı. Gerçi "biliyorum" diyen biri için 16 soruyu 10 dakika çözmek kötü bir performans olarak değerlendirebilir. Zaten 10 tane yazar-eser sorusu vardı.Ama Edebiyat 1 testini diyorum TM puanı gelsin diye çözdüm ikinci testi çözmedim o zorsa bilemem.
Bakmayacağım ahahahahaha.@DarkLegenD Kanka cevap anahtarı yayınlanmış. http://www.osym.gov.tr/TR,15133/201...-ve-cevap-anahtarlari-yayimlandi-1072018.html
Kız ikinci test neydi o zaman.Zaten bir tane edebiyat testi vardı. Gerçi "biliyorum" diyen biri için 16 soruyu 10 dakika çözmek kötü bir performans olarak değerlendirebilir. Zaten 10 tane yazar-eser sorusu vardı.