DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ciddi ciddi izle. 28 saniye zaten canım aa.Şu çirkin heriflerinden bıktım.
Kontrol et bakalım. https://mobile.donanimhaber.com/sosyal-cevap-anahtari-tamamlandi--133611806Ciddi ciddi izle. 28 saniye zaten canım aa.
Bakmayacağım. Zaten tam hatırlamıyorum cevapları.
Tövbe tövbe @Harunnn60 da girdimi acaba gerçi yeni bitirdi ama ona belli olmazo ancak @Yiğitt e verir bence
Valla sınıfta optik forumu en çok dolduran bendim ama Matematik yetişmedi ya diğerleri iyi resmi olmayan sonuçlara göre Fen ve Sosyal full çekmişim ama Matematik vasat kaldı. Asıl iş yarın zaten. :So ancak @Yiğitt e verir bence
Çalışkan Ahmet diye boşuna demiyorum ayoll @xemrexxxValla sınıfta optik forumu en çok dolduran bendim ama Matematik yetişmedi ya diğerleri iyi resmi olmayan sonuçlara göre Fen ve Sosyal full çekmişim ama Matematik vasat kaldı. Asıl iş yarın zaten. :S
Türkçe de iyi gibi 34 net gelecek gibi inş.
İdölüm.
Yetiştirememiş heyecandan Süre yetmemiş ona üzülüyor yanlış yaptığına değilde süre yetişmeyip yapamadıklarına Yarına motivasyon yaptık inş yarın yetiştiricekİdölüm.
Ablacım senin arkadaşının kardeşi de girecek demiştin nasıl geçmiş.
Hiç üzülmesin ben bile yetiştiremedim, söyle süper zeka manevi kardeşim bile yetiştirememiş de. Zaten internette herkesin yorumu o yetişmemiş. Hiç üzülmesin yarınki sınav önemli zaten.Yetiştirememiş heyecandan Süre yetmemiş ona üzülüyor yanlış yaptığına değilde süre yetişmeyip yapamadıklarına Yarına motivasyon yaptık inş yarın yetiştiricek
Aaa söylerim tabi cnm Heyecandan olsa gerek ama bizim zamanımızda ilk sınavda kalanlar 2. sınava giremiyordu şimdi ikisinede giriyorlar gerçi sistem çok değişmiş çok karışmış iyi ki şu dönemlerde okumuyoruz Allah yardımcısı olsun okuyanlarınHiç üzülmesin ben bile yetiştiremedim, söyle süper zeka manevi kardeşim bile yetiştirememiş de. Zaten internette herkesin yorumu o yetişmemiş. Hiç üzülmesin yarınki sınav önemli zaten.
Burada da öyle aslında ama sonuçlar geç açıklandığı için ikincisine girebiliyor. Neyse ben yatıyorum benim için de dua edersin yarın görüşürüzAaa söylerim tabi cnm Heyecandan olsa gerek ama bizim zamanımızda ilk sınavda kalanlar 2. sınava giremiyordu şimdi ikisinede giriyorlar gerçi sistem çok değişmiş çok karışmış iyi ki şu dönemlerde okumuyoruz Allah yardımcısı olsun okuyanların
Ederim tabi bildirirsin cicili bicili rüyalarBurada da öyle aslında ama sonuçlar geç açıklandığı için ikincisine girebiliyor. Neyse ben yatıyorum benim için de dua edersin yarın görüşürüz
Yok buna girmedim benim ki 4 kasımda unutmaTövbe tövbe @Harunnn60 da girdimi acaba gerçi yeni bitirdi ama ona belli olmaz
Aaa ne bileyim sen ne olursa katılıyorsun Üniyi bitirdin okul bitirince başladın ders çalışmaya @xemrexxxYok buna girmedim benim ki 4 kasımda unutma
Sorma Arkadaşıö da diyor hayatın sınav oldu diyeAaa ne bileyim sen ne olursa katılıyorsun Üniyi bitirdin okul bitirince başladın ders çalışmaya @xemrexxx