Ya sen ya Polat eminim.İftira atma öyle bir şey yoktu
Ya sen ya Polat eminim.İftira atma öyle bir şey yoktu
Araştıracam ama büyük ihtimal sendin.Polat'tır o
Sınava gireceklere başarılar diliyorum @mrt-06 paşam sana ve @denizz19 dilana başarılar diliyorum dualarım hepinize olacak inşAllah atacanım sen ve Dilana @ozgur2113 @MayısKralı hepinize başarılar diliyorumm
@MayısKralı insanlar seni gireceksin diye biliyor. Yoksa beni mi kekliyorsun?Kim giriyor bu sene. Ben de gircem, bu yaşta ne fantezilere giriştim neyse.
Sanırım girecek olanlar sizdiniz. @ozgur2113 @EFE UYSAL @MayısKralı
@xBUGRAx ve @Tolstoyevski ilk kez bir sene sınava girmeyecek şok.
@MayısKralı insanlar seni gireceksin diye biliyor. Yoksa beni mi kekliyorsun?
Ben de gireceğim, bana da dile.Ben bilmiyordum atacan sanırım girecek diyince başarılar diliyim dedim
Ben de gireceğim, bana da dile.
sen her şeyde görevlisin maşallah iyi para alıyorsundur DBende bu sınavlarda salon başkanıyım benim salonuma düşene torpil yaparım
Yok be ucundan veriyorlar işte Oturum başına 165 TLsen her şeyde görevlisin maşallah iyi para alıyorsundur D
Sınava gireceklere başarılar diliyorum @mrt-06 paşam sana ve @denizz19 dilana başarılar diliyorum dualarım hepinize olacak inşAllah atacanım sen ve Dilana @ozgur2113 @MayısKralı hepinize başarılar diliyorumm
Ben seneye gireceğim,girenlere başarılar. @mrt-06
13 yaşındaymış, bana itiraf etti.Sen o kadar küçükmüsün kanaldaş.
Abisi olarak bana danışma gereği duydu. Mert Bey hiç merak etmeyin, 18 yaşına geldiğinde aşşırı entel-dantel bir adam olması için elimden geleni yapıyorum.Ohaaaaa 😱 @Maskeli Fedai ila yaşıt o zaman.
La sen de 11 yaşındasın ne abisi daha.Abisi olarak bana danışma gereği duydu. Mert Bey hiç merak etmeyin, 18 yaşına geldiğinde aşşırı entel-dantel bir adam olması için elimden geleni yapıyorum.
Sen iftiracı bir yalancısın! Buz gibi 19 yaşındayım, kıskan.La sen de 11 yaşındasın ne abisi daha.