2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

Bir arkadaşımın kız kardeşine iyi karnesine lisede hediye alırdım . Şimdi ünide söz verdim bu 2 sınavı iyi geçirirse alışverişe götürücem :A :A :A @mrt-06

Şimdilik üzerimde stres yok ancak salona girince başlar sıkıntılarım. Şimdiden girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Beni rakip olarak görmesinler çünkü değiliz. :A

Genel olarak güzeldi ama Türkçede zaman kaybetmeseydim Matematik daha iyi olabilirdi. Fen ve Sosyal'i 20 dk'da bitirdim. Türkçe işi uzattı aslında Matematik çok zor değildi ama süre yetişmedi. :X

"Ben çalıştım, ben biliyorum." diyen adamın Türkçede +35, Sosyalde +18 yapması gereken bir sınavdı. 95 dakikada 64 soru yaparak berbat bir performans sergiledim. Matematikden 1 soru yaptım ve kesinlikle doğru. Türkçeden +25 net garanti gözüyle bakıyorum. Sosyalden +12 yine aynı şekilde bakıyorum. Ortalamaydı kısacası. Geçen seneyle aynı geçti neredeyse.

Ayrıca süre, 4 derside yapacaklar için çok azdı.

"Ben çalıştım, ben biliyorum." diyen adamın Türkçede +35, Sosyalde +18 yapması gereken bir sınavdı. 95 dakikada 64 soru yaparak berbat bir performans sergiledim. Matematikden 1 soru yaptım ve kesinlikle doğru. Türkçeden +25 net garanti gözüyle bakıyorum. Sosyalden +12 yine aynı şekilde bakıyorum. Ortalamaydı kısacası. Geçen seneyle aynı geçti neredeyse.

Ayrıca süre, 4 derside yapacaklar için çok azdı.
Sen üni okumuyomuydun 😱

Beklediğim sonuç budur:

screenshot_20180630_165432.jpg

Sınavda paragraf soruları aşırı uzun ve anlaşılması zormuş. Süre sıkıntısı olduğundan matematiğe vakit kalmamış kardeşimin. 10 tane yapmış az daha süre olsa bir 10 tane daha yapabilirdim dedi.

Sınavda paragraf soruları aşırı uzun ve anlaşılması zormuş. Süre sıkıntısı olduğundan matematiğe vakit kalmamış kardeşimin. 10 tane yapmış az daha süre olsa bir 10 tane daha yapabilirdim dedi.
65. Yorumuma bak, aynısını dedim. Kardeşin doğru demiş. :D

Peki sosyal ya da fen çözdü mü?

Matematiki beğenmedim 1 ne la. :A Gerçi benim de iyi geçmedi senin mi gözün değdi dün 35 deyince. :A
Dedim ya dün bir tane yaparım diye, hazırlıklı olman lazımdı.

-2 2=?
2 -2=?
-2 -2=?

sorusunu yaptım zaten sadece. Onu da 5 dakika uğraşarak ahahaahahaha.

Kaç bekliyorsun matematikden?

Dedim ya dün bir tane yaparım diye, hazırlıklı olman lazımdı.

-2 2=?
2 -2=?
-2 -2=?

sorusunu yaptım zaten sadece. Onu da 5 dakika uğraşarak ahahaahahaha.

Kaç bekliyorsun matematikden?
Hiçbir fikrim yok valla ama beklentimin altında. :(

Aman ben eğitimi falan boşverdim ben jigolo olacağım. :A @denizz19 @xemrexxx @xBUGRAx