Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳Şimdi cevaplarımı kontrol edeceğim eğer kötü gelirse hepiniz öldünüz şirretimden sakının kendinizi. @DarkLegenD @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem-
Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳Şimdi cevaplarımı kontrol edeceğim eğer kötü gelirse hepiniz öldünüz şirretimden sakının kendinizi. @DarkLegenD @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem-
kız bu ne doktoru olacak 😱 evcili,k oynarken mi doktor oluyorİnş bir gün kulağında sıkıntı yaşar ve doktora gider ve @Harunnn60 olur doktoru
Hhahah @Harunnn60 ile @cookies doktor çıkaracaz forumdankız bu ne doktoru olacak 😱 evcili,k oynarken mi doktor oluyor
Allah allah yanlışmı biliyoruz yani doğru düzgün demiyosun ki
Barajı bile geçemiyormuş rezil adam.Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳
Aaa o hiç önemli değil ayoll zaten öyle dediğini hatırlamıyorum bile kafana takmana gerek yokKimseye üniversiteliyim dediğimi hatırlamıyorum ki. Herkese doğru söyledim şu ana kadar.
Kimseye üniversiteliyim dediğimi hatırlamıyorum ki. Herkese doğru söyledim şu ana kadar.
Şurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi. https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳
Tamam anladık zekisin!!!Şurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi. https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Soruyorlar ayoll ne yapayım. Zaten bir kez yazdım.Tamam anladık zekisin!!!
@Çiğdem- gibi ayoll kelimesini kullanmaya baslamışsın Körle yatan şaşı kalkarSoruyorlar ayoll ne yapayım. Zaten bir kez yazdım.
İşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.@Çiğdem- sana yanlış seans uygulamış galiba Senin benle takılman lazım
Seni Ankara'nın en iyi mekanlarına götürmek lazımİşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.
TYT Fen 1 yanlış, Sosyal 3 yanlış Türkçe 2 yanlış, Mat 9 yanlış çıktı okul puanıyla birlikte 433 oluyor. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur cevapları ama üç aşağı beş yukarı bu kadar gelir inşallah. AYT de fena çıkmadı. :S
Nasıl yani hangi mekan o. 😱Seni Ankara'nın en iyi mekanlarına götürmek lazım
Valla Kayseri'ymiş cevap ve cevap çok az bilinmiş senin sayende bildim valla çok sağol ablam.Bana bahsettiğin sorunun cevabı ne oldu kuzum
Valla Kayseri'ymiş cevap ve cevap çok az bilinmiş senin sayende bildim valla çok sağol ablam.