Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳Şimdi cevaplarımı kontrol edeceğim eğer kötü gelirse hepiniz öldünüz şirretimden sakının kendinizi.@DarkLegenD @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem-
Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳Şimdi cevaplarımı kontrol edeceğim eğer kötü gelirse hepiniz öldünüz şirretimden sakının kendinizi.@DarkLegenD @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem-
kız bu ne doktoru olacak 😱 evcili,k oynarken mi doktor oluyorİnş bir gün kulağında sıkıntı yaşar ve doktora gider ve @Harunnn60 olur doktoru![]()
![]()
![]()
Hhahah @Harunnn60 ile @cookies doktor çıkaracaz forumdankız bu ne doktoru olacak 😱 evcili,k oynarken mi doktor oluyor![]()
Allah allah yanlışmı biliyoruz yani doğru düzgün demiyosun ki
Barajı bile geçemiyormuş rezil adam.Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳
Aaa o hiç önemli değil ayoll zaten öyle dediğini hatırlamıyorum bile kafana takmana gerek yokKimseye üniversiteliyim dediğimi hatırlamıyorum ki.Herkese doğru söyledim şu ana kadar.
![]()
Kimseye üniversiteliyim dediğimi hatırlamıyorum ki.Herkese doğru söyledim şu ana kadar.
![]()
Şurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi.Aaa söyle bakalım nasıl sonuclar cnm 😳😳😳
Tamam anladık zekisin!!!Şurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi.https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Soruyorlar ayoll ne yapayım.Tamam anladık zekisin!!!
@Çiğdem- gibi ayoll kelimesini kullanmaya baslamışsınSoruyorlar ayoll ne yapayım.Zaten bir kez yazdım.
![]()
Sana ne ulan ayol.
İşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.
Seni Ankara'nın en iyi mekanlarına götürmek lazımİşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.![]()
TYT Fen 1 yanlış, Sosyal 3 yanlış Türkçe 2 yanlış, Mat 9 yanlış çıktı okul puanıyla birlikte 433 oluyor. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur cevapları ama üç aşağı beş yukarı bu kadar gelir inşallah.AYT de fena çıkmadı. :S
Nasıl yani hangi mekan o. 😱Seni Ankara'nın en iyi mekanlarına götürmek lazım![]()
Valla Kayseri'ymiş cevap ve cevap çok az bilinmiş senin sayende bildim valla çok sağol ablam.Bana bahsettiğin sorunun cevabı ne oldu kuzum![]()
Valla Kayseri'ymiş cevap ve cevap çok az bilinmiş senin sayende bildim valla çok sağol ablam.![]()