Ooo maşşllah cnm @DarkLegenD neden kıskandığını anladım şimdiŞurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi. https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Ooo maşşllah cnm @DarkLegenD neden kıskandığını anladım şimdiŞurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi. https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Sana ne ulan ayol.
İşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.
Ulan Ayoll ne gerçekten @Maskeli Fedai de aslında yumuşak bir insan@Çiğdem- gibi ayoll kelimesini kullanmaya baslamışsın Körle yatan şaşı kalkar
Aaa hepsini yetiştirmiş Feni zor diyorlarmış ama 40 yapmış bana en kolayı oydu diyorSenin minik ne yapmış.
Ben de 40 yaptım ama kaç yanlış çıktı önemli olan o işte.Aaa hepsini yetiştirmiş Feni zor diyorlarmış ama 40 yapmış bana en kolayı oydu diyor
Salı günü pazarı buraın bir alış verişe götüücem sözüm var
Ayoll de zaten @Maskeli Fedai de demek için çabalıyor yanı içi içini yiyor çekinmesine gerek yok ayollOrtaya karıştırdım işte.
Aaa yanlışını doğrusunuda yarın sorarım cnm doğruluğun ağırlığına göre olsun alıcaüımın fiyat seviyesiBen de 40 yaptım ama kaç yanlış çıktı önemli olan o işte.
Allah yolunu açık etsin. Sözünde dur tabii yakışır sana da.
@Maskeli Fedai de yumuşak diyorsun.Ayoll de zaten @Maskeli Fedai de demek için çabalıyor yanı içi içini yiyor çekinmesine gerek yok ayoll
Hhaha Aaa evet diyarbakırda maç olacak demişti @pompy ben olay çıkmasın demiştim @Maskeli Fedai hemen ışınlanmıştı orda olay olmaz ben yumuşak beyefendiyim diye sonra öyle sohbetimiz olmuştu ozaman sana güveniyorum demiştim@Maskeli Fedai de yumuşak diyorsun.
İtiraf etmiş resmen. :OHhaha Aaa evet diyarbakırda maç olacak demişti @pompy ben olay çıkmasın demiştim @Maskeli Fedai hemen ışınlanmıştı orda olay olmaz ben yumuşak beyefendiyim diye sonra öyle sohbetimiz olmuştu ozaman sana güveniyorum demiştim
Aaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişte @Maskeli Fedaiİtiraf etmiş resmen. :O
Akhisar Fenerbahçeyi yendi teknik direktörleri kovuldu Diyarbakırda Fenerbahçeyi yendikleri için Aziz Yıldırımın memleketi orasıAaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişte @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai de yumuşak diyorsun.
Yuh be 😱 İftiralara gelAaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişte @Maskeli Fedai
Ben Amed sportif faaliyetlerle oynadım lisede Bodrumda 4-2 yenildi Sınıfın Kaptanı 4 tane kendi kalesine attıYuh be 😱 İftiralara gel
Ben Amed sportif faaliyetlerle oynadım lisede Bodrumda 4-2 yenildi Sınıfın Kaptanı 4 tane kendi kalesine attı
@pompy Şahidim ayoll ona @mrt-06 da inanır zatenYuh be 😱 İftiralara gel
Yav he he
Ben Diyarbakırlı konusunda emin değilim benim Sınıfım yenilmese kızlarını hedefe aldıYav he he