Ooo maşşllah cnm @DarkLegenD neden kıskandığını anladım şimdiŞurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi.https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Ooo maşşllah cnm @DarkLegenD neden kıskandığını anladım şimdiŞurada yazdım ablacım tekrar tekrar yazmıyım şimdi.https://fav10.net/forum/threads/tyt-ayt-yorum-ve-sohbet-konusu.280212/page-7#post-3383664
Senin minik ne yapmış.
Sana ne ulan ayol.![]()
İşte bir senle bir @Çiğdem- ile takıla takıla nevrim döndü ulan ayol karıştı.![]()
Ulan Ayoll ne gerçekten
Ortaya karıştırdım işte.
Aaa hepsini yetiştirmiş Feni zor diyorlarmış ama 40 yapmış bana en kolayı oydu diyorSenin minik ne yapmış.![]()
Ben de 40 yaptım ama kaç yanlış çıktı önemli olan o işte.Aaa hepsini yetiştirmiş Feni zor diyorlarmış ama 40 yapmış bana en kolayı oydu diyor
Salı günü pazarı buraın bir alış verişe götüücem sözüm var![]()
![]()
![]()
Ayoll de zaten @Maskeli Fedai de demek için çabalıyor yanı içi içini yiyor çekinmesine gerek yok ayollOrtaya karıştırdım işte.![]()
Aaa yanlışını doğrusunuda yarın sorarım cnm doğruluğun ağırlığına göre olsun alıcaüımın fiyat seviyesiBen de 40 yaptım ama kaç yanlış çıktı önemli olan o işte.
Allah yolunu açık etsin.Sözünde dur tabii yakışır sana da.
![]()
@Maskeli Fedai de yumuşak diyorsun.Ayoll de zaten @Maskeli Fedai de demek için çabalıyor yanı içi içini yiyor çekinmesine gerek yok ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa evet diyarbakırda maç olacak demişti @pompy ben olay çıkmasın demiştim @Maskeli Fedai hemen ışınlanmıştı orda olay olmaz ben yumuşak beyefendiyim diye sonra öyle sohbetimiz olmuştu ozaman sana güveniyorum demiştim
İtiraf etmiş resmen. :OHhaha Aaa evet diyarbakırda maç olacak demişti @pompy ben olay çıkmasın demiştim @Maskeli Fedai hemen ışınlanmıştı orda olay olmaz ben yumuşak beyefendiyim diye sonra öyle sohbetimiz olmuştu ozaman sana güveniyorum demiştim![]()
![]()
![]()
Aaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişteİtiraf etmiş resmen. :O
Akhisar Fenerbahçeyi yendi teknik direktörleri kovuldu Diyarbakırda Fenerbahçeyi yendikleri için Aziz Yıldırımın memleketi orasıAaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişte![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Yuh be 😱 İftiralara gelAaa sanada ayoll şeyini oyüzden açıyor pat diye demeye çekiniyor öyle konusunu açıp diyecek çaktırmadan zaten demişte![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Ben Amed sportif faaliyetlerle oynadım lisede Bodrumda 4-2 yenildi Sınıfın Kaptanı 4 tane kendi kalesine attıYuh be 😱 İftiralara gel![]()
Ben Amed sportif faaliyetlerle oynadım lisede Bodrumda 4-2 yenildi Sınıfın Kaptanı 4 tane kendi kalesine attı
@pompy Şahidim ayoll ona @mrt-06 da inanır zatenYuh be 😱 İftiralara gel![]()
Yav he he
Ben Diyarbakırlı konusunda emin değilim benim Sınıfım yenilmese kızlarını hedefe aldıYav he he![]()