DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ciddi ciddi izle. 28 saniye zaten canım aa.Şu çirkin heriflerinden bıktım.
Kontrol et bakalım.Ciddi ciddi izle. 28 saniye zaten canım aa.
Bakmayacağım. Zaten tam hatırlamıyorum cevapları.
Tövbe tövbeo ancak @Yiğitt e verir bence
Valla sınıfta optik forumu en çok dolduran bendim ama Matematik yetişmedi ya diğerleri iyi resmi olmayan sonuçlara göre Fen ve Sosyal full çekmişim ama Matematik vasat kaldı.o ancak @Yiğitt e verir bence
Çalışkan Ahmet diye boşuna demiyorum ayollValla sınıfta optik forumu en çok dolduran bendim ama Matematik yetişmedi ya diğerleri iyi resmi olmayan sonuçlara göre Fen ve Sosyal full çekmişim ama Matematik vasat kaldı.Asıl iş yarın zaten. :S
Türkçe de iyi gibi 34 net gelecek gibi inş.
İdölüm.
Yetiştirememiş heyecandanİdölüm.
Ablacım senin arkadaşının kardeşi de girecek demiştin nasıl geçmiş.
Hiç üzülmesin ben bile yetiştiremedim, söyle süper zeka manevi kardeşim bile yetiştirememiş de. Zaten internette herkesin yorumu o yetişmemiş. Hiç üzülmesin yarınki sınav önemli zaten.Yetiştirememiş heyecandanSüre yetmemiş ona üzülüyor yanlış yaptığına değilde süre yetişmeyip yapamadıklarınaYarına motivasyon yaptık inş yarın yetiştiricek
Aaa söylerim tabi cnmHiç üzülmesin ben bile yetiştiremedim, söyle süper zeka manevi kardeşim bile yetiştirememiş de. Zaten internette herkesin yorumu o yetişmemiş. Hiç üzülmesin yarınki sınav önemli zaten.
Burada da öyle aslında ama sonuçlar geç açıklandığı için ikincisine girebiliyor. Neyse ben yatıyorum benim için de dua edersin yarın görüşürüzAaa söylerim tabi cnmHeyecandan olsa gerek ama bizim zamanımızda ilk sınavda kalanlar 2. sınava giremiyordu şimdi ikisinede giriyorlar gerçi sistem çok değişmiş çok karışmış iyi ki şu dönemlerde okumuyoruz Allah yardımcısı olsun okuyanların
Ederim tabi bildirirsin cicili bicili rüyalarBurada da öyle aslında ama sonuçlar geç açıklandığı için ikincisine girebiliyor. Neyse ben yatıyorum benim için de dua edersin yarın görüşürüz
Yok buna girmedim
Aaa ne bileyim sen ne olursa katılıyorsunYok buna girmedimbenim ki 4 kasımda unutma
Sorma Arkadaşıö da diyorAaa ne bileyim sen ne olursa katılıyorsunÜniyi bitirdin okul bitirince başladın ders çalışmaya@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?