Şu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for. )Sormuş bulundum işte.
Şu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for. )Sormuş bulundum işte.
Gelecek sene tatlılık kategorisi açalım belki orda birinci olursun.
sen ve komiklik ? işte buna gülünür@mrt-06 atacan emeğine sağlık ablam çok güzel oldu enler
geçen sene olduğu gibi duygusal seçilmiş balık burcuyum nefret ediyorum burcumdan
her seferinde neşeli olmak istesemde olmuyor inşallah seneye komik seçilirim
Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmamAynen senin bana yaptığın gibi cicişim.
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilimŞu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for. )
Yine taşlıyorsun hocam. 😛Yok orada @Bully 1. Olur künefe olarak. Karında baklava yapayım derken künefe yapmış böyle kaşarlı erik erik anladın sen olayı.
sen ve komiklik ? işte buna gülünür
yani eğlencelisin beni güldürüyonda okadar uzun boylu degil
Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmam
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilim
İçten içe yumoşum Denizim çıkmaya başladı bi yarım saat daha konuşsak eski Denizimi çıkarcam.Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmam
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilim
Yine taşlıyorsun hocam. 😛
Ruhuma sağlıkYa kes Rude boy ile bile 3 vermiştin. Ruhun kindar senin.
Keşke itirafları yayınlasaydım kaçırdım fırsatı.Bugün modumdayım. Yok Kaan'ıma nasıldı vadikızını terimi yumosuma takılıyorum.
İçimdekini dışarıya çıkarmak zaman alırİçten içe yumoşum Denizim çıkmaya başladı bi yarım saat daha konuşsak eski Denizimi çıkarcam.
ben herzaman işin ince kısmınada bakarım.seni güldürüyorumda diğerlerini niye güldüremiyorum onu anlamıyoruım yaw
Keşke itirafları yayınlasaydım kaçırdım fırsatı.
@vadikızı'nı gıdıklayınca çıkıyor mesela. Sana da bir uçurum sahnesi atarım keyfin yerine gelir.İçimdekini dışarıya çıkarmak zaman alır
Unutma ki çürüyen ruhlar kendilerini yenileyip tekrardan büyürYok be çürümüştür o.