2016 Yılının Forum Enleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle eline sağlık @mrt-06 millet reelde hediyeleşiyorsa bizde burada sevgi paylasıyoruz çok önemli bir işe imza atıyorsun aynen devam et çok güzel bir ortam oldu sayende :bhr:

en aktif ve en sabırlı üye seçilmişim 3 yılda hastane ve yazın fındık toplama gibi mecburi aralar hariç hep forumda bulundum 1 gün bile habersiz gelmesem arkadaşlar emrak ediyorlar :bhr: sabırlı konusundada kavga gürültüden kaçmaya çalısıyorum evet :A

En unutulmaz ve en özlenen üye @china_shangai allah rahmet eylesin hala inanmakta güçlük çekiyoruz ölümsüz üye etiketini önermiştim kabul ettiğiniz için tekrar tşşkler :bhr:

Çıkış yapan üye @dosimosi bir bayan üye olarak en sıkıntı duyduğum şey bayan üyelerin az olması oyüzden dosimosinin aktif olmasına sevindim henüz 2 aylık falan aktif ama bende yıla genelleme yapıp ismini yazmıştım diğer yıllar içinde güç vermesi için :F

komik ve eğlenceli üye @destere sapık espirileriyle forumun tolga çeviği fazla söze gerek yok bence :A ama tekrar ortadan kaybolmuş bu akşam gelir umarım :A

en iyi yönetici ve editör @Aserat yönetici olduktan sonra editörler dökülüyor çünkü editörün görevi konu açmak @MayısKralı yarışmalar falan sunamsından dolayı akla gelmiş bence doğruyu söylemek lazım aserattan sonra editör diye birşey kalmadı forumda :A
@Bully ve @mrt-06 herkesin ilk akla gelen ikilisiniz zaten ayoll hatta co-adminliğide birlikte almanız burdada birlikte seçilmeniz iyi olmuş siz ayrılamazsınız bazen ödül verirken keşke ortadan 2 ye bölüpte paylaştırsam diye düşünülür siz öylesiniz :A

en geveze , güzel kullanıcı adı, en güzel avatar @xemrexxx geveze ödülünü bu yıl hak etmedin sende biliyorsundur umarım oyüzden gaza gelme sirkelenip kendine gel ayol forum sensiz çok sessiz :A @mrt-06 perranın tatlılığı kişiliğine cuk oturuyor :A @sanak sanati gerçekten güzel bir nick bende yazmıstım seni listeme :A

En duygusal üye @vadikızı ben zırlak üye diyordum :A kadınlar duygusal olur ama sende aşırı var evet cnm ama biz seniböyle kabullendik oyüzden sorun yok :A

Valla Çiğdem evde ta temmuz ayından beri stresli geçiyor abimin durumundan dolayı evde sürekli üzülen anne baba var ikiside hasta bide böyle olunca buda bana yansıyor tabi güçlü bir bünyem yok balık burcuyum en ufak şeyde oturup ağlayasım geliyor birde yılın son ayları hiç iyi gelmiyor oda var öyle olunca böyle duygusal üye oluyorum işte :D

Valla Çiğdem evde ta temmuz ayından beri stresli geçiyor abimin durumundan dolayı evde sürekli üzülen anne baba var ikiside hasta bide böyle olunca buda bana yansıyor tabi güçlü bir bünyem yok balık burcuyum en ufak şeyde oturup ağlayasım geliyor birde yılın son ayları hiç iyi gelmiyor oda var öyle olunca böyle duygusal üye oluyorum işte :D
olsun cnm ödül ödüldür satar mandal alırsın :A :A :A