ben herzaman işin ince kısmınada bakarım.
onlar kalın kısımda takılı kalıyorlar
bazen saçma espriler yapıyorum ama güldürmek için elimden geleni yapıyorum valla
oda olmuyor işte
ben herzaman işin ince kısmınada bakarım.
onlar kalın kısımda takılı kalıyorlar
Gıdıklasın bakalım belki çıkar@vadikızı'nı gıdıklayınca çıkıyor mesela. Sana da bir uçurum sahnesi atarım keyfin yerine gelir.
@vadikızı'nı gıdıklayınca çıkıyor mesela. Sana da bir uçurum sahnesi atarım keyfin yerine gelir.
Adile Naşit'e benzetiyordum ya seni ona atıfta bulundum kötü bir şey demedim.😱 vadikızını ne yapınca çıkıyor atacan ne diyon sen
Unutma ki çürüyen ruhlar kendilerini yenileyip tekrardan büyür
O da süper olur valla.
Keşke şarkılarında esprilerin kadar güzel olsaMevlana bile gel demez senin çürümüş kin dolu ruhuna. Kim yenileyecek.
Keşke şarkılarında esprilerin kadar güzel olsa
Senin içinden gelmesi lazım ben müdahale edemem ki biliyorsun.Mevlana bile gel demez senin çürümüş kin dolu ruhuna. Kim yenileyecek.
İsim var taşliyayım.
Hoparlör düğmeni kapatabilirsin yani demek ki YouTube üzerinde ne kadar çok dinliyorsan içine dert olmuş. Sürekli öneriliyorsam demekSeninde sesin hiç çıkmasa keşke karga sesin.
öncelikle eline sağlık @mrt-06 millet reelde hediyeleşiyorsa bizde burada sevgi paylasıyoruz çok önemli bir işe imza atıyorsun aynen devam et çok güzel bir ortam oldu sayende
en aktif ve en sabırlı üye seçilmişim 3 yılda hastane ve yazın fındık toplama gibi mecburi aralar hariç hep forumda bulundum 1 gün bile habersiz gelmesem arkadaşlar emrak ediyorlar sabırlı konusundada kavga gürültüden kaçmaya çalısıyorum evet
En unutulmaz ve en özlenen üye @china_shangai allah rahmet eylesin hala inanmakta güçlük çekiyoruz ölümsüz üye etiketini önermiştim kabul ettiğiniz için tekrar tşşkler
Çıkış yapan üye @dosimosi bir bayan üye olarak en sıkıntı duyduğum şey bayan üyelerin az olması oyüzden dosimosinin aktif olmasına sevindim henüz 2 aylık falan aktif ama bende yıla genelleme yapıp ismini yazmıştım diğer yıllar içinde güç vermesi için
komik ve eğlenceli üye @destere sapık espirileriyle forumun tolga çeviği fazla söze gerek yok bence ama tekrar ortadan kaybolmuş bu akşam gelir umarım
en iyi yönetici ve editör @Aserat yönetici olduktan sonra editörler dökülüyor çünkü editörün görevi konu açmak @MayısKralı yarışmalar falan sunamsından dolayı akla gelmiş bence doğruyu söylemek lazım aserattan sonra editör diye birşey kalmadı forumda
@Bully ve @mrt-06 herkesin ilk akla gelen ikilisiniz zaten ayoll hatta co-adminliğide birlikte almanız burdada birlikte seçilmeniz iyi olmuş siz ayrılamazsınız bazen ödül verirken keşke ortadan 2 ye bölüpte paylaştırsam diye düşünülür siz öylesiniz
en geveze , güzel kullanıcı adı, en güzel avatar @xemrexxx geveze ödülünü bu yıl hak etmedin sende biliyorsundur umarım oyüzden gaza gelme sirkelenip kendine gel ayol forum sensiz çok sessiz @mrt-06 perranın tatlılığı kişiliğine cuk oturuyor @sanak sanati gerçekten güzel bir nick bende yazmıstım seni listeme
En duygusal üye @vadikızı ben zırlak üye diyordum kadınlar duygusal olur ama sende aşırı var evet cnm ama biz seniböyle kabullendik oyüzden sorun yok
Senin içinden gelmesi lazım ben müdahale edemem ki biliyorsun.
Saçmalama be. .ssNiye yaa bu hafta @Çiğdem- 'e yardıriyoruz hadi kopalım diyordun. Ağzımdan kaçtı.😱
olsun cnm ödül ödüldür satar mandal alırsınValla Çiğdem evde ta temmuz ayından beri stresli geçiyor abimin durumundan dolayı evde sürekli üzülen anne baba var ikiside hasta bide böyle olunca buda bana yansıyor tabi güçlü bir bünyem yok balık burcuyum en ufak şeyde oturup ağlayasım geliyor birde yılın son ayları hiç iyi gelmiyor oda var öyle olunca böyle duygusal üye oluyorum işte
Hoparlör düğmeni kapatabilirsin yani demek ki YouTube üzerinde ne kadar çok dinliyorsan içine dert olmuş. Sürekli öneriliyorsam demek
Egoma ters düşüyorsun çek git burdanYürüyen ego maşallah.
Adile Naşit'e benzetiyordum ya seni ona atıfta bulundum kötü bir şey demedim.
Egoma ters düşüyorsun çek git burdan
Her meseja güldürdü atıyon aklıma hep Adile Naşit gülüşü geliyor seni görünce.Adile Naşitmi ay ben onun gibi nasıl güleyim süt kardeşlerde nasıl gülüyordu öyle
olsun cnm ödül ödüldür satar mandal alırsın
Her meseja güldürdü atıyon aklıma hep Adile Naşit gülüşü geliyor seni görünce.