2016 Yılının Forum Enleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mrt-06 canımmmm eline sağlık çok yorucu birşey olsa gerek anlıyorum. Ama emeğine deymiş. :D
En duygusal üyede 2. olmuşum. Tşklar, öpüyorum beni tanıyıp oy veren kankileri. :D

Güzel seçimler olmuş itiraz edebileceğim bir isim yok. Bana destek verenlere teşekkürler ve senin de eline sağlık. :D @mrt-06

Üye özellikle eşleştirmesi bence çok ideal olmuş. Başarılı oylar alan arkadaşları tebrik ederim. Özellikle abiye oy veren herkesten Allah razı olsun.

@mrt-06 aga seninde eline sağlık gerçekten zor bir işin üstesinden geldin senide tebrik ederim.

Ellerine sağlık kardeşim. :D
2 kategoride listeye girmişim. Oy verenlere teşekkürler. Ben liste yapmadım, sevdiklerim kendilerini biliyor. :)

Offffffff yaaaa ben yine yine yine yok um ya siz beni görmüyor musunuz hiç ? Hayalet miyim bu forumda ?? Anlayamıyorum ki ben ??? O kadar yorumlar yazıyorum arti her yapılan yorumu okuyup işaret koyuyorum bakın her yorumun yanında ki list e tıklayın göreceksiniz hep benim işaretim var hatta geçen @vadikızı bana demişti her yorumu okuyup işaret koyuyorsun diye...... o kadar kategori var 1 tanesinin en sonuncusunda bile hiç mi bi insan olabilemez yaa ? $@k@ mi bu ?????? Adım da ismim de geçmiyor hiçbir şekilde ? Tüm forumca anlastiniz mı yoksa benim hakkımda da benim mi haberim yok bundan ?? Artı ben tam 5 yıldır üyeyim bu foruma daha önceleri misafir ziyaretçiydim....

Offffffff yaaaa ben yine yine yine yok um ya siz beni görmüyor musunuz hiç ? Hayalet miyim bu forumda ?? Anlayamıyorum ki ben ??? O kadar yorumlar yazıyorum arti her yapılan yorumu okuyup işaret koyuyorum bakın her yorumun yanında ki list e tıklayın göreceksiniz hep benim işaretim var hatta geçen @vadikızı bana demişti her yorumu okuyup işaret koyuyorsun diye...... o kadar kategori var 1 tanesinin en sonuncusunda bile hiç mi bi insan olabilemez yaa ? $@k@ mi bu ?????? Adım da ismim de geçmiyor hiçbir şekilde ? Tüm forumca anlastiniz mı yoksa benim hakkımda da benim mi haberim yok bundan ?? Artı ben tam 5 yıldır üyeyim bu foruma daha önceleri misafir ziyaretçiydim....

Valla fazla aktif olmadığın için unutmuşum yazmayı ya :D

Evet daha önce insanları etki altına alabildiğimizi söylemiştim, az da olsa olabiliyormuş demek ki. :A :A :A
haha belki ama bazi konular haric.
@destere yi anayım yine. Bir tek o etki altına alamiyor :)
onla bazi muzik zevklerimiz haricinde baska zevklerimiz uyuyor.
her konuda @destere yi anıyorum.
tam böyle onla iyi anlaşma istegim var ama kendisi kayıplarda.
benim huy değismeden gelse bari :A

haha belki ama bazi konular haric.
@destere yi anayım yine. Bir tek o etki altına alamiyor :)
onla bazi muzik zevklerimiz haricinde baska zevklerimiz uyuyor.
her konuda @destere yi anıyorum.
tam böyle onla iyi anlaşma istegim var ama kendisi kayıplarda.
benim huy değismeden gelse bari :A
Evet zaten her konuda insanları etkilesek hiç de şık bir tablo olmazdı yani. :A Ama etkilemek olumlu anlamda oluyorsa kişideki farklı ve iyi özellikleri karşıya aktarıyorsa sakıncalı değil bence. :A Kötü anlamda etkileyeceksek hiç etkilemeyelim zaten. :A

@destere'ye rastlayamadım ben de kaç gündür. Hiç kıymetini bilemedi şu halinin gerçekten. Halbuki kaybolma uzun süre demiştin dinlemedi seni. :A

Evet zaten her konuda insanları etkilesek hiç de şık bir tablo olmazdı yani. :A Ama etkilemek olumlu anlamda oluyorsa kişideki farklı ve iyi özellikleri karşıya aktarıyorsa sakıncalı değil bence. :A Kötü anlamda etkileyeceksek hiç etkilemeyelim zaten. :A

@destere'ye rastlayamadım ben de kaç gündür. Hiç kıymetini bilemedi şu halinin gerçekten. Halbuki kaybolma uzun süre demiştin dinlemedi seni. :A
Sen şahitsin bak ben iyi niyetle yaklaştim kaç kere ve ardindan tek olumsuz kelimede kullanmadim halbuki kendisi ben yoken çok pis saydirirdi arkamdan :A
geri döndüğünde iyi mesajlarimi görmeyip Gökhan ve @Bully e yaptığım positiv yazılarımı cımbızla çekip bana saldırırsa bendeki kredisi tükenir sende şahitsin :A

önce keşke bu mesajları okusaydım :) ama hala bir şansım var değilmi :)
Bilmiyorum kalbim paramparca ama sen bunu görseydinde ayni hatayi yapardin.
benim diğer konudaki mesajımada harika atip sonradan kötü konuştun hakkimda