Şu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for.Sormuş bulundum işte.![]()
Şu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for.Sormuş bulundum işte.![]()
Gelecek sene tatlılık kategorisi açalım belki orda birinci olursun.![]()
sen ve komiklik ? işte buna gülünür@mrt-06 atacan emeğine sağlık ablam çok güzel oldu enler
geçen sene olduğu gibi duygusal seçilmiş balık burcuyum nefret ediyorum burcumdan
her seferinde neşeli olmak istesemde olmuyor inşallah seneye komik seçilirim![]()
Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmamAynen senin bana yaptığın gibi cicişim.![]()
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilimŞu yan yana suratsız iki smileyi koymayı kullanmayı Ozan bile bıraktı. .ss (Cümleye for.)
Yine taşlıyorsun hocam. 😛Yok orada @Bully 1. Olur künefe olarak.Karında baklava yapayım derken künefe yapmış böyle kaşarlı erik erik anladın sen olayı.
![]()
sen ve komiklik ? işte buna gülünür
yani eğlencelisin beni güldürüyonda okadar uzun boylu degil![]()
Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmam![]()
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilim![]()
![]()
İçten içe yumoşum Denizim çıkmaya başladı bi yarım saat daha konuşsak eski Denizimi çıkarcam.Alakası yok ben MayısKralı ile de aram bozuk ama tam puan veriyorum. Ben öyle şeyleri oylamama yansıtmam![]()
Ben Ozan değilim zaten iyi ki de değilim![]()
![]()
Yine taşlıyorsun hocam. 😛
Ruhuma sağlıkYa kes Rude boy ile bile 3 vermiştin.Ruhun kindar senin.
![]()
Keşke itirafları yayınlasaydım kaçırdım fırsatı.Bugün modumdayım. Yok Kaan'ıma nasıldı vadikızını terimi yumosuma takılıyorum.![]()
İçimdekini dışarıya çıkarmak zaman alırİçten içe yumoşum Denizim çıkmaya başladı bi yarım saat daha konuşsak eski Denizimi çıkarcam.![]()
ben herzaman işin ince kısmınada bakarım.seni güldürüyorumda diğerlerini niye güldüremiyorum onu anlamıyoruım yaw
![]()
Keşke itirafları yayınlasaydım kaçırdım fırsatı.![]()
@vadikızı'nı gıdıklayınca çıkıyor mesela.İçimdekini dışarıya çıkarmak zaman alır![]()
![]()
![]()
Unutma ki çürüyen ruhlar kendilerini yenileyip tekrardan büyürYok be çürümüştür o.![]()