4 deyip geçme 4'e ulaşmak çok zor çünkü 32 oylama var her birinin ortak bir seçenekte bulunması az.
Ayrıca ne bu tavırlar aynı @sokak sanati vol 2.1 olmuşsun.
Sana daSana yakışmıyor.
Sen kendin de iticisin gülmesen nolurBen yapınca sevimli oluyor onunkiler itici.
Daha dizi, film devam ediyor benim dizi etkinliği senin açından bitmiş olabilir. Oyunu gönderdin neticede.bu enler işi bitti mi şimdi forum-yabancı dizi-müzik yerli dizi-müzik falan oa göre bu gece aralık ayı oylamasını atıcam millete özelden
Eski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.Sana da
Sen kendin de iticisin gülmesen nolur
Senin ruhun müsait.Ben yapınca sevimli oluyor onunkiler itici.
Beni yazdın mı unutulmazlar arasınaEski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.
Senin ruhun müsait.
Onu ayrıca foto şopla yaparız hocam.@mrt-06 aa benim etiketlerden dolayi hazirladiğin plaketim nerde (yada vazgecilmiş birseymiydi)
Sana da
Sen kendin de iticisin gülmesen nolur
Tabii ki yazdım sorman bile hata. 😉Beni yazdın mı unutulmazlar arasına
HOCA CamideOnu ayrıca foto şopla yaparız hocam.
Daha önce de söylemiştim senin verdiğin oyları pek kaale almıyorum çünkü sen oyunu bana veriyorsun.Sen bu kadar itici olmazdın. İyi çok iticisi bu haftada 1 vereceğim.
Eski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.
Senin ruhun müsait.
Sormuş bulundum işte.Tabii ki yazdım sorman bile hata. 😉
Gelecek sene tatlılık kategorisi açalım belki orda birinci olursun.Dimi çok tatlıyım. Kızınca bile tatlı oluyorum.
Daha önce de söylemiştim senin verdiğin oyları pek kaale almıyorum çünkü sen oyunu bana veriyorsun.