4 deyip geçme 4'e ulaşmak çok zor çünkü 32 oylama var her birinin ortak bir seçenekte bulunması az.
Ayrıca ne bu tavırlar aynı @sokak sanati vol 2.1 olmuşsun.![]()
Sana daSana yakışmıyor.![]()
Sen kendin de iticisin gülmesen nolurBen yapınca sevimli oluyor onunkiler itici.![]()
Daha dizi, film devam ediyor benim dizi etkinliği senin açından bitmiş olabilir. Oyunu gönderdin neticede.bu enler işi bitti mi şimdi forum-yabancı dizi-müzik yerli dizi-müzik falan oa göre bu gece aralık ayı oylamasını atıcam millete özelden![]()
Eski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.Sana da![]()
Sen kendin de iticisin gülmesen nolur![]()
![]()
Senin ruhun müsait.Ben yapınca sevimli oluyor onunkiler itici.![]()
Beni yazdın mı unutulmazlar arasınaEski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.
Senin ruhun müsait.![]()
Onu ayrıca foto şopla yaparız hocam.@mrt-06 aa benim etiketlerden dolayi hazirladiğin plaketim nerde (yada vazgecilmiş birseymiydi)
Sana da![]()
Sen kendin de iticisin gülmesen nolur![]()
![]()
Tabii ki yazdım sorman bile hata. 😉Beni yazdın mı unutulmazlar arasına![]()
![]()
HOCA CamideOnu ayrıca foto şopla yaparız hocam.![]()
Daha önce de söylemiştim senin verdiğin oyları pek kaale almıyorum çünkü sen oyunu bana veriyorsun.Sen bu kadar itici olmazdın. İyi çok iticisi bu haftada 1 vereceğim.![]()
Eski halini şimdiden özledim bilesin, bir an önce şu triplerinden çık lütfen.
Senin ruhun müsait.![]()
Sormuş bulundum işte.Tabii ki yazdım sorman bile hata. 😉
Gelecek sene tatlılık kategorisi açalım belki orda birinci olursun.Dimi çok tatlıyım. Kızınca bile tatlı oluyorum.![]()
Daha önce de söylemiştim senin verdiğin oyları pek kaale almıyorum çünkü sen oyunu bana veriyorsun.![]()
![]()