2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

Alicia'ya tebrikler.:Z Kate alsa da Güzel olurdu ama.:bhr:

Kostümde Mad Max ne yapmış olabilirde The Danish Girl'den daha iyi olabilir. Hiç sevmedim.

Buzz ve Woody'nin sunumu iyiydi. Bu arada animasyon demişken Anomalisa berbattı. Inside Out şaşırtmadı. :)

The Revenant almalıydı görsel efekti. Baştan sona hayran kalmıştım filme o konuda.:(

Animasyon olarak tek İnside Out"u izledik zaten kesin alacak diye.:F Diğer seçenekleri izlemedim o sebeple haketti mi bilemicem.😛 @Aserat gıcık olsun.:A

Her törende The Weeknd'i görmekten hafif bi gına geldi.ss Grammy,Brit, VS Defilesi bura.:(

Allah'ım yarabbim yaa sıkıldım şu ırkçılık muhabbetinden. Hem kendilerş aday göstermiyorlar hem de kendilerini tiye alan skeçler çekiyorlar. Ne o şimdi abd özgürlükçü mü dicez? Sırf konuşulsun dieye yapılmış hamle demek.

Her törende The Weeknd'i görmekten hafif bi gına geldi.ss Grammy,Brit, VS Defilesi bura.:(
Şimdi anlıyormusun beni uptown'a neden geıcık oldugumu:F

Allah'ım yarabbim yaa sıkıldım şu ırkçılık muhabbetinden. Hem kendilerş aday göstermiyorlar hem de kendilerini tiye alan skeçler çekiyorlar. Ne o şimdi abd özgürlükçü mü dicez? Sırf konuşulsun dieye yapılmış hamle demek.

Şimdi anlıyormusun beni uptown'a neden geıcık oldugumu:F

Tabi ki anlamıyorum.:A Uptown Funk olay gibi şarkı yani.:Z