Alicia'ya tebrikler. Kate alsa da Güzel olurdu ama.
Kostümde Mad Max ne yapmış olabilirde The Danish Girl'den daha iyi olabilir. Hiç sevmedim.
Kostümde Mad Max ne yapmış olabilirde The Danish Girl'den daha iyi olabilir. Hiç sevmedim.
aynen bu sene rakipsiz animasyonSonraki İnside Out zaten bakmaya gerek yok.
Alicia'ya tebrikler. Kate alsa da Güzel olurdu ama.
the big short da 5 dakika oynamışlığı var bu sene ama filmi kurtarmaya yetmemişBrad Pitt'siz Oscar.
senin filmler uyarlama senaryoda bir ara gözüktü sonra allahtan araya mad max girdi kimseye nefes aldırmadı
lawrence ı bekledim bekledim tam çıkacağı zaman mola veresim tuttu kadını göremedikBaktım kim almış almamış diye.
Bu arada Lawrance gecenin en güzeli olmuş galiba. Kadına 2. Kez güzel diyorum bu haliyle.
Şimdi anlıyormusun beni uptown'a neden geıcık oldugumuHer törende The Weeknd'i görmekten hafif bi gına geldi.ss Grammy,Brit, VS Defilesi bura.
Allah'ım yarabbim yaa sıkıldım şu ırkçılık muhabbetinden. Hem kendilerş aday göstermiyorlar hem de kendilerini tiye alan skeçler çekiyorlar. Ne o şimdi abd özgürlükçü mü dicez? Sırf konuşulsun dieye yapılmış hamle demek.
Şimdi anlıyormusun beni uptown'a neden geıcık oldugumu