Chris Rock şoparının sabahtan beri yapamadığı mizahı Louis C.K 2 dakikada yaptı. Kalite mizah, ince zeka başka bir şey.
en iyi film ödülü en sona kalıyor leo sondan bir önceLeo bence en sona kalacak ve gece golle bitecek. @tolgab 7'ye kadar gelir gibi.
En iyi filmde beni de korkutuyormad mx şakası güzeldi ))
milleti çok pis korkutmuş mad max )
en iyi film ödülü en sona kalıyor leo sondan bir önce
Ee normal saatinde bitiyorGece hızlı ilerliyor fazla boş şey koymamışlar. 6.45 gibi biter umarım.
En iyi filmde beni de korkutuyor
Hacı, derbi maç var uyku tutar mı ya.Uykumuz geldi çoluk çocukla şov yapmayın.
Geçen sene 7'yi geçmişti diye hatırlıyorum.Ee normal saatinde bitiyor
12'de uyandım bi de başımızdaki adam heyecan falan bırakmadı umutsuzum sezondan.Hacı, derbi maç var uyku tutar mı ya.
O zaman yine soruyorum neden en iyi filme koymuşlar şu yorum yapan adamlar da bi açıklasahayır hiç sanmam o kadarı çok fazla olur ) konusuz en iyi film mi olurmuş ? )
Van Persie'de oynuyor daha ne? Evinizde yıllardır maç kaybetmiyorsunuz, sen umutsuzsan biz ölelim o zaman.12'de uyandım bi de başımızdaki adam heyecan falan bırakmadı umutsuzum sezondan.
Ricky Gervais olacaktı şimdi.Sunucu baya kötü yalnız. Geçen seneki Neil'den bile kötü.
onlar demekki serinin başını izlemişler konuyu az bişey anlamışlar ya da bizim gibi sevdik ama niye sevdik anlamadık oscar ödülleri açıklanana kadar belki bizde konuyu çözeriz diye düşünmüşlerdirO zaman yine soruyorum neden en iyi filme koymuşlar şu yorum yapan adamlar da bi açıklasa