O adam müthiş zeki. Olsaydı şu zenci saçmalığını müthiş tiye alırdı.Ricky Gervais olacaktı şimdi.
1 saate 5-6 ödül sığdırmaları zor. Tören bugün 8'i bile geçebilir.😛
sanırım burda uyuyun artık demek istiyorlar ?
tabi mutlu olursun senin gibi uykusunu alıp gelenlere hayat güzel tabi birde beni düşün sabahladık şimdi sapın biri ninni söylüyor uyutmak için
şarkının üstüne şimdide reklam ? tam sıvadılarSanırım nazar değdirdim gece aşırı yavaşladı.
7'den önce bitmez yine.
Yabancı film, müzik, şarkı ve ondan sonra geçiyoruz büyük dörtlüye.
Her ödül töreninde olduğu gibi akşama kadar uyuduğum için çok rahatım valla.sanırım burda uyuyun artık demek istiyorlar ?
tabi mutlu olursun senin gibi uykusunu alıp gelenlere hayat güzel tabi birde beni düşün sabahladık şimdi sapın biri ninni söylüyor uyutmak için
sanırım uykusuzlardan üç kişi kaldık şu anda biri ben biri @Forumdash biride @Danger UA! diğer arkadaşlar hayata yeni başlıyor daha dinç duruyorlarHer ödül töreninde olduğu gibi akşama kadar uyuduğum için çok rahatım valla.
sanırım uykusuzlardan üç kişi kaldık şu anda biri ben biri @Forumdash biride @Danger UA! diğer arkadaşlar hayata yeni başlıyor daha dinç duruyorlar
şahsen bende pil bitmek üzere uyku feci bastırdı
jacob tıfılı çıktı belki biraz renk gelir
saat 02 civarı katıldın aramıza daha önce uyumuşsundur dedimUykusuzlardan biri de benim.
saat 02 civarı katıldın aramıza daha önce uyumuşsundur dedim
Beyaz Saray'ın cinsel taciz kampanyasını desteklemek amacıyla katılıyor.Joe Biden ne abi?
sen daha uyumadınmı ? ) helal valla ben de direniyorumBülbülüm nasıl şakıdı nasıl herkesi ağlattı helal sana Lady'm
kadını sevmemde şarkı güzeldiLady Gaga'nın şarkısı gerçekten çok anlamlı, başarılı bir şarkı.