O adam müthiş zeki. Olsaydı şu zenci saçmalığını müthiş tiye alırdı.Ricky Gervais olacaktı şimdi.![]()
1 saate 5-6 ödül sığdırmaları zor. Tören bugün 8'i bile geçebilir.😛
sanırım burda uyuyun artık demek istiyorlar ?
tabi mutlu olursun senin gibi uykusunu alıp gelenlere hayat güzel tabibirde beni düşün sabahladık şimdi sapın biri ninni söylüyor uyutmak için
![]()
şarkının üstüne şimdide reklam ? tam sıvadılarSanırım nazar değdirdim gece aşırı yavaşladı.
7'den önce bitmez yine.
Yabancı film, müzik, şarkı ve ondan sonra geçiyoruz büyük dörtlüye.![]()
Her ödül töreninde olduğu gibi akşama kadar uyuduğum için çok rahatım valla.sanırım burda uyuyun artık demek istiyorlar ?
tabi mutlu olursun senin gibi uykusunu alıp gelenlere hayat güzel tabibirde beni düşün sabahladık şimdi sapın biri ninni söylüyor uyutmak için
![]()
sanırım uykusuzlardan üç kişi kaldık şu andaHer ödül töreninde olduğu gibi akşama kadar uyuduğum için çok rahatım valla.![]()
sanırım uykusuzlardan üç kişi kaldık şu andabiri ben biri @Forumdash biride @Danger UA! diğer arkadaşlar hayata yeni başlıyor daha dinç duruyorlar
şahsen bende pil bitmek üzere uyku feci bastırdı
jacob tıfılı çıktı belki biraz renk gelir![]()
saat 02 civarı katıldın aramızaUykusuzlardan biri de benim.![]()
saat 02 civarı katıldın aramızadaha önce uyumuşsundur dedim
![]()
Beyaz Saray'ın cinsel taciz kampanyasını desteklemek amacıyla katılıyor.Joe Biden ne abi?
sen daha uyumadınmı ?Bülbülüm nasıl şakıdı nasıl herkesi ağlattıhelal sana Lady'm
![]()
kadını sevmemde şarkı güzeldiLady Gaga'nın şarkısı gerçekten çok anlamlı, başarılı bir şarkı.