Polat Şaşmaz
Favori Üye
4 alırsa şükretsinKayip yarin abde 5-6 civari alablir
4 alırsa şükretsinKayip yarin abde 5-6 civari alablir
Baran aslında Ebru'nun oğlu. Ancak Ebru doğum yaptıktan sonra çocuğunu öldü zannediyor aslında ölmedi. Narin'in çocuğu olmadığı için Narin'e kocası getirdi çocukken. Şimdi de o çerçeve de Narin her şeyin öğrenilmesinden korkuyor.
Diğer kıza noluyor celaleniyor Bence hak etmiş yerinde lafı oturttuSevgilisinden hamile kaldı gizlice kürtaj olacaktı ama beceremedi düşük yaptı kaza geçirip..
Hoşgelmişin kardeş2006 dan beri kanal d 1.
artık star tv nin zamanı geldi bence 🙂
hemde çok kötü , ama huzur sokağından iyi reyting aldığı kesin 🙂
O reyting Medcezir'in bir kere.Bu Raiting Kurdunu 38.000 kişi takip ediyor ama yönetem çocuk galiba.
Rating Kurdu @RatingKurdu2 dk
Dila hanım ilk sırada.Hemen ardından Karagül.Tatar Ramazan beşinci. 1) STAR: 9.23 2) FOX: 7.53 3) KANALD: 4.14 4) TRT1: 2.15 5) ATV: 2.12
Diğer kıza noluyor celaleniyor Bence hak etmiş yerinde lafı oturttu
Yok benim sorduğum Ece Uslu kızın birine ne meraklıymısın cocuk yapmaya demesiydiBaran aslında Ebru'nun oğlu. Ancak Ebru doğum yaptıktan sonra çocuğunu öldü zannediyor aslında ölmedi. Narin'in çocuğu olmadığı için Narin'e kocası getirdi çocukken. Şimdi de o çerçeve de Narin her şeyin öğrenilmesinden korkuyor.
Kayıp'ı da yanlış saate koydu. Pt 2'de Kanıt gibi Kayıp Şehir gibi Galip Derviş gibi iyi bir yer edinebilirdi. Hatta biraz da süresi kısa olurdu heyecan artsın diye. Kanal D bu sene olmadı, olamıyor.Valla kendi hata yaptı.
Şimdi Kayıp ile reyting arama peşinde olsun. Geçen sene İntikam kurtarıyordu ama bu sene o da düştü. Böyle bir diziye ihtiyacı vardı.
Benzemiyorlar 😕 Benimde tanıdıgım 2 vardi onlarda böyle bişey olmuyorİkizlik böyle oluyor demek ki.
Sanırım sen taaa en baş hikayeyi açıkladınBen başka bir şey açıkladım sanırım @Forumdash.
Geç değil. Kayıp Şehir nasıl yükseldiyse bu da öyle yükselir. Cumaya kesin olarak Yalan Dünya gelecek artık kesinleşti gibi bir şey.Kayıp'ı da yanlış saate koydu. Pt 2'de Kanıt gibi Kayıp Şehir gibi Galip Derviş gibi iyi bir yer edinebilirdi. Hatta biraz da süresi kısa olurdu heyecan artsın diye. Kanal D bu sene olmadı, olamıyor.
Benzemiyorlar 😕 Benimde tanıdıgım 2 vardi onlarda böyle bişey olmuyor
ay yapım farkıMedcezir bitti izleyecek bir şey yok şimdi.
Kayıp kesinlikle PT2 dizisi. Orada yer edinir kendine Kayıp Şehir gibi.
Starı tebrik ediyorum. Umarım daha da böyle diziler yayınlar da Acunu ekranda 2 gün görürüz. Henüz benim gözümde ideal olan yaptığı bir dizi var o da Medcezir.
hoşbulduk 🙂Hoşgelmişin kardeş
Ne bileyim çocuk deyince aklıma ilk o geldi. Diziyi izlemediğini de varsayarak onu açıkladım.Benzemiyorlar 😕 Benimde tanıdıgım 2 vardi onlarda böyle bişey olmuyor
Sanırım sen taaa en baş hikayeyi açıkladın