20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Baran aslında Ebru'nun oğlu. Ancak Ebru doğum yaptıktan sonra çocuğunu öldü zannediyor aslında ölmedi. Narin'in çocuğu olmadığı için Narin'e kocası getirdi çocukken. Şimdi de o çerçeve de Narin her şeyin öğrenilmesinden korkuyor.
Yok benim sorduğum Ece Uslu kızın birine ne meraklıymısın cocuk yapmaya demesiydi:X

Valla kendi hata yaptı. :)

Şimdi Kayıp ile reyting arama peşinde olsun. Geçen sene İntikam kurtarıyordu ama bu sene o da düştü. Böyle bir diziye ihtiyacı vardı. :)
Kayıp'ı da yanlış saate koydu. Pt 2'de Kanıt gibi Kayıp Şehir gibi Galip Derviş gibi iyi bir yer edinebilirdi. Hatta biraz da süresi kısa olurdu heyecan artsın diye. Kanal D bu sene olmadı, olamıyor.

Kayıp'ı da yanlış saate koydu. Pt 2'de Kanıt gibi Kayıp Şehir gibi Galip Derviş gibi iyi bir yer edinebilirdi. Hatta biraz da süresi kısa olurdu heyecan artsın diye. Kanal D bu sene olmadı, olamıyor.
Geç değil. Kayıp Şehir nasıl yükseldiyse bu da öyle yükselir. Cumaya kesin olarak Yalan Dünya gelecek artık kesinleşti gibi bir şey. :)

Medcezir bitti izleyecek bir şey yok şimdi. :)

Kayıp kesinlikle PT2 dizisi. Orada yer edinir kendine Kayıp Şehir gibi.

Starı tebrik ediyorum. Umarım daha da böyle diziler yayınlar da Acunu ekranda 2 gün görürüz. Henüz benim gözümde ideal olan yaptığı bir dizi var o da Medcezir. :)
ay yapım farkı