20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Konu içerisinde konu dışında tartışmaya devam etmeyin.

Benim şahsi fikrim bir dizinin tutup tutmadığını anlamak için ilk 2 hafta yeterlidir. İlk 2 hafta kötü reytingler alan dizi daha da yükselemez bence. Kayıp da Kanal D'nin tutmayan işlerinden oldu maalesef.
:) Hayat Devam Ediyor senin söylediğinin tam tersi Cuma günlerinin lideriydi mesela total grubunda Adını Feriha Koydum gibi güçlü bir diziyi geçiyordu ama ne oldu sonunda 10 reytinge çıkan dizi 2 reytingi zorla almaya başladı. Kayıp ilerleyen günlerde ki bu bence yeni saatinde daha mantıklı olacak reytingleri yükselecek yani o kapasiteye sahip görünüyordu bildiğim kadarıyla. Ama pt 1 de alacağı oran bundan yukarı olamaz bence.

:) Hayat Devam Ediyor senin söylediğinin tam tersi Cuma günlerinin lideriydi mesela total grubunda Adını Feriha Koydum gibi güçlü bir diziyi geçiyordu ama ne oldu sonunda 10 reytinge çıkan dizi 2 reytingi zorla almaya başladı. Kayıp ilerleyen günlerde ki bu bence yeni saatinde daha mantıklı olacak reytingleri yükselecek yani o kapasiteye sahip görünüyordu bildiğim kadarıyla. Ama pt 1 de alacağı oran bundan yukarı olamaz bence.
Ama sonuçta Hayat Devam Ediyor da tutmuş bir diziydi. Sonradan düştü senaryo bozulmaları sonucu. Onu göz önünde bulundurmadım. :) Gelelim Kayıp'a. Dizi başlangıç için umut vermedi bence. Seyirci soğuk buldu diziyi. Kaçırılma hikayeleri sıkar izleyiciyi. Ab izleyicisi akıllıdır. Çocuğun çok uzun bir süre kurtarılamayacağını bilirler ki Kayıp'ın totali daha yüksek çıkmış. Ab'si 2.haftadan düşmüş. Pt-2 'de iş yapar mı çok bilemiyorum açıkçası ama dizinin genel olarak tutmadığını düşünüyorum. :)

Ama sonuçta Hayat Devam Ediyor da tutmuş bir diziydi. Sonradan düştü senaryo bozulmaları sonucu. Onu göz önünde bulundurmadım. :) Gelelim Kayıp'a. Dizi başlangıç için umut vermedi bence. Seyirci soğuk buldu diziyi. Kaçırılma hikayeleri sıkar izleyiciyi. Ab izleyicisi akıllıdır. Çocuğun çok uzun bir süre kurtarılamayacağını bilirler ki Kayıp'ın totali daha yüksek çıkmış. Ab'si 2.haftadan düşmüş. Pt-2 'de iş yapar mı çok bilemiyorum açıkçası ama dizinin genel olarak tutmadığını düşünüyorum. :)
Güneşi Beklerken'i Cuma'ya alsalar neler olurdu acaba. :D

Güneşi Beklerken'i Cuma'ya alsalar neler olurdu acaba. :D
Off düşüncesi bile korkunç ortalık toz duman olurdu herhalde. :D Medcezir çok şanslı valla. Ab'de şu an hiç rakibi yok. Güneşi Beklerken gelse fena kapışma olurdu ama ben istemem öyle bir durumu. İkisi de en favori dizilerim konumunda şu an çünkü. Yarın Acun'u affetmez Güneşi Beklerken. :D

atv doksanlar dizisini cumartesine alsın. o gün komedileri iş yapma ihtimali var. onun yerine çarşambaya tatarı alsın... çarşamba tatar özetli cuma da huzur sokağı özetli çıksın... ben tatar'ın çarşamba pt1'de doksanlardan daha iyi olacağını düşünyorum... erkek izleyiciye hitap eden dizi eksiği var o gün... huzur sokağı'nın sıkıntısı özetsiz olması... zaman çok az, bir kaç anlıkta çok kötü olunca batıyor ortama... böyle bir değişiklikle üç dizininde biraz daha iyi alacağını düşünüyorum...

karagül süpürmüş cumayı, kayıp çuvallamış görünüyor oysa güzel başladı gibi :)

medcezir rahat zirvede iste bir haftada ucmus haftaa hava alanı bulmak lazım dizi ucuyor ab bakmıyom bile haftaya 10 11 le haftalıkları rahat alır gibime geliyor