Hayat Devam Ediyor senin söylediğinin tam tersi Cuma günlerinin lideriydi mesela total grubunda Adını Feriha Koydum gibi güçlü bir diziyi geçiyordu ama ne oldu sonunda 10 reytinge çıkan dizi 2 reytingi zorla almaya başladı. Kayıp ilerleyen günlerde ki bu bence yeni saatinde daha mantıklı olacak reytingleri yükselecek yani o kapasiteye sahip görünüyordu bildiğim kadarıyla. Ama pt 1 de alacağı oran bundan yukarı olamaz bence.Benim şahsi fikrim bir dizinin tutup tutmadığını anlamak için ilk 2 hafta yeterlidir. İlk 2 hafta kötü reytingler alan dizi daha da yükselemez bence. Kayıp da Kanal D'nin tutmayan işlerinden oldu maalesef.
Ama sonuçta Hayat Devam Ediyor da tutmuş bir diziydi. Sonradan düştü senaryo bozulmaları sonucu. Onu göz önünde bulundurmadım. Gelelim Kayıp'a. Dizi başlangıç için umut vermedi bence. Seyirci soğuk buldu diziyi. Kaçırılma hikayeleri sıkar izleyiciyi. Ab izleyicisi akıllıdır. Çocuğun çok uzun bir süre kurtarılamayacağını bilirler ki Kayıp'ın totali daha yüksek çıkmış. Ab'si 2.haftadan düşmüş. Pt-2 'de iş yapar mı çok bilemiyorum açıkçası ama dizinin genel olarak tutmadığını düşünüyorum.Hayat Devam Ediyor senin söylediğinin tam tersi Cuma günlerinin lideriydi mesela total grubunda Adını Feriha Koydum gibi güçlü bir diziyi geçiyordu ama ne oldu sonunda 10 reytinge çıkan dizi 2 reytingi zorla almaya başladı. Kayıp ilerleyen günlerde ki bu bence yeni saatinde daha mantıklı olacak reytingleri yükselecek yani o kapasiteye sahip görünüyordu bildiğim kadarıyla. Ama pt 1 de alacağı oran bundan yukarı olamaz bence.
Güneşi Beklerken'i Cuma'ya alsalar neler olurdu acaba.Ama sonuçta Hayat Devam Ediyor da tutmuş bir diziydi. Sonradan düştü senaryo bozulmaları sonucu. Onu göz önünde bulundurmadım. Gelelim Kayıp'a. Dizi başlangıç için umut vermedi bence. Seyirci soğuk buldu diziyi. Kaçırılma hikayeleri sıkar izleyiciyi. Ab izleyicisi akıllıdır. Çocuğun çok uzun bir süre kurtarılamayacağını bilirler ki Kayıp'ın totali daha yüksek çıkmış. Ab'si 2.haftadan düşmüş. Pt-2 'de iş yapar mı çok bilemiyorum açıkçası ama dizinin genel olarak tutmadığını düşünüyorum.
Off düşüncesi bile korkunç ortalık toz duman olurdu herhalde. Medcezir çok şanslı valla. Ab'de şu an hiç rakibi yok. Güneşi Beklerken gelse fena kapışma olurdu ama ben istemem öyle bir durumu. İkisi de en favori dizilerim konumunda şu an çünkü. Yarın Acun'u affetmez Güneşi Beklerken.Güneşi Beklerken'i Cuma'ya alsalar neler olurdu acaba.
İlerleyen haftalarda kayıptan ani bi yükseliş bekliyorum benkaragül süpürmüş cumayı, kayıp çuvallamış görünüyor oysa güzel başladı gibi
İlerleyen haftalarda kayıptan ani bi yükseliş bekliyorum ben
Dizinin genel atmosferi soğuk kalıyor türk halkına biraz, o etkili olabilir.aslında çok hareketli bir konusu var oyuncularda yetenekli niye fazla yükselmedi anlamadım