20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

reyting uzamanı demedim kendim için, sadece ondan çok önce biz burdaydık aslında bırda olmaktan öte reytingler hakkında çok tartışmışlığımız var, yani daha tecrübe edinmişizdir ondan diyorum. evet dizi beklenileni vermedi ama ilerki haftalarda sıçrama ihtimalide var. ben olandan bahsediyom ama sen tatar için pek bi hararetleniyodon önceki sayfalarda :D

bekleyip görüceğiz, eğer ilerde ihtimal olarak dizi yüselirse bakalım o zaman bu dediklerinin üstüne nasıl bir ekleme yapıcan.
Kayıp'ın tutmasını ben de isterdim ama tutmadı işte. Niye sinirlendin ki şimdi? :D

bende sana sıçrama mıçrama diye bişey olamaz diyorum bu gün bu saatte imkansız

Kişisel tartışmalardan uzak duralım lütfen. Yorumlarınız kişilere yönelik değil reytinglere yönelik olsun.

sosyal medyada konuşuldu diye rtg leri süper gidecek diye bir şey yazmadım, kendin kurgulayıp kendin yazma.
kızma hemen ya diziyi seviyorsun anlıyorum
ben zaten hemen yayından kalkmaz demiyorum 10 bölüm sonra kalkar diyorum diğer diziler gibi hani sen diyorsunya sosyal medyada çok konuşuluyor diye bu da öbür dizilere katılacak .:D
birazda sosyal medyadaki başarısını reytinglerede yansıtsa iyi olur :D

Kayıp'ın tutmasını ben de isterdim ama tutmadı işte. Niye sinirlendin ki şimdi? :D
hayır niye sinirleneyim ? :d sinirlenen takas yine her zaman ki gibi o alıntı yaptı :d

kızma hemen ya diziyi seviyorsun anlıyorum
ben zaten hemen yayından kalkmaz demiyorum 10 bölüm sonra kalkar diyorum diğer diziler gibi hani sen diyorsunya sosyal medyada çok konuşuluyor diye bu da öbür dizilere katılacak .:D
birazda sosyal medyadaki başarısını reytinglerede yansıtsa iyi olur :D
sosyal medyadaki başarılıların kaderi bu napcan :d

Karagül zirvede yine helal olsun
Medcezir iki gruptada iyi oranlar almışDizi ilerleyen haftalar da yükselecektir
Tatar Ramazan düşmüş.Dizinin toparlanması lazım aksi halde günü değişir
Huzur Sokağı yayından kaldırılır böyle giderse

Kanal D gerçekten çok gerilerde kalıyor, acaba ne yapmayı planlıyor?

Sen beni bugün gerçekten çok yanlış anlıyorsun :D Medcezir'le ne alakası var benim yazdığımın. Süper dizi 27 reytingi bile hak eder ama ben şunu demek istedim. Yakup sürekli Öyle Bir Geçer Zaman Ki 27 reyting aldı diyor ama o zaman reytingleri ölçen şirket şaibeli agb'ydi. Geçen sene tns'de ortalama reytingi 8'di Ö.B.G.Z'nin. Yani Medcezir'in şu anki oranları ile aynı. Yani sana katıldığımı belirttim. Bu kadar açıklamayı yaptırıcan illa ya. :D
şunu atlıyosun , med cezirin ilk bölümleri yani konu taptaze, oyuncular tam. ama öbgzk nin 3. sezonu artık senaryo son demlerinde en öenmli karakteler çıkmış..

Ahhh ahhh daha bana kaçıncı bölümü gösteriyor ya:F
hala anlamıyorsun beni o zamanın şirketi reytingleri şişiriyordu.
Ve medcezirin daha 2 bölümü olmasına rağmen bu oranları alması büyük başarı ayrıca medcezirde 3 yıl önce yayınlansaydı 20 reytingi geçerdi o şirketin oranlarına göre bunu da belirtmek isterim
Daha önümüzde çok cuma günleri var izleyip görücez medcezirin oranlarını gerçi zaten şimdiden özetiyle kayıbı geçiyor neyse ilerde medcezirin özeti kayıbın yeni bölümünü 2 ye katlar
Haftaya cumayı bekleyip görelim :D
bazı reytinglere baktığımızda ise dediğin gibi özet tamı tamına ikiye katlamış bazı rakamları :kiki:

şunu atlıyosun , med cezirin ilk bölümleri yani konu taptaze, oyuncular tam. ama öbgzk nin 3. sezonu artık senaryo son demlerinde en öenmli karakteler çıkmış..
Dün de dedim Med Cezir 12 - 22 yaşa hitap ediyor ÖBGZ'nin tırnağı olamaz boşuna kasma sen kendini. :)

Çağatay'ın müsamere oyunculuğu devam ! :X

OYLE BIR GECER ZAMAN KIKAND20:47:091:46:5727,46%
59,08%

hala göremiyosan daha da büyütebilirim. med cezir
OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET)KAND20:02:560:34:5714,05%34,71% onun özeti kadar alabilse daha ne ister ki :D başlamak önemli değil, bu rakamlara çıkabilmek önemli. GEREKLİ CEVAP ALINMIŞTIR SANIRSAM.

6 BİLE DEĞİL 3. BÖLÜMDE 10'U GÖRMÜŞ :)

evet 14. bölüm ki rakamları söylüyom sanki 2. sezonun bilmem kaçıncı bölümünü söylüyorum.. 14. bölümde 27 ye çıkarsa med cezir yazarsın buraya ama çıkamaz ise ne yazıcan çok merak ediyorum :)

sana şu kadar diyorum öbgzk ilk sezon ki senaryosuyla 27 olmasada rahat 20 alırdı tns de çok rahat.

şişirme diyosunda o şişirme olayında d productions'un ismi yok yani öbgzk'nin şişirme ile alakası yok, bilmeden konuşmayalım lütfen
Arkadaşım şirketin reyting ölçümü şimdiki şirkete göre yüksekti öyle bir geçer zaman ki şimdi yayınlansa 20 yi hayatta göremez:D

hala kaçıncı bölüm diyor, tamam med cezirin 14 . bölümü çok merak ediyorum bakalım 21'e çıkacak mı :kiki: bence 30 filan bile yapabilir :kiki:

Medcezir'in 7-8 civarı oranlar alacağını söylemiştim. Her iki grupta da zirvede olmasını bekliyordum ama Total'de kıl payı kaçırmış zirveyi ama haftaya Star daha uzun özet vererek bir şekilde Total grubunda da zirveyi alır. Çünkü dün özet çok kısa sürdü.

Medcezir AB'de ise en yakın rakibine 3 reyting fark atmış. Haftaya daha da yükseleceğini umuyorum ve farkın daha da açılacağını. :)