20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

bu sezon kanal d nin zor yılı olacak gibi bu kadar çok iddialı dizilerle tanıtımlarını yap ama sonuç alama eğer pazartesileri fatihle de aradığını bulamazsa geçmiş olsun kanal d ye

Karagül çok iyi başlamış. AB'de de yükselir bu bölüm durgunda biraz..

Deniz Yıldızı, Çocuklar Duymasın olmayınca yükseliyor..

Beni Affet ve Esra Erol çok yakın oranlar alıyorlar.

Yalan dünya yalan dünya yalan dünya :)
Kayıp büyük ihtimal pt2 de artış yakalar daha ilk günden @EveN diyordu geçen yılki kayıp şehir gibi...

Karagül oranlarina tutunmus helal.olsun. Hic birsey kaybetmemis Totalde.

Medcezir harika cikis yakalamis. Eger böyle devam ederse Totalde de birinci olma ihtimali yüksek.

Yalniz Karadayimi AB'de gecmis :T

Kanal D en kötü ihtimalle 2. olacak ama 3 dizisi tutarsa 1. lik için savaşabilir. :)

medcezirde de siddet var ama dozunda ben şiddette ve silahin dizide olmasına karşı değilim ama abartısız olmasi taraftariyim. abartiginda zaman is çığırından çıkıyor. Sen hic diladaki gibi silahin fiskidirdigi kadinlarin dahi silahsiz gezmedigi bir yer gordun mu ))) zaten cevdet mercan olduğundan oyunculuk iyi tatarin. aslında dizisi diyon ama tatar gecen sene ask dizisiydi ))))
ne aşk dizisi ya izlemeden mi yazıyon napıyon :D geçen senede süperdi ama bu yıl daha da mükemmel :D yeni gelen oyuncular harika olmuş savcı diziyi inanılmaz hareketlendirdi burcu kara ve özge transferleri çok iyi olmuş

Bi de Allah Aşkına Kanal D fragman alt yazısını değiştirsin. Eskiden istikrarlı bir şekilde güzelini seçip 5-6 sene kullanıyordu. Geçen sene seçtiği de güzeldi. Ama yazın geçtiğini hiç beğenmiyorum.

Star bu sene gecen seneden daha guclu persembe haric hergun 1.lik yarisindalar persembede a.k. idare eder

star çok güçlendi açık ara 1.olucak gibi zaten acun kimdeyse kafadan zirveye oynar adam 4 gün zirve yarışında :D
kanal d bu yıl hüsran yaşıyo eğer bu yeni başlayacak 3 diziden en az 2 si tutmazsa işi çok zor çalıkuşu kesin tutmaz diğer ikisi belli olmaz

ne aşk dizisi ya izlemeden mi yazıyon napıyon :D geçen senede süperdi ama bu yıl daha da mükemmel :D yeni gelen oyuncular harika olmuş savcı diziyi inanılmaz hareketlendirdi burcu kara ve özge transferleri çok iyi olmuş

asil sen izlememissin)) dizi başlarken bile tatarla sevgilisiyle açıldı yahuu. tatrin çocuğu nasıl oldu acaba)) ilk sezon klasik hapse giren yada zor duruma düşen kulhan beyin sevgilisinin başkasıyla evlenmesi hikayesiyle başladı ayni oltaya kaynarcanin oynadığı dizide olduğu gibi)))

Fragman çok iyidi beğenmiştim ama düşmüş demek ki boşluktan izlemiyormuş ya da konu olarak aynı yerde sayıyorda olabilir.
Tokat, Kuma, genç kızın hamile kalması, düşük yapması, bebeği aldırması, kadınlar arası kavga, ağlama, cenaze, ölüm, ambulans - söyleyince klişeler havada uçuşuyor.

Bu tür diziler hangisi?

Benim İçin Üzülme, Lale Devri, Küçük Gelin, Karagül daha yüzlerce dizi sayabilirim böyle. Totalde çok iyi ama A/B`leri çok vasat.

Fatih harbiye de az iktarda klişe. Bu yüzden A/B`si çok da kötü değil.

kayıp'ı izledim ve çok beğendim. çok kaliteli bi dizi. 2. bölümünde tempo yükselmiş 1. bölüme nazaran. 5-6 bölüme totel 5 , ab'de 6 yı geçmez ise büyük ihtimal pt-2'ye geçer ama umarım hemen yeri ile oynamazlar, zamanla yükselecek bence.