aramızda kalsın 8 reyting 😱kayip bu reytingle biter.🙁🙁🙁🙁🙁
acun8+reyting , my 7+ reyting medcezir ve aramizda kalsin 8+ ve maç 15+reyting :star bu yilda birinci.
aramızda kalsın 8 reyting 😱kayip bu reytingle biter.🙁🙁🙁🙁🙁
acun8+reyting , my 7+ reyting medcezir ve aramizda kalsin 8+ ve maç 15+reyting :star bu yilda birinci.
ne aşk dizisi ya izlemeden mi yazıyon napıyon geçen senede süperdi ama bu yıl daha da mükemmel yeni gelen oyuncular harika olmuş savcı diziyi inanılmaz hareketlendirdi burcu kara ve özge transferleri çok iyi olmuşmedcezirde de siddet var ama dozunda ben şiddette ve silahin dizide olmasına karşı değilim ama abartısız olmasi taraftariyim. abartiginda zaman is çığırından çıkıyor. Sen hic diladaki gibi silahin fiskidirdigi kadinlarin dahi silahsiz gezmedigi bir yer gordun mu ))) zaten cevdet mercan olduğundan oyunculuk iyi tatarin. aslında dizisi diyon ama tatar gecen sene ask dizisiydi ))))
En kötü ihtimalle oraya da Acun gelir. Sorun yok.Star bu sene gecen seneden daha guclu persembe haric hergun 1.lik yarisindalar persembede a.k. idare eder
ne aşk dizisi ya izlemeden mi yazıyon napıyon geçen senede süperdi ama bu yıl daha da mükemmel yeni gelen oyuncular harika olmuş savcı diziyi inanılmaz hareketlendirdi burcu kara ve özge transferleri çok iyi olmuş
Demiştim di mi.Karagül düşmüş vay. 😱 @EveN 'ın dediği doğru çıktı.
Pazartesi geçeriz inşKaragül oranlarina tutunmus helal.olsun. Hic birsey kaybetmemis Totalde.
Medcezir harika cikis yakalamis. Eger böyle devam ederse Totalde de birinci olma ihtimali yüksek.
Yalniz Karadayimi AB'de gecmis
Fragman çok iyidi beğenmiştim ama düşmüş demek ki boşluktan izlemiyormuş ya da konu olarak aynı yerde sayıyorda olabilir.Demiştim di mi.
Hele dur sen Yalan Dünya gelince 3`e düşebilir. Klişe dizilerin A/B sonu.
Tokat, Kuma, genç kızın hamile kalması, düşük yapması, bebeği aldırması, kadınlar arası kavga, ağlama, cenaze, ölüm, ambulans - söyleyince klişeler havada uçuşuyor.Fragman çok iyidi beğenmiştim ama düşmüş demek ki boşluktan izlemiyormuş ya da konu olarak aynı yerde sayıyorda olabilir.