20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Tatar inşallah bitmez off ya 4 ü bi geçse sorun kalmayacak keşke perşembe p2 de vadiden sonra olsa harika olur vadiden sonra bişey izlemem diyodum ama tatar olursa izlerim ve tatar ramazan en az 4.5 falan alır perşembe p2 de

Düşürür demiyorum ama yarışır. Ayrıca az da olsa düşebilir. Ben de izliyorum tamam ama bu bir gerçek. Huzur Sokağı 9 alırken Yalan Dünya geldi 8 aldı A/B`de ve Huzuru geçti. :)
AMA EVEN KARDEŞ HUZUR SOKAĞI NİRE MEDCEZİR NİRE MUKAYESE KABUL GÖRMEZ AB İZLEYİCİSİ İÇİN

AMA EVEN KARDEŞ HUZUR SOKAĞI NİRE MEDCEZİR NİRE MUKAYESE KABUL GÖRMEZ AB İZLEYİCİSİ İÇİN
Huzur Sokağı da geçen sene 8-9 alıyordu. :) A/B sevmiş ki izlemiş zamanında.

Neyse iki diziyi de izliyorum tabii ki aynı gün olmalarını istemem. Keşke Çarşamba olsaydı Yalan Dünya ama Cumaya geleceği kesinleşti diyebilirim. Bu durumda Medceziri netten izlerim.

medcezir oranlarını inanılmaz şekilde yükseltmiş helal olsun total 7.59 reytinge kadar yükselmiş ab ise 8.83 alarak büyük fark yapmış :)
karagül de sezona iyi başlamış ve totalde 7.79 reyting ile zirvede yer almış tebrikler ab 4.67 almış
dila hanım gayet iyi oranlar almış total 4.34 reyting abde 4.04 alarak şaşırttı beni
kayıp tutmadı dizi total 3.94 ab 3.92 alabilmiş sadece

Beyler son aldığım duyumu paylaşıyorum kanald yonetecileri artikin sadece pazar günleri tv izleyecekmis çünkü tek o gun reytinglerde 6rakamini goreceklerine inaniyormus ))))

Vay be agb zanainda kil aldirmiyordu burnundan şuana 6reytinge hasret ))))

Neden imkansız olsun? O da 8 alıyordu. :X
Evet de Pazartesi ortalaması 8 değildi. 6 falandı sanırsam. :) Ama Cuma ab boşluğu var açıkçası. Medcezir'le yarışır tabii ama ben Medcezir'in geçeceğini düşünüyorum. Yalan Dünya'nın Cuma'ya gelmesini ben de isterim. Kanal D Cuma'yı kurtarmalı. Kayıp'la olmaz bu iş. :D

daha kaliteli onlardan zaten totale kaliteli is tutmaz. yararın çelişkisi bu hemen görüntü hem oyunculuk bakımdan üst noktada ama senaryo ve hikaye total mantığı doğal olarak düşük alıyor. ayrıca halkın pahalı evler gorme istediği devam esiyor bak medcezir))
o zaman git medcezire laf et izledim ilk bölümün yarısını dünde biraz izledim klasik bi senaryodan başka bişey yok ahış şahım bişey değil tatar ramazanın 10 da biri etmez ama erkek dizileri düşük alıyo reyting sisteminde yoksa tatar ramazan çok izlenen bi dizi ve izleyen herkes beğeniyo sana göre her dizide zenginlik uynsurları oalcak silah olmayacak şiddet olmayacak demi geç bu işleri biz saçmalıklarla dolu aşk köşk yalı dizileri istemiyoruz tatar ramazan gibi kalite dersi veren diziler istiyoruz
ayrıca yönetmeni harika ya cevdet mercandı galiba bu adamı kaçırmasınlar çok iyi

cuma günü yariş karagül ile medcezir arsında geçer totalde ben zamanla totalde de medcezirin zirveyi alacağından şüphem yok

Evet de Pazartesi ortalaması 8 değildi. 6 falandı sanırsam. :) Ama Cuma ab boşluğu var açıkçası. Medcezir'le yarışır tabii ama ben Medcezir'in geçeceğini düşünüyorum. Yalan Dünya'nın Cuma'ya gelmesini ben de isterim. Kanal D Cuma'yı kurtarmalı. Kayıp'la olmaz bu iş. :D
Pazartesi de 8-9 aldığı oldu. Hele ki Vasfiye gelince 8 aldı sürekli. Ortalaması 7 falandır. Ama Cuma ortalaması 8.80`di, sürekli 9`u geçiyordu son dönemlerde. Sadece günü değişince düşüş yaşadı. Kanal D`nin en büyük hatası. Dizi A/B`di ilk sezon seviyesinde gidiyordu. Umarım Cuma olunca yine eski temposuna ulaşır. :)

Pazartesi de 8-9 aldığı oldu. Hele ki Vasfiye gelince 8 aldı sürekli. Ortalaması 7 falandır. Ama Cuma ortalaması 8.80`di, sürekli 9`u geçiyordu son dönemlerde. Sadece günü değişince düşüş yaşadı. Kanal D`nin en büyük hatası. Dizi A/B`di ilk sezon seviyesinde gidiyordu. Umarım Cuma olunca yine eski temposuna ulaşır. :)

Kanald'den busene cok umutluydum ama malesef cok kotu basladilar sezona

Diloş, Kayıp'ı iki grupta da geçmiş. :F:F

Dila'ya çamur atanlar nerde? :)))) :F

Diloş dün akşam güzel bi başlangıç yaptı.
Azer ve Fatma'nın evlilikleri çok iyi gidiyor.
Azer ve Rıza fatma için iyi anlaşmaya çalışıyolar.
Melike ölümdem dönünce melek oldu resmen Azer ve Dila'ya iyi davranıyor. (ama plan kurmuş da olabilir. :D)

Medcezir coşmuş?

Karagül totalde yine formunda.

Huzur Sokağı ve Kayıp'a Allah rahmet eylesin. :)

o zaman git medcezire laf et izledim ilk bölümün yarısını dünde biraz izledim klasik bi senaryodan başka bişey yok ahış şahım bişey değil tatar ramazanın 10 da biri etmez ama erkek dizileri düşük alıyo reyting sisteminde yoksa tatar ramazan çok izlenen bi dizi ve izleyen herkes beğeniyo sana göre her dizide zenginlik uynsurları oalcak silah olmayacak şiddet olmayacak demi geç bu işleri biz saçmalıklarla dolu aşk köşk yalı dizileri istemiyoruz tatar ramazan gibi kalite dersi veren diziler istiyoruz
ayrıca yönetmeni harika ya cevdet mercandı galiba bu adamı kaçırmasınlar çok iyi
ben sana algı meselesi demiştim türk izleyicisinin algısı bu yönde sen ne kadar beğenirsen beğen ne kadar kaliteli dersen de reytingler herşeyi çürütüyor para beğeniden çok reytingle geliyor.ben o haklı bu haksızdan ziyade gerçeklerden bahsediyorum kurtlar vadisi pusunun hariçindeki aksiyon ve erkek ağırlıklı işler dikkat ettiysen pek tutmuyor hal böyle olunca yapımcılar da senin yada başkalarının sevmediği o şatafatlı hayatları kadınları köşkleri izleyecilerin önüne koyuyor çünkü izleyiciler bu hayatları tercih ediyorlar bundan hoşlanıyorlar kendi hayatlarında olmayan bu gizemli hayatları kendilerine rol model alıyorlar.

Son düzenleme:
Medcezir ilk bolumu beklintinin altinda reyting almisdi ama 2ci bolumu ucmus tebrikler totaldede artacakdir
Karagul sezonu iyi acmis tebrikler
dila hanim reytinglerini daha da yukseltmeli ama bu oranlarda cok iyi
kayip beklentini cok altinda seyrediyor tek care pt2`ye almalilar bu bir pt2 dizisi kuzey guneyde bole gidiyordu ama pt2`ye alinca yukseldi
atv cuma gunu cok gerilerde kaliyor buna bi cozum bulmali

Medcezir abde super gitmis 30 dk gec bitse totali de alirdi karagul totalde bekledigim gibi kayip ozellikle abde beklentilerimin cok altinda gitmis :D

kayıp ı izledim süperdi :D dizi 4.bölümdn sonraa açılscsk dedi irfan şahin ama şu anki hali de oldukça akıcı-aksiyon dolu
medcezir anlıkalrda 10 u görmüş tns de 7.5-8 alabilir ama ilişki durumları karışınca düşecektir bence
karagül iyi başlamış totalde 7 den düşmez gibi (anlıklara göre)
dila nın yeni saati iyi olmuş
hs ve tatar için umutlar azalıyor
7.59 almış medcezir :D karagül totali bırakmaz gibi zorlanırsa senaryoya iki aksiyon katarlar
kayıp pt-2 ye gidecek gibi :D yd gelsin artık cumaları boş nasılsa taner ölmez ve çağatay faciasına hazar ergüçlü de eklenincce medcezir izlnemez dila iyi başlamış bakalım koruyabilecek med ceizr artarsa dilanın işi zor tatar ı gördüm dün akşam adamın biri kızın üstüne atlamış öldür möldür diyordu neysde zaten klişe dolu bir dizi :X hs nin işi bitmek üzere bakalım atv ne ka sabredecek
bu arada günlük diziler 8.-9.-10.olmuş süper gitmişler müge anlı ilk 10 dışı kalmış sonunda

medcezirde de siddet var ama dozunda ben şiddette ve silahin dizide olmasına karşı değilim ama abartısız olmasi taraftariyim. abartiginda zaman is çığırından çıkıyor. Sen hic diladaki gibi silahin fiskidirdigi kadinlarin dahi silahsiz gezmedigi bir yer gordun mu ))) zaten cevdet mercan olduğundan oyunculuk iyi tatarin. aslında dizisi diyon ama tatar gecen sene ask dizisiydi ))))

kayip bu reytingle biter.🙁🙁🙁🙁🙁
acun8+reyting , my 7+ reyting medcezir ve aramizda kalsin 8+ ve maç 15+reyting :star bu yilda birinci.