20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir totali garantiledi gibi bu anlıklara göre ama henüz Karagül bitmedi belli olmayabilir. :)

Hala Total'de Karagül'ün zirvede yer alacağını düşünüyorum. Uzun sürmesi büyük bir avantaj. :)

Medcezir 22:14'de bitti. Bakalım anlık kaç olacak :X Medcezir'in reklamlı gitmesi için Dila'nın gününün değişmesi yada bitmesi gerek. İnş biterde kurtuluruk :X

ee ben ne izlicem şimdi:( Kayp içi boş aksiyon bilmecesi:( Karagül desen geçen sene hiç izleyemedim. Huzur desen bitti. :((( Dila fazlalıksın çekil aradan :bağır:

Medceziri izledim. Hem de soluksuz. Süper bir bölümdü.

Yangın sahnesinde bitseydi heyecanlı olurdu ama orda bitmedi. :)

Ay Yapıma helal Valla harika bir dizi olmuş. Kanal D`ye de oh olsun böyle diziyi kaçırdı elinden. Daha 2. bölümde 10 reytingi geçti Cumasını kurtaracaktı. :)

Haftaya da vermezse kötü. FOX uzun süre yeni dizi yazıyor ama en azından reklamsız gitmiyor dizileri..

bu reklam bahanesini kurtlar vadisi içinde yapıyorlardı geçen yıl
intikamla kurtlar vadisini kıyaslıyorlardı hani nerede intikam?

Medceziri izledim. Hem de soluksuz. Süper bir bölümdü.

Yangın sahnesinde bitseydi heyecanlı olurdu ama orda bitmedi. :)

Ay Yapıma helal Valla harika bir dizi olmuş. Kanal D`ye de oh olsun böyle diziyi kaçırdı elinden. Daha 2. bölümde 10 reytingi geçti Cumasını kurtaracaktı. :)
Hem de Kanal D'de olsaydı belki de daha fazla reyting alacaktı.

Ay Yapım Nefes Aldırmaz yangın sahnesinde bir heycan var on numara 25 yıldız mükemmel olmus

dila hanım hemen başlattı startv