xBUGRAx
Süper Emekli
kanal d bu sene tahtını stara kaptıracak gibi gözüküyor 🙂Valla kendi hata yaptı.
Şimdi Kayıp ile reyting arama peşinde olsun. Geçen sene İntikam kurtarıyordu ama bu sene o da düştü. Böyle bir diziye ihtiyacı vardı.
Prime Time`da zaten Starındı. Tüm Günde kaptırır mı bilmiyorum.kanal d bu sene tahtını stara kaptıracak gibi gözüküyor 🙂
Karagülcüler iyiymiş. Ben tarafsız yorum yapayım. İki diziyi de izleyen biri olarak. Medcezir'in 10 aldığı anlıkta Karagül full reklamdı. Karagül reklam dönüşünde 7 küsür reytinge çıktı ama Medcezir 10'dan 9'a düştü. Yani Karagül zorlu rakip.medcezire geçildiklerini görünce karagülcüler başladılar reklam bahanesine
İşte reyting kurdu budur Özlemişim böyle yanliş tweetleriniBu Raiting Kurdunu 38.000 kişi takip ediyor ama yönetem çocuk galiba.
Rating Kurdu @RatingKurdu2 dk
Dila hanım ilk sırada.Hemen ardından Karagül.Tatar Ramazan beşinci. 1) STAR: 9.23 2) FOX: 7.53 3) KANALD: 4.14 4) TRT1: 2.15 5) ATV: 2.12
2006 dan beri kanal d 1.Prime Time`da zaten Starındı. Tüm Günde kaptırır mı bilmiyorum.
Eğer yaptığı 3 dizi de tutarsa yükselir aksi taktirde yine 2. kalır.
hemde çok kötü , ama huzur sokağından iyi reyting aldığı kesin 🙂Tatar Ramazan çok kötü