hayret bi şey
Emekli
Daha dur yeni başladı yükselir herhalde.
İnşallah ama zor gibi görünüyor.
Daha dur yeni başladı yükselir herhalde.
Tatar Ramazandan sonra izleriz belki23.45'te Çocuklar Duymasın tekrarı var. 🙂
Karagül reklam şuan izleyici çalmalı.İnşallah ama zor gibi görünüyor.
fox hep öyle zaten 🙂Karagül'de Yeni Dizi yazısı gitmiş. 😱
Karagül reklam şuan izleyici çalmalı.
Başka gün yayınlanır yine. Güzel bölümdü.medcezirin ilk bir saatini kaçırdım tekrarı vardır diye ümitlendim diila hanımı görünce diladan nefret ettim
diğer son 1saati çok iyiydiBaşka gün yayınlanır yine. Güzel bölümdü.
İnşallah.Biraz mesaj yaz aktif ol da üyeliğin favori olsun.Mesajlar onaylama beklemezhoşbulduk 🙂
bu forumu çok sevdim vede sizide
kalıcıyım galiba 😉
kesinlikle yılın dizi medcezirdirOf of of Medcezir uçmuş. 10 reytingi görmüş 2.haftasından 😱 Süper dizi süper. Ah Kanal D ah. Gerçekten saçma kararlar veriyorlar. Niye almazsın şu güzelim diziyi. Star gereksiz yere Dila Hanım'ı yayınlamaz umarım. Medcezir saat 23:00'e kadar devam etmeli. Karagül'le her karşılaşmasında geçmiş. Karagül boşluktan uçar şimdi. Haftaya umarım Dila hanım gider. Yarın ab'de farkla zirvede olur Medcezir . Yılın dizisi olacak kesinlikle
Of of of Medcezir uçmuş. 10 reytingi görmüş 2.haftasından 😱 Süper dizi süper. Ah Kanal D ah. Gerçekten saçma kararlar veriyorlar. Niye almazsın şu güzelim diziyi. Star gereksiz yere Dila Hanım'ı yayınlamaz umarım. Medcezir saat 23:00'e kadar devam etmeli. Karagül'le her karşılaşmasında geçmiş. Karagül boşluktan uçar şimdi. Haftaya umarım Dila hanım gider. Yarın ab'de farkla zirvede olur Medcezir . Yılın dizisi olacak kesinlikle
tamam , dediklerini dikkate alıcam 🙂İnşallah.Biraz mesaj yaz aktif ol da üyeliğin favori olsun.Mesajlar onaylama beklemez