hayret bi şey
Emekli
Daha dur yeni başladı yükselir herhalde.![]()
İnşallah ama zor gibi görünüyor.
Daha dur yeni başladı yükselir herhalde.![]()
Tatar Ramazandan sonra izleriz belki23.45'te Çocuklar Duymasın tekrarı var. 🙂
Karagül reklam şuan izleyici çalmalı.İnşallah ama zor gibi görünüyor.![]()
fox hep öyle zaten 🙂Karagül'de Yeni Dizi yazısı gitmiş. 😱![]()
Karagül reklam şuan izleyici çalmalı.![]()
Başka gün yayınlanır yine. Güzel bölümdü.medcezirin ilk bir saatini kaçırdım tekrarı vardır diye ümitlendim diila hanımı görünce diladan nefret ettim
diğer son 1saati çok iyiydiBaşka gün yayınlanır yine. Güzel bölümdü.![]()
İnşallah.Biraz mesaj yaz aktif ol da üyeliğin favori olsun.Mesajlar onaylama beklemezhoşbulduk 🙂
bu forumu çok sevdim vede sizide
kalıcıyım galiba 😉
kesinlikle yılın dizi medcezirdirOf of of Medcezir uçmuş. 10 reytingi görmüş 2.haftasından 😱 Süper dizi süper. Ah Kanal D ah. Gerçekten saçma kararlar veriyorlar. Niye almazsın şu güzelim diziyi. Star gereksiz yere Dila Hanım'ı yayınlamaz umarım. Medcezir saat 23:00'e kadar devam etmeli.Karagül'le her karşılaşmasında geçmiş. Karagül boşluktan uçar şimdi. Haftaya umarım Dila hanım gider. Yarın ab'de farkla zirvede olur Medcezir . Yılın dizisi olacak kesinlikle
![]()
Of of of Medcezir uçmuş. 10 reytingi görmüş 2.haftasından 😱 Süper dizi süper. Ah Kanal D ah. Gerçekten saçma kararlar veriyorlar. Niye almazsın şu güzelim diziyi. Star gereksiz yere Dila Hanım'ı yayınlamaz umarım. Medcezir saat 23:00'e kadar devam etmeli.Karagül'le her karşılaşmasında geçmiş. Karagül boşluktan uçar şimdi. Haftaya umarım Dila hanım gider. Yarın ab'de farkla zirvede olur Medcezir . Yılın dizisi olacak kesinlikle
![]()
tamam , dediklerini dikkate alıcam 🙂İnşallah.Biraz mesaj yaz aktif ol da üyeliğin favori olsun.Mesajlar onaylama beklemez