20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

karagül rahat tns de iki puan aşağı çıkar. sbt kırsalda olduğu için agali dizilerin reytingi iki puan yukarıda çıkıyor.

Offf butun guzel diziler baska kanallarda basliyo showdakiler hep dandik sinirden tvye kafa aticam simdi :D

medcezir baya iyi gitmiş ancak karagül zirvede olur
kayıpta geçen bölüme göre yükselmiş 4 ü geçer rahat
karagül süper gidiyo

onu bunu bilmem TATAR RAMAZAN diye bi gerçek var dizi inanılmaz güzel ya inanılmaz müthiş bir dizi inşallah bu dizi bitmez biterse çok çok üzülürüm oyuncular müzikler çekim kalitesi müthiş senaryo süper
vadiyi bi kenara bırakırsam son aylarda belki de yıllarda izlediğim en iyi dizi izlerken sıkılma diye bişey mümkün değil
yeni takviyeler nokta atışı olmui burcu kara özge yeni gelen savcı müthişler
reytingleri inşalah iyi gelir
takas kardeş
Allah hepimize uzun omurler nasip etsin kardesim :D
amini de ben diyeyim

Dila Hanım'da güzel dizi ama :( Geçtiğimiz sezon kanalını çok iyi sırtlamıştı.
Dila Hanım günlük dizi olsa iyi reyting alır mı acaba?
Saygı duyuyorum diziyi izliyorsun ama gerçekleri söylüyorum :) . Star TV akıllı bir kanalsa Medcezir'i 23:15'e kadar sürdürür. Dila Hanım'ın ise reytingleri düşer. Yayından mı kaldırılır günü mü değiştirilir bilemiyorum ama kanalın Cuma günü yayın akışında çok gereksiz bir yerde durduğu gerçek.

medcezir de sbt de yüksek çıkabilir malum sbt deneklerin fazla ergen nufusa sahip bugün için sbt yok ciddiye almayin derim

Star Tv Yeteneksizsiniz Türkiye'yi 1 güne indirmeli o ses'de haftasonuna kaymalı dila hanım ve benim hala umudum var dizileri o boşluğa çekilmeli Medcezir ve Aramızda Kalsın dizilerinin önü açılmalı

dila hanımla benim hala umudum var dizileri gerekirse yayından kalkmalı acunda yayınlandığı günlerde kesinlikle kalmalı

evet reytinglere baktım karagül sbtde tnsden hep daha iyi gitmis

bu isin gerçegini etkilemez eger dila iyi gitmesse ipini çekerler hemen

Star Tv Yeteneksizsiniz Türkiye'yi 1 güne indirmeli o ses'de haftasonuna kaymalı dila hanım ve benim hala umudum var dizileri o boşluğa çekilmeli Medcezir ve Aramızda Kalsın dizilerinin önü açılmalı
Haklısın böyle olmalı ama Star Tv reyting peşinde malesef. PT2 dizileri umurunda değil.

••• Tapatalk Mesaj •••

evet reytinglere baktım karagül sbtde tnsden hep daha iyi gitmis

bu isin gerçegini etkilemez eger dila iyi gitmesse ipini çekerler hemen
Sen de geçen sene Dilayı kaçırmazdın ne değişti? Reytingi dizi gelince hemen gözünün yaşına bakmıyorsun diğer dizinin.

••• Tapatalk Mesaj •••

1) FOX: 5.68 2) STAR: 4.79 3) KNLTRK: 2.63 4) ATV: 2.52 5) SHOW: 2.46

insallah medcezir iki gruptada zirveyi almıstır

haftaya dahada iyi olucak 1 günde 5 reyting yükseltebilen diziye medcezir denir