Onu yazdıktan sonra benimde aklıma dang ettiemreye elini vicdanına koy denirmi?
adam vicdanı diye neresini karıştıracak acaba )
Onu yazdıktan sonra benimde aklıma dang ettiemreye elini vicdanına koy denirmi?
adam vicdanı diye neresini karıştıracak acaba )
Öbgzk 209 la 1. Şansına küs panpa 1 rakamla kaçırdınızkaçmaya ne gerek var topalyalım my 208+ milyon izleyici
@pompy destere kanal d nin vicdan dizisine gönderme yaPMIŞ GÖRÜYORSUN Kİ SEN DE ona gönderme yap panpa
23:00 - 23:15 ve 23:15 - 23:30 anlıklarında her şey belli olur. Her hafta yükselecek diye kural da yok12 lere çıkmadı ama hala
Öbgzk 209 la 1. Şansına küs panpa 1 rakamla kaçırdınız
Öyle bi kural var mı dedim ben? Sadece düşmüş dedim. Niye bu kadar büyüttün ki?23:00 - 23:15 ve 23:15 - 23:30 anlıklarında her şey belli olur. Her hafta yükselecek diye kural da yok
Öbür türlüsü desterenin rüyasında bereni hiç görememesi gibi olurdu bu daha gerçekçisenin bu verdiğin rakam desterenin rüyalarında bereni kanatsız melek gibi görmesine benzedi
Öyle bir kural var dedin demedim ki zaten hatta ben onu sana da demedim. Sadece 11 de kalmış dediğin için öyle bir şey söylemek istedim genel ortaya söyledim ama alıntı olduğu için sana geldi.Öyle bi kural var mı dedim ben? Sadece düşmüş dedim. Niye bu kadar büyüttün ki?
zaten senin kafaya hep böyle sonradan dang ediyor yakında my ve öbgz nin süper lig karadayının 1.ligte (şu anlık öyle izlenmede ilerisi bilinmez) olduğu dang ederOnu yazdıktan sonra benimde aklıma dang etti
Yaman söylese amenna Adama playback yapmişlar Gitari elinden bırakınca fark ettimMert ile Eylül öpüşüyor-Hazırmıyız heyecan dorukta Yaman şarkı söyleyecek!
kaçmaya ne gerek var topalyalım my 208+ milyon izleyici
@pompy destere kanal d nin vicdan dizisine gönderme yaPMIŞ GÖRÜYORSUN Kİ SEN DE ona gönderme yap panpa
Bana demedin diyosun ama benim alıntıma yazıyosun o cümleyi. Nasıl anlamamı bekliyosum denizÖyle bir kural var dedin demedim ki zaten hatta ben onu sana da demedim. Sadece 11 de kalmış dediğin için öyle bir şey söylemek istedim genel ortaya söyledim ama alıntı olduğu için sana geldi.
Herkes kaliteyi hemen fark etmez😉 Alişkanlığ kalite sanalarda suç ne diyimzaten senin kafaya hep böyle sonradan dang ediyor yakında my ve öbgz nin süper lig karadayının 1.ligte (şu anlık öyle izlenmede ilerisi bilinmez) olduğu dang eder
Destere de benim cümlemi alıntılayıp Emreye laf atmış ben bir şey diyor muyum.Bana demedin diyosun ama benim alıntıma yazıyosun o cümleyi. Nasıl anlamamı bekliyosum deniz
O destere, sen denizsinDestere de benim cümlemi alıntılayıp Emreye laf atmış ben bir şey diyor muyum.