Gerçekten mi?Rica ederim, bu sonucu görmen çok iyi oldu.
Gerçekten mi?Rica ederim, bu sonucu görmen çok iyi oldu.
Karagül düşecek bence de bölümü izleyemedim ondan düştü.Medcezir 10 görememiş ama doğru reklam taktiği yaptılar bugün. Yarın yükselecektir kesinlikle. Karagül anlıklarda düşük gidiyor. Sbt'nin Karagül'ü şişirdiğini varsayarsak tns'de sert bir düşüş olacak gibi.
İzleyemiyorum Haluk ben yarın netten izleyeceğim.
Sen ilk bi düşünde, biz illa düşünürüz. )))
Karagül düşecek bence de bölümü izleyemedim ondan düştü.
Düşecek inşallah. İzlememenin etkisi olmuştur elbet ağır total seni.Karagül düşecek bence de bölümü izleyemedim ondan düştü.
Her zaman ki saati. Hep o sularda bitoyor zaten. ))))Dizi bugün 00:00'a kadar sürecek. Sen Karagül'ü gör bakalım düşük mü yarın @yakup09'cum.
Birkez daha dinledim evet playback.Yaman söylese amenna Adama playback yapmişlar Gitari elinden bırakınca fark ettim
Dizi bugün 00:00'a kadar sürecek. Sen Karagül'ü gör bakalım düşük mü yarın @yakup09'cum.
Aynen Dila Hanım gibi efsanetül dehşet dizi bitince bizim boşlukçu Karagül hemen yükselmiş.boşlukta coşanze tabi diloştan kurtulunca rahat nefes aldı )
Beyaz Show'a bakarken dizinin finalini kaçırdım ne oldu ki?Karagül 13 görememiş. Medcezir 10 dk reklama gayet iyi.
Birkez daha dinledim evet playback.
Ben de tam anlamadım. Kenan'ın yattığı hapishaneye bilinmeyen adamlar geldi. Turunç Nadir ya da babasıdır belki.Beyaz Show'a bakarken dizinin finalini kaçırdım ne oldu ki?