Evet öyle ama neyse evet öyle.O destere, sen denizsin
He şöyle kabul et ve anlıklara bakıp çoşmaya devam etEvet öyle ama neyse evet öyle.
evet alışılmış pazartesi kenan+ay yapımHerkes kaliteyi hemen fark etmez😉 Alişkanlığ kalite sanalarda suç ne diyim
pompy dilinde bir gönderme yaptın farkında olmadan ben de farkında değilim ne gönderdin ama göndermişindir yani pompy bu mutlaka bir gönderme çıkarırı oradananlasam göndereceğimde önce anlamam lazım)
dilada neler oluyor adam uckuruna dokmus senarıst cosmus
pompy dilinde bir gönderme yaptın farkında olmadan ben de farkında değilim ne gönderdin ama göndermişindir yani pompy bu mutlaka bir gönderme çıkarırı oradan
Med cezir uzun sürdüğü için karagül tam çoşamamış.
Adam'ın 2.projesi ay yapımla Neyi savunuyon?? Geçen sene ekranlarda yoktu. Ezel'den önce kaç sene ara verdievet alışılmış pazartesi kenan+ay yapım
Cidden mi, söylediğin için sağol. ))))Sonuca bak sen. Karagül önde.
Yapmam seçimler bitsin bi AKP seçimi kaybetsin tns DE vicdan olmamalı herhalde bu gidişle AKP TNS yi yönetmeye devam edecek bende sürekli kabus görmem en azından Cevher gibi vicdanı ollmuyan bölümleri seviyor TNS @Bullyanlasam göndereceğimde önce anlamam lazım)
Cidden mi, söylediğin için sağol. ))))
alışkanlığı kali,te sanıyorlar dedin ya örnek verdim sen başka bişi miş demek istedinAdam'ın 2.projesi ay yapımla Neyi savunuyon?? Geçen sene ekranlarda yoktu. Ezel'den önce kaç sene ara verdi
Yapmam seçimler bitsin bi AKP seçimi kaybetsin tns DE vicdan olmamalı herhalde bu gidişle AKP TNS yi yönetmeye devam edecek bende sürekli kabus görmem en azından Cevher gibi vicdanı ollmuyan bölümleri seviyor TNS @Bully