cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,581
- Puanı
- 1,060
Sümbül ile olan sahneler 3.sezonda totale bağlamişlardi Firuzeli sahneleri hatırlamıyorum Cansu'nun oldugu her yer AB bi kerestv ye bağladın elini vicdanına koy falan ayrıca o sahnelerde tek başına değildi sugar genelde firuze ya da sümbül vardı yanında yani sahneler ab idi
Herkes izlenilir ama herkes 1. Olamaz
sümbül kendisi ab çeken bir şahsiyet kim gelirse gelsin sahneleri ab dir laf eden melaunedirSümbül ile olan sahneler 3.sezonda totale bağlamişlardi Firuzeli sahneleri hatırlamıyorum Cansu'nun oldugu her yer AB bi kere
Son anlıkları bekleyelim. 23:30'a kadar yolu var.Karagül bugün düşük gibi
Kaç bölüm sürmüşlerse toplar öğreniriz ama kaçınılmaz son belli zatenoho ne diziler 1.olmuş panpa şöyle bir eski reytinglere bak
Onun oldugu sahneler totalin dibi yaa AB'lik bi tarafı yok. Var mı? YOK. Varsa söyle? Bence yok. Sence var mı elini vicdanına koy? Sugar Ağa AB'lik mi? Kimse onun için AB oyuncusu demez Sen dermisin? (Soruda nasılda dip yaptim)
kaçmaya ne gerek var topalyalım my 208+ milyon izleyiciKaç bölüm sürmüşlerse toplar öğreniriz ama kaçınılmaz son belli zaten
@pompy destere kanal d nin vicdan dizisine gönderme yaPMIŞ GÖRÜYORSUN Kİ SEN DE ona gönderme yap panpaemreye elini vicdanına koy denirmi?
adam vicdanı diye neresini karıştıracak acaba )
12 lere çıkmadı ama halaSon anlıkları bekleyelim. 23:30'a kadar yolu var.