20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Erkek kadın ilişkisini düşünmemiştim. Harbiden hep araba inşaat reklamları çıkıyo ya

Turkcell Avea fln hiç çıkmıo.

- - - Ekleme - - -

SBT ne alemde acaba merak ettim.

Erkek kadın ilişkisini düşünmemiştim. Harbiden hep araba inşaat reklamları çıkıyo ya

Turkcell Avea fln hiç çıkmıo.

- - - Ekleme - - -

SBT ne alemde acaba merak ettim.

aga bunlar reklamcılar için çok önemli şeyler vadiye kaşık çatal reklamı verecek halleri yok
para erkeklerde erkekler vadide para vadide boşuna mı en çok ciro yapan dizi yıllardır

- - - Ekleme - - -

ben bu hafta rekor tekrarındada yaşanacak

özellikle mynete dikkat et aga orda rekor gelecek bölüm izlemede panadiziyi geçiyo fragmanlarda panadizi önde

Yaa bugün sınav var ben bu kafayla nasıl sınava girecem ya

- - - Ekleme - - -

16,02

aga vadiyi unut sınava konsantre ol
ben vadiden sonr sınava çalışmıştım 3 hafta önce
gece 3 e kadar

- - - Ekleme - - -

vadiye daldık cumaya geç kalmayalım herkese hayırlı cumalar

Deniz Yıldızı 4,09 almış, müthiş bir bölümdü bugün daha da yüksek alır kesin.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]ZINDAN ADASI (Y.S)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:22:16[/TD]
[TD="align: center"]00:57:05[/TD]
[TD="align: center"]2,64[/TD]
[TD="align: center"]8,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beklediğimin altında gitmiş

Karmaşık, zeka gerektiren filmleri sevmiyor toplumumuz. Bize Recep İvedik olacak ya da kuru aksiyon olan filmler olacak.

28 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20.12.2012 18:53:47 19:50:03 2,04 5,6
Süper :U
Küçük Kıyamet Cuma Olsa ilk 10 da olur

Karmaşık, zeka gerektiren filmleri sevmiyor toplumumuz. Bize Recep İvedik olacak ya da kuru aksiyon olan filmler olacak.

Kesinlikle muthiş bi film...İnception ile aynı dönemdelerde izlemiştim...Kelime yok film için.Sadece muhteşem demek geliyor aklıma

Vay vay Vadi sbtde 16 dahi alamadan tnsde harika oranlar alarak totalde 16yı geçerek rekorları darmadağın etmiş abdede 13.5 reyting alarak rekorunu kırmış helal olsun

Vadinin rekoru yükseldikçe yükseliyor 20ye yaklaştık bi dahaki bölüm dahada yüksek alacak

Vadi 16 yuh be abi biraz yavaş git.
Tns rekoru kırıldı!

polat balayıdan dönünce bende 20 ye yakın bişey belki de 20 alacaz adam balayına gitti ama senaryo inanılmaz bi noktada yav sencer nasıl hain hala anlamadım inanılmaz bi ters köşe pana bunu hep yapıyo çakallar