Polat Şaşmaz
Favori Üye
Son saniyeler1 dk kalmış hala neler diyorsunana 59 oldu 😱
Son saniyeler1 dk kalmış hala neler diyorsunana 59 oldu 😱
seninle de adam akıllı konuşamadık gelince hesabını soracamÇocuğun hevesini kaçırma öyle bir şey yok .ss
Sen bakma Yiğit abine
Ygsye son 2 ay çalış onun dışında ygsye kadar her hafta 1 ygs denemesi ol veya haftada 2-3 defa çünkü ygs soru gördükçe arttırılır.Şimdi okulda sana ygsyle alakalı bir sürü gereksiz konu göstercekler kanıt: 2016 ygs (özellikle mat)
Yani demem o ki Lys çalışan kazanıyor.Lysye en başından itibaren çalışman şart![]()
00.00 oldu bay bay canım.59 oldu mu la benim saat yanlış heralde![]()
Şu an tam 00:0059 oldu mu la benim saat yanlış heralde![]()
00.00 oldu bay bay canım.![]()
Şimdi şuraya şaka yazsam falan sevinsenizŞu an tam 00:00![]()
Ben hep buralardayım bekliyorum hesap sormanıseninle de adam akıllı konuşamadık gelince hesabını soracam![]()
İyi keklendikŞimdi şuraya şaka yazsam falan sevinsenizneyse gidiyorum gari
![]()
Ara ara gelirsinŞimdi şuraya şaka yazsam falan sevinsenizneyse gidiyorum gari
![]()
ben sana pasta yedirecem bekle senİyi keklendik![]()
Numaranı ver arayayımAra ara gelirsin![]()
Gidiyon yani şimdi ciddi ciddi ah duygulandım .ssben sana pasta yedirecem bekle sen
Numaranı ver arayayımGiderken bile espri yapıyorum
![]()
Evet de şu köşede ki çarpıya bi bassam gidip uyuyacamGidiyon yani şimdi ciddi ciddi ah duygulandım .ss![]()
Tarih kursu ne be neycisin sen 😱Evet de şu köşede ki çarpıya bi bassam gidip uyuyacamyarın tarih kursu var en sevdiğim
![]()
Sayısal görünümlü ezberciyimTarih kursu ne be neycisin sen 😱
Hadi kendine iyi bak iyi çalışmalarSayısal görünümlü ezberciyimhadi good night , very beatiful life
![]()
Ben günde 300 bile çözmüyordum 29 bininci oldum .ssSinav icin gidiyorsan git bakalim ama iyi ders calis günde 300 soru yetmez 1000 tane falan cöz![]()
İnsallah istedigin bölümü kazanirsin sinavinda basarilar![]()
Sahi nereyi, hangi bölümü kazandın? Hiç konuşmadık?Ben günde 300 bile çözmüyordum 29 bininci oldum .ss
Az ama öz çözsün![]()
Senin alt yapi saglamdirBen günde 300 bile çözmüyordum 29 bininci oldum .ss
Az ama öz çözsün![]()