2. Yıl Ve Veda Konuşması -Mr.DarkLeqenD-

Oh be sonunda kurtuluyoruz demek senden @DarkLeqenD çok sevindim çok mutluyum şu an :Z :A

giphy.gif

LYS'ye kadar yaklaşık bi 10 ay vardır. İyi çalış düzgün bir yere gir öyle geri dön foruma :D Hatta istiyorsan banlasınlar seni 10 aylığına ben sana güvenemiyorum çünkü dayanamaz girersin sen yine :A
Senden son bi isteğim var :bhr: geri geldiğim de lütfen burada olma :A

En azından hafta sonları Beşiktaş maçlarında gir foruma, 1-2 saatden bir şey olmaz. Böylece ortamı renklilere bırakmamış olursun. :)) Yine de derslerinden dolayı bir şey diyemiyorum tabii. Geçmişte ders çalışmamanın yüzünden şimdi sürünüyoruz. Bugünkü aklım olsa derlerden başımı kaldırmazdım. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.

Çocuk veda konusu açmış herkes kahkaha smileyle yanıt vermiş. :A Eğlenceli üyeye eğlenceli veda yakışır. :A

Senden son bi isteğim var :bhr: geri geldiğim de lütfen burada olma :A

Olmaaaz ! Ben buradayım hiçbir yere gittiğim yok seni bekliyor olacağım buralarda :A Yalnız seneye sınava girecen hiçbir fikrinin olmadığını gördüm önceki mesajında :D Deneme falan illa ki çözmüşsündür. Kaç yapıyorsun söyle de yardımcı olalım sana biz de bu yollardan geçtik olm öyle bodoslama girilmez sınava :A

hahaha gelsin gelsin batırsın konunu ayoll :A
Kız sen ne nankör çıktın 😱 elde avuç da bir tane konu açmışız gelsin batırsın diyorsun :A

En azından hafta sonları Beşiktaş maçlarında gir foruma, 1-2 saatden bir şey olmaz. Böylece ortamı renklilere bırakmamış olursun. :)) Yine de derslerinden dolayı bir şey diyemiyorum tabii. Geçmişte ders çalışmamanın yüzünden şimdi sürünüyoruz. Bugünkü aklım olsa derlerden başımı kaldırmazdım. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.
Abi sen hepsine tek yetersin bana gerek yok ki :A

@DarkLeqenD Bir değişik arkadaş daha foruma bir süreliğine de olsa veda ediyor. :A Neyse olsun sen benim gibi olma git dersini çalış. Ben çalışmadığım için özellerde araba almaya vereceğim parayı okula veriyorum. :A Ama benim düşünceme göre bu mantıkla ders çalışma isteği Ygs'den sonra kayboluyor, umarım sende olmaz. :A

Olmaaaz ! Ben buradayım hiçbir yere gittiğim yok seni bekliyor olacağım buralarda :A Yalnız seneye sınava girecen hiçbir fikrinin olmadığını gördüm önceki mesajında :D Deneme falan illa ki çözmüşsündür. Kaç yapıyorsun söyle de yardımcı olalım sana biz de bu yollardan geçtik olm öyle bodoslama girilmez sınava :A
Ben 200 soru anca diyorum bu bana deneme diyor :A :F

Çocuk 200 soru çözmemişim diyor, neyden bahsediyon. :F Zaten bir deneme 160 soru falan ygs. :F