Hayda??Öncelikle foruma nasıl üye oldum ? normal de ''kayıt ol'' butonuna basarak falan derdim de neyse @Mehmet_Cvkn adlı arkadaşım sayesin de buradayım onu belirteyim.Kendisi ile aynı mahallede oturmaktayız ve 8 yıllık arkadaşımdır. Ortaokuldayken dizi sohbetleri yaparken reyting konusu falan açıldı tam hatırlamıyorum ve Muhtemelen de ben reytinglere hangi siteden baktığıyla ilgili link istedim verdi de sağolsun , girdik baktık reytinglere ama kayıt olmadım İşte 2 yıl önce de kayıt oldum yani
Ayrıyetten forumda hiç bir emeğim yoktur Bu konuyla beraber 2. açmış olduğum konu olarak gözükecek ama külliyen yalan : bu konu dışında başka açtığım bir konu yoktur Üşenirim zaten
Biliyorum başlığı okuyunca çok üzüldünüz gidiyorum falan mendilleri almıştınız elinize merak etmeyin sadece uzun bir ara veriyorum.Why? Niçin? Ygs ve Lys denen eğitim sistemimizin vazgeçilmez ikilisi hayatımızın geri kalanını kesin olarak belirleyen iki sınavdan ötürü Öyle ders çalışan bi çocuk değilimdir bugüne kadar çözdüğüm soru sayısı 200 ü geçmez Ama çalışmak zorundayım aklım başıma yeni geldi bu da ayrı bir konu Ve ayrıca forum bu aralar çökmüş durum da sıkıcı bir ortam var umarım geri geldiğim de return yapmış üyeler olur
Normal de @MayısKralı cım ile gidicektik ama döneklik yapıp beni beklemedi bende @Bully i beklemiyorum
Şimdi gelipte buraya sevdiğim üyeleri falan yazmayacağım herkes kendini biliyor
Konu açmışken @Arslan Bey bana özelden bi ulaşırsanız iyi olur , buluşma tertiplesek diyorum artık
Ölmez sağ kalırsam Ygs veya Lys ertesi buradayımdır.Herkes Allaha emanet olsun
Yani gidiyorsun ciddi ciddi