2. Yıl Ve Veda Konuşması -Mr.DarkLeqenD-

Öncelikle foruma nasıl üye oldum ? normal de ''kayıt ol'' butonuna basarak falan derdim de neyse :A @Mehmet_Cvkn adlı arkadaşım sayesin de buradayım onu belirteyim.Kendisi ile aynı mahallede oturmaktayız ve 8 yıllık arkadaşımdır. Ortaokuldayken dizi sohbetleri yaparken reyting konusu falan açıldı tam hatırlamıyorum :D ve Muhtemelen de ben reytinglere hangi siteden baktığıyla ilgili link istedim :A verdi de sağolsun , girdik baktık reytinglere ama kayıt olmadım :A İşte 2 yıl önce de kayıt oldum yani :A

Ayrıyetten forumda hiç bir emeğim yoktur :A Bu konuyla beraber 2. açmış olduğum konu olarak gözükecek ama külliyen yalan : bu konu dışında başka açtığım bir konu yoktur :D Üşenirim zaten :A

Biliyorum başlığı okuyunca çok üzüldünüz gidiyorum falan mendilleri almıştınız elinize :A merak etmeyin sadece uzun bir ara veriyorum.Why? Niçin? Ygs ve Lys denen eğitim sistemimizin vazgeçilmez ikilisi hayatımızın geri kalanını kesin olarak belirleyen iki sınavdan ötürü :D Öyle ders çalışan bi çocuk değilimdir bugüne kadar çözdüğüm soru sayısı 200 ü geçmez :A Ama çalışmak zorundayım aklım başıma yeni geldi bu da ayrı bir konu :A Ve ayrıca forum bu aralar çökmüş durum da sıkıcı bir ortam var :A umarım geri geldiğim de return yapmış üyeler olur :D
Normal de @MayısKralı cım ile gidicektik ama döneklik yapıp beni beklemedi :A bende @Bully i beklemiyorum :A

Şimdi gelipte buraya sevdiğim üyeleri falan yazmayacağım herkes kendini biliyor :A

Konu açmışken @Arslan Bey bana özelden bi ulaşırsanız iyi olur , buluşma tertiplesek diyorum artık :D

Ölmez sağ kalırsam Ygs veya Lys ertesi buradayımdır.Herkes Allaha emanet olsun :)
Hayda??
Yani gidiyorsun ciddi ciddi :astonished:

Çocuk 200 soru çözmemişim diyor, neyden bahsediyon. :F Zaten bir deneme 160 soru falan ygs. :F

Evet o kısmı kaçırmışım :A

O zaman yeni okulun şimdiden hayırlı olsun @DarkLeqenD :A

YeniUniversiteLogoX.png

Sinav icin gidiyorsan git bakalim ama iyi ders calis günde 300 soru yetmez 1000 tane falan cöz :A
İnsallah istedigin bölümü kazanirsin sinavinda basarilar :A

Hayda??
Yani gidiyorsun ciddi ciddi :astonished:
Yok la şaka yapıyorum bu saftiriklerde ciddiyim sandı :A düşün yani ben hiç seni bırakıp gider miyim :bhr: :A

Evet o kısmı kaçırmışım :A

O zaman yeni okulun şimdiden hayırlı olsun @DarkLeqenD :A

YeniUniversiteLogoX.png

Hahahaa. :F

Gelmezsen gelme, git yurtlara para yatır. Ben de kalsan evin dolabını doldurursun, su ve elektriği yatırır gaz alırsın daha ucuz. :A

Bayburt nerdeydi, çocuk Bayburt'u bulana kadar 1 yılı geçer zaten. :A :F
Ben şırnak düşündüydüm ama :A

Yiğitcim çabuk adres ver :A

Sinav icin gidiyorsan git bakalim ama iyi ders calis günde 300 soru yetmez 1000 tane falan cöz :A
İnsallah istedigin bölümü kazanirsin sinavinda basarilar :A

Çocuk hayatında 200 soru çözmemiş sen günde 1000 soru çöz diyorsun :A 1000 tane soru çözmeye kalksa kafayı sıyırır devreleri yanar hepten kaybederiz @DarkLeqenD i :A

Sınavlarında başarılar kardeşim tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak, seviliyorsun :)