- Reaksiyon puanı
- 20,375
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
23.59 da go goBence sen kandiriyon bizi ayrilmazsin bir sinav icin forum mu birakilir la![]()
23.59 da go goBence sen kandiriyon bizi ayrilmazsin bir sinav icin forum mu birakilir la![]()
Forumdan koparsan herkesle organize olup seni yarismadan elicez23.59 da go goYılın favori üyesi şeysinde bana oy vermessen ağzını yamulturum senin
![]()
Sus konuşma daha bi foruma darbe yapamadın beni mi eleyecen senForumdan koparsan herkesle organize olup seni yarismadan elicez![]()
Gaz versene laKırgın Çiçekler yorumsuz kalacak şimdi ya yoksa yani umrumda değilsin.
Aman sanki dünyayı sen mi kurtaracan La tirbüşon kulaklı. O kadar ders çalışmayacağını benim kadar sen de biliyorsun.
Bu güne kadar kırdıysam seni affola gerçi dua et kafanı kırmadım seninHiç üzülmüyorum senin için varoş. Kemal'e bu sezon bol bol giydiririm olmamış diyen de çıkmaz Çiğdem dışında
Ara ara uğra sana hakaret edeyim deşarj olmam lazım
Bu arada @Billy Kane şimdilik tependeyim![]()
ÜZgünüm Dark bey Çiğdem kendini koruyamıyor ki Kemalimi korusun.Gaz versene laKemal beyi Çiğdem gayet güzel korur bana gerek yok yani
![]()
Hadi len ordan cevap veremediğim zaman mı oldu benim sanaÜZgünüm Dark bey Çiğdem kendini koruyamıyor ki Kemalimi korusun.Gitme lan senle uğraşmak eğlenceli. Hani böyle cevap veremiyorsun kalıyon ya öyle ot gibi ortada çok zevk alıyorum o zaman
![]()
Dur küfür edeyim sana içimde kalmasın13 dk kaldı la dökün içiniziküfür müfür herşey serbest adminden özel izin aldım
Hadi len ordan cevap veremediğim zaman mı oldu benim sana![]()
Sus pis 10 dakkan kaldi zatenSus konuşma daha bi foruma darbe yapamadın beni mi eleyecen sen![]()
Dur küfür edeyim sana içimde kalmasınulan kereste ulan kalas ulan Meymun
Sonrası bip bip olur
Özleyeceğim lan seni armut kendine iyi bak
![]()
Yok ban yemezsin ama dayak yersin gösteripte yapmıyormuşsun gibi olur![]()
Şimdi böyle herkesi gaza getirdim ya sonra çıkıp desem ''Şaka yaptım'' ban yer miyim
![]()
Harikaya bogariz seni![]()
Şimdi böyle herkesi gaza getirdim ya sonra çıkıp desem ''Şaka yaptım'' ban yer miyim
![]()
Kayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedimYok ban yemezsin ama dayak yersin gösteripte yapmıyormuşsun gibi olur![]()
4 dk kaldı la @takas beyime selamları mı iletHarikaya bogariz seni![]()
Buradan gittikten sonra bir Allah'ın kulu hatırlamayacak seni silineceksin hayatımızdanKayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedim![]()
Bende ondan korkuyorumBuradan gittikten sonra bir Allah'ın kulu hatırlamayacak seni silineceksin hayatımızdanGeri döndüğünde de eski popülerliğini bulamayacaksın
![]()
Sen gel seni sol kolum yapacamKayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedim
4 dk kaldı la @takas beyime selamları mı iletumarım bi gün sağ kol olmaktan kurtulur da rütben yükselir
![]()
1 dk kalmış hala neler diyorsunSen gel seni sol kolum yapacam![]()
3 dakika kaldı bal kabağına dönüşmene hadi naşBende ondan korkuyorum![]()
Çocuğun hevesini kaçırma öyle bir şey yok .ssValla konuyu açtın, zaten YGS'ye de az kaldı herhalde Şubat mıydı Mart mıydı yapılıyor. 4 yılın konusu var, yarın başlasan anca bitirirsin.Git yani bu akşam, geleceğin önemli. Giiit
![]()
Sen bakma Yiğit abine4 yıl diyince hevesim kaçtı![]()
59 oldu mu la benim saat yanlış heralde3 dakika kaldı bal kabağına dönüşmene hadi naş![]()