2. Yıl Ve Veda Konuşması -Mr.DarkLeqenD-

Kırgın Çiçekler yorumsuz kalacak şimdi ya yoksa yani umrumda değilsin. :A

Aman sanki dünyayı sen mi kurtaracan La tirbüşon kulaklı. O kadar ders çalışmayacağını benim kadar sen de biliyorsun. :F

Bu güne kadar kırdıysam seni affola gerçi dua et kafanı kırmadım senin :A Hiç üzülmüyorum senin için varoş. Kemal'e bu sezon bol bol giydiririm olmamış diyen de çıkmaz Çiğdem dışında :A Ara ara uğra sana hakaret edeyim deşarj olmam lazım :A

Bu arada @Billy Kane şimdilik tependeyim :A

Kırgın Çiçekler yorumsuz kalacak şimdi ya yoksa yani umrumda değilsin. :A

Aman sanki dünyayı sen mi kurtaracan La tirbüşon kulaklı. O kadar ders çalışmayacağını benim kadar sen de biliyorsun. :F

Bu güne kadar kırdıysam seni affola gerçi dua et kafanı kırmadım senin :A Hiç üzülmüyorum senin için varoş. Kemal'e bu sezon bol bol giydiririm olmamış diyen de çıkmaz Çiğdem dışında :A Ara ara uğra sana hakaret edeyim deşarj olmam lazım :A

Bu arada @Billy Kane şimdilik tependeyim :A
Gaz versene la :A Kemal beyi Çiğdem gayet güzel korur bana gerek yok yani :A

13 dk kaldı la dökün içinizi :A küfür müfür herşey serbest adminden özel izin aldım :A

ÜZgünüm Dark bey Çiğdem kendini koruyamıyor ki Kemalimi korusun. :A Gitme lan senle uğraşmak eğlenceli. Hani böyle cevap veremiyorsun kalıyon ya öyle ot gibi ortada çok zevk alıyorum o zaman :F
Hadi len ordan cevap veremediğim zaman mı oldu benim sana :A

Valla konuyu açtın, zaten YGS'ye de az kaldı herhalde Şubat mıydı Mart mıydı yapılıyor. 4 yılın konusu var, yarın başlasan anca bitirirsin. :F Git yani bu akşam, geleceğin önemli. Giiit :A
Çocuğun hevesini kaçırma öyle bir şey yok .ss
4 yıl diyince hevesim kaçtı :T:
Sen bakma Yiğit abine :)
Ygsye son 2 ay çalış onun dışında ygsye kadar her hafta 1 ygs denemesi ol veya haftada 2-3 defa çünkü ygs soru gördükçe arttırılır.Şimdi okulda sana ygsyle alakalı bir sürü gereksiz konu göstercekler kanıt: 2016 ygs (özellikle mat)

Yani demem o ki Lys çalışan kazanıyor.Lysye en başından itibaren çalışman şart :)