2021 2.Tur | Düello | Hilal Altınbilek ⚔️ Eda Ece ⚔️ Öykü Karayel (2 Oy Hakkınız Var)

Hangi 2 (İKİ) güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamdir sildim kayitli listemden :A
------

edit yaptim :A ben mesajimda isim vermeyip suan oylamada geride kalan isim diyorum, sen gidip direk isim yaziyorsun :A kapali oylamada oran veya belirleyici seyler yazmak uygun degil :A

bence orda suan 2. sirada oylamada olan isimden daha güzel birkere. tabi bu zevk meselesi :A
Aklıma gelmedi, uyarıyı görünce minik çaplı bir şok yaşadım :A

Son dediğin doğru :A Yalnız ne alaka bilmiyorum ama birinci bariz güzel :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aklıma gelmedi, uyarıyı görünce minik çaplı bir şok yaşadım :A

Son dediğin doğru :A Yalnız ne alaka bilmiyorum ama birinci bariz güzel :A
iyi fotolar bulmaya calistim birbirine benzer poz olarak diyelim. Öykü Karayel fotolari günlük fotolar Instagram hesabinda, Onu ayri arastirip bulup getirdim :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
iyi fotolar bulmaya calistim birbirine benzer poz olarak diyelim. Öykü Karayel fotolari günlük fotolar Instagram hesabinda, Onu ayri arastirip bulup getirdim :A
Aslında bazıları günlük fotoğraflarda daha güzel çıkıyor da Öykü Karayel'i hiç stalklamadım :A Yalnız hepsinin fotoğrafları güzelmiş, buradan bakacak olanlar için sıkıntı yok bence :A

• Güldürdün
Aslında bazıları günlük fotoğraflarda daha güzel çıkıyor da Öykü Karayel'i hiç stalklamadım :A Yalnız hepsinin fotoğrafları güzelmiş, buradan bakacak olanlar için sıkıntı yok bence :A
ilk tur herkes laf edip durdu. özellikle düello zamani denk getirmeye calisiyorum :A

@xdragxx @A. Poyraz Bilgin istediginiz kivamdami fotolar? :A

Keşke iki oy kullansaydım. :A

@kerem yine zevksizliğini gösterip sadece üçü arasında açık ara en az güzel olan kişiye oy vermişsin. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Hilal Altınbilek dedim iki oy kullanma hakkından çok sonra haberim oldu☺

• Beğendim
Hilal Altınbilek dedim iki oy kullanma hakkından çok sonra haberim oldu☺
okadar baslikta ve konudada belirttim :A suan oylamayi gördügün icin yapilacak birsey yok düello ve 3 isim oldugu icin.
bundan sonra anket seceneklerinde kac oy hakki var bakarsin :A

okadar baslikta ve konudada belirttim :A suan oylamayi gördügün icin yapilacak birsey yok düello ve 3 isim oldugu icin.
bundan sonra anket seceneklerinde kac oy hakki var bakarsin :A
Emredersiniz dikkat etmemişim pardon gerçi bir şey fark etmez bir oy kullanmakta hakkım sonuçta☺

• Beğendim
Emredersiniz dikkat etmemişim pardon gerçi bir şey fark etmez bir oy kullanmakta hakkım sonuçta☺
aynen 1 oy kullanmakta yeterli. Diger oyun kime olurdu peki ? (oylama oranlarindan söz etme :A )
oldukca rekabetli gidiyor bu sekilde. Bakalim yarina 2 isim netlesecek mi yoksa biri garanti tur atip diger 2li esit olursa 2li eleme konusu acalir:A suan herkesin 2 oy hakki olunca biraz oylar bölünüyor ve ayni isme oy verenler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...