Tabiki bir düello daha olur.Bir düello daha mı yoksa süresinin uzaması mı
Çünkü aynı isme oy veren çok var. 2li elemede mecbur biri oy kapacak ve okadar çekişme olmaz
Eğer 2li eleme ise uzatma ama böyle durumlarda 2liye düşürmek gerekir
Tabiki bir düello daha olur.Bir düello daha mı yoksa süresinin uzaması mı
O kadar çalışıyoruz yoruluyoruz e hani kek kurabiye çay, insanın karnı acıkıyor @12.AdamTabiki bir düello daha olur.
Çünkü aynı isme oy veren çok var. 2li elemede mecbur biri oy kapacak ve okadar çekişme olmaz
Eğer 2li eleme ise uzatma ama böyle durumlarda 2liye düşürmek gerekir
Bak halen istersen diyor bir de, çabuk ışınla şekerim düştü öyle bir anlatıyorsun ki bir de ballandıra ballandıra 😡Her ikiside mevcur evde hatta baklava da var ama onu ben yapmadım. Arkadaşım yollamıştı
Şekerpare de var istersen
------
Tamam ikram ederiz
Fazla yedin de ishale mi yakalandın?Bak halen istersen diyor bir de, çabuk ışınla şekerim düştü öyle bir anlatıyorsun ki bir de ballandıra ballandıra 😡
Baklava fıstıklıysa iyidir, cevizle şu aralar problemlerimiz var bir süredir uzak duruyoruz
Cevize karşı alerjim var geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama Dilimde acıya neden oluyor sanki kesik varmış gibiFazla yedin de ishale mi yakalandın?
Yaş ceviz yemişsen o tadı alırsın.Cevize karşı alerjim var geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama Dilimde acıya neden oluyor sanki kesik varmış gibi
Neden tek oy kullandın? Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli olmadı yar.Umarım böyle bir şey olmaz, yoksa kendimi suçlu hissederim.
Aradaki oy farkının biraz daha açılması içinYaş ceviz yemişsen o tadı alırsın.
------
Neden tek oy kullandın? Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli olmadı yar.
Taktiğin boşa çıkarsa görecem ben seniAradaki oy farkının biraz daha açılması için
Öyle bir şey olmayacağından emin gibiyimTaktiğin boşa çıkarsa görecem ben seni
Hadi bakalım, Çağla AkalınÖyle bir şey olmayacağından emin gibiyim
Demet Akalın değil miydi o yaHadi bakalım, Çağla Akalın
Cevizli maalesef diğerleri ile idare etBak halen istersen diyor bir de, çabuk ışınla şekerim düştü öyle bir anlatıyorsun ki bir de ballandıra ballandıra 😡
Baklava fıstıklıysa iyidir, cevizle şu aralar problemlerimiz var bir süredir uzak duruyoruz
Klişelerinden uzak durmaya çalışırken ben...Demet Akalın değil miydi o ya
Ahahahahahahaha amacını bilmiyordumKlişelerinden uzak durmaya çalışırken ben...
Bilsen ne değişecekti ki?Ahahahahahahaha amacını bilmiyordum
Söylemezdim işteBilsen ne değişecekti ki?
Yine tufaya düştün, Bizim Hikaye'nin TufanıSöylemezdim işte
Tufi'ye olan hasret bu yaz sona eriyor Bu arada tufa ile Tufan arasında ilişki kurabileceğin/m aklıma gelmezdiYine tufaya düştün, Bizim Hikaye'nin Tufanı